onalove

onalove

subota, 11. svibnja 2013.

Apivita mask


Makeup MAYhem day 6
(postam svaki drugi dan u 5.mjesecu :)

Helou! Za ovaj post odabrala sam nešto drugačije, nešto posebno... bogatstvo grčke flore, pčela i Hipokatova (otac moderne medicine) holističkog pristupa zdravlju i ljepoti -APIVITA- hidratantna maska za lice.
Naručila sam ju preko interneta, dobe se ovakve dvije vrećice, ali jednu sam već potrošila. 






Apivita datira još od 1979. podrijetlom iz Atene, od prvog dana djelovanja do danas, Apivita sustavno ulaže u istraživanje i razvoj inovativnih proizvoda za ljepotu i zdravlje s vlastitim odjelom za istraživanje i razvoj, a sada nakon 31godine od osnutka, strast i vizija Apivite prihvaćena je diljem svijeta.


Na službenoj stranici DISTRIBUTERA ZA APIVITU U HR gdje možete pronaći maskicu za sebe i imaju zaista veliki odabir, njuškala sam koja bi maskica bila idealna da ju uzemem za ovo varljivo vrijeme koje mi je povećalo broj prištića :( u masnoj T-zoni, a opet da nahranim kožu i da zadrži više hidratacije koja će potaknuti masnoće da izađu iz pora...odlučila sam se za ovu sa aloe verom koja hidratizira i umiruje, osigurava daljnju hidrataciju i potiče kožu ne samo da diše već i da očisti odumrle stanice onako nježno i ostavi baby efekt glatke i meke kože na licu :)


Količina koja se dobije u jednom pakiranju od 2 vrećice pretpostavljam da je cca 5-7 ml(po 1vrećici) ali na samom pakiranju ne piše pa pretpostavljam da bi okvirno bilo toliko, no dovoljno da se iz jedne vrećice napravi čak 3 maske za lice, što znači ukupno 6 maska za lice po jednom pakiranju:) Ovako izgleda prije nanošenja, lagana tekstura, malčice vuće na zelenkastu boju zbog aloe vere, ne sadrži nikakve sastojke koji bi bili zrnate teksture,ne sadrži parabene niti propilen glikol (štetan po zdravlje, a sadrže ga mnoge maske za lice) i 95% je prirodnih sastojaka, više je kremast, a mirisom me podsjeća na krastavce :D onako osvježavajuće...


Nakon što sam stavila masku na lice (bez šminke naravno) osjećaj je zaista onako osvježavajući, hladi kožu i biti će moj favorit kroz ljeto! kad se sjetim vrućih dana i znojenja, ovo će kožu zaista umiriti i rashladiti! imala sam osjećaj kao da mi ventilator puše u lice :)))


Čeka se 10-tak minuta :) Maska se lagano upija u kožu i počinje se sjajiti (slika dolje) zbog vrućina koje su bile kroz cijeli tjedan, od sunčanih naočala dobila samo prekrasnog prijatelja na nosu -.-


Maska ne zatezuje kožu, počinje se lagano guliti prije umivanja. Umivanje sam obavila mlakom vodom, a nakon toga koža je bila zaista lijepa, onako mekana i čak mi je očistila gornji sloj ispred prištića koji su se drugi dan POVUKLIIIII :))) ali stvarno!


Drugi dan sam još uvijek osjećala hidrataciju kao da sam tek obavila tzv.piling :)
Maska je bila iznad mojih očekivanja jer sam kupovala dosta maska u dm-u i mulleru, ali nijedna me nije oduševila koliko ova! svakako ću još naručivati jer kažem, ovakvu priliku za ljeto ne želim propustiti :)
Cijena 1pakiranja od 2vrećice je 39,80kn. 

Koje maske vi koristite i biste li voljele isprobati Apivita maske? 
:) :*

Broj komentara: 15:

  1. Imam nekoliko pakiranja ove maske, slažem se, najučinkovitija će biti za ljeto .

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. a da? ajde baš mi je drago za čuti :))) ove moje kolegice baš ne vole izdvajati puno novaca za nešto što bi im pomoglo u njezi kože pa mi je bolje pisati vama koji me čitate i razumijete... nije sad niti neka prevelika cijena, ali one od 5-6kn počele su me toliko živcirati da mi jedna je toliko jaka mirisom da mislim da ću se ugušit od nje -.-

      Izbriši
    2. Upravo je to problem kod mladih cura. Umjesto da ulože u neki preparat za njegu kože, radije će kupiti peti puder :D

      Zato super što si tako mlada, a odgovorna prema svojoj koži, kasnije, vidjet ćeš koliko će ti koža biti zahvalnija u odnosu na kolegice :)

      Bravo, samo tako nastavi !

      Izbriši
    3. jao hvala ti, da barem malo više cura hoće slijediti te tvoje upute, jer mi se čini da se samo povode non stop za jeftinim... a da samo JEDNOM probaju znale bi što je bolje!

      Izbriši
  2. Gledala sam te Apivitine maske na online ljekarnama i zapikirala sam si jedno 5-6 različitih, neka se nađe! Drago mi je da ti se svidjela, samo si me potaknula na kupnju :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. znaš što, i mene više njih zanima koja je kakva, nešto opširnije ću također pisati o apivitinim ekspress maskicama jer sam sakupila nešto više informacija i o njihovim kategorijama :)

      Izbriši
  3. Baš ću proučiti kakve sve maske imaju.. probala bi neku njihovu :) I ova tvoja zvuči super!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. imaju i jednu sa kamilicom i medom -ono najjeftinija 8kn, ali što ta maskica čuda radi! *.* no uglavnom smatram da maske ovakvog visokog ranga i efekta iz kojih se mogu napraviti čak 6 tretmana vrijedne su i više od svake kune koje koštaju... po mome nisu skupe, a učinak je prekrasan!

      Izbriši
  4. Ovo je nešto za mene. Nisam još probala, ali budem!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. svakako probaj i posjeti stranicu, u izboru su 24 maskice, tako da ćeš sigurno naći neku za sebe i otkloniti eventualne probleme svoga lica ukoliko ih imaš, a zapravo ih svi mi imamo, no neki vode brigu, a neki ignoriraju znakove upozorenja :/

      Izbriši
  5. pratimo se jel? :D joooj pratim toliko cura a nikako da dodam u listu praćenja -pljus po mojoj faci -.- hvala :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Apivitine maske imam na WL, točnije onu s narančom i budem sad i ovu dodala! Odlična recenzija ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. mmm zvuči primamljivo ova s narančom, hvala :D

      Izbriši
  7. Nisam isprobala...ide na wl jer izgleda zanimljivo i imaju dosta velik izbor :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. mislim da 24 maskice su i više neko veliki izbor :))) pronađi jednu za sebe :D

      Izbriši