onalove

onalove

subota, 29. prosinca 2012.

2012.-> 2013. :)

Bliži nam se doček, pripreme u mom makeup kovčegu su počele... izbor za taj dan neće biti pretjeran, novu ću provesti kod najboljeg prijatelja mog dečka, a ujedno smo im ove godine postali i kumovi što mi je bila izuzetna čast biti svjedok ljubavi novopečenom bračnom paru i tako dragim mi prijateljima :)

S obzirom da ćemo biti zajedno u njihovoj kućici, još će nam se pridružiti neki njihovi prijatelji, stoga ne mislim pretjerivati ni u šminci...više bi istaknula neki šljokasti makeup ako bi išla u kakav club...

Pripremila sam:


  • Catrice powder blush c01colour bomb
  • Loreal color riche nail polish 101 opera ballerina
  • Affinitone 09 opal rose foundation
  • Avon colortrend pink holiday lipstick
  • Maybelline silk glam by eyestudio 21
  • Loccitane rose roll-on eau de toilette intense
  • Essence cherry blossom girl



highlighter:





Catrice powder blush:

 Maybelline silk glam by eyestudio 21:



Ovo će mi biti glavni proizvodi koje ću koristiti...istina da na prvoj slici sam poslikala essence vampires love, no odustala sam jučer navečer jer sam shvatila da su mi boje pretamne, a u međuvremenu kupila sam u mulleru priliku koja se ne propušta :D ova mala paletica Maybelline je bila na akciji sa 64 na 32kn :)))
Highlighter od essence kupila sam negdje u 9.mjesecu, stoga malo blještavila na gornji dio obrazića tek toliko da mi malo zasjaji lice :) Parfemić koji sam poslikala ima miris ruže i uvijek mi stoji  toaletnoj torbici. Gumica za kosu sa mašnicom (essence) iskombinirat ću sa donut punđicom koju ću napraviti :) a naušnice sam naručila od jedne cure na facebooku: Mašnica Mašnić Nakit. Naušnice su bile po narudžbi, a platila sam ih 40-tak kuna (uključujući poštarinu).

a HALJINA?
Ove godine ću imati nešto ležernije izdanje, stoga ću upotrijebit na vesticu ovu haljinicu sa e-Bay-a koja mi je na vrijeme stigla :)


Kako teku planovi za doček?
:*

Broj komentara: 6:

  1. i ova je jako slatka!

    OdgovoriIzbriši
  2. Da ti ne bude hladno u ovoj haljinici? :D I ja sam mislila neku ljetnu ali opet nekako mi mornarsko i ljetne boje ne idu baš zimi i za ovu priliku :D.A osim toga strahujem da ću se smrznut i u onom što sam odabrala haha,a ne da kratko nosim.Inače haljinica je slatka :)

    Hoćemo dobit post s make-upom i punđicom ? :)

    OdgovoriIzbriši
  3. ma joooj pola toga za haljinu nisam ni napisala XD imat ću crne tajice, takve čizmice i vesticu jer bi se i ja smrzla :D a to nikako ne želim... haljinica nije nešto posebno, ali mi je kak i ti kažeš slatka :) a s obzirom da će bit kućna atmosfera, neću pretjerivat...makar sam mislila kupit crni šos...mooožda skoknem sutra onako u zadnji čas vidjet još nešt po dućanima jer ova je poodosta tanka haljina...

    Napravit ću jedan post sa punđicom kak ju radim, nadam se još danas za sutra :)))

    OdgovoriIzbriši
  4. Nadam se da ćeš nas počastiti slikama sa dočeka :D


    http://majolinacity.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  5. Daj poslikaj ovaj vampirski od Essencea, nisam vidjela to još.. U svakom slučaju, da, za doček s prijateljima u stanu/kući ne treba pretjerivati ni s oblekom ni sa šminkom. Sigurna sam da ćeš biti decentna i slatka. Slike kasnije naravno! :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Maja, budem barem malko stavila na blogić slikica :) svakako i vi podijelite sa nama blogerice :))) pratim vas :*

    Girly girl, evo linkić slike moje palete: http://www.google.hr/imgres?um=1&hl=en&tbo=d&noj=1&tbm=isch&tbnid=Wg6_wqkXaswnFM:&imgrefurl=http://www.pinkmelon.de/test/make-up-2/augen-2/eyeshadow-2/essence-vampires-love-eye-shadow-farbe-01-love-at-first-bite-limited-edition.html&docid=Uw9wCdgIN-7N4M&imgurl=http://www.pinkmelon.de/wp-content/uploads/2011/11/eye_shadow_vampire_jac_art.jpg&w=530&h=304&ei=eHrgUNjEKc-N4gTu8YHACg&zoom=1&iact=rc&dur=3&sig=116941225857247995054&page=1&tbnh=133&tbnw=227&start=0&ndsp=15&ved=1t:429,r:5,s:0,i:102&tx=120&ty=105&biw=1024&bih=677

    malo su mi pretamne bojice, tako da ću isporbati maybelline paleticu...

    OdgovoriIzbriši