onalove

onalove

petak, 11. siječnja 2013.

OOTD in Opatija :)

Ćao svima :) 
Vikend koji nam dolazi samo me podsjeća na prekrasno vrijeme koje sam provela prethodni vikendić u Opatiji sa dragim... odlučili se malo otputovati na more i maknuti od svakodnevne rutine i obaveza. 
Odlučili smo se za hotel, a priliku smo ugrabili preko kolektiva.hr kako bismo uštedjeli na super ponudi. Tri dana su nas koštala tri puta manje! Kad smo stigli, vrijeme je bilo prekrasno i grijali smo se na +15! No drugi dan već je malo bilo sivkasto, ali ugodno za šetnjice i restorančiće :) moram priznat da volim puno klopat, a restiće smo prije odlaska na ručak potražili na blaženom internetu... o hrani ću pisati nekom drugom prilikom, kad mi se ustabili ovaj internet koji me ograničava trenutno(čekam H1 VEĆ mjesecima -.-) a materijala će biti i previše XD.


Evo mene i dragog na putu, stali na pumpi:) ne pijem kavu, pa sam se ugrijala kakaom (samo sebi djelujem djetinjasto kad kažem konobaru : ja ću kakao XD), obukla sam crne tajice i vunenu haljinu da mi je ugodno u vožnji (koja traje 3sata), crne čizmice i crna kapica na glavi :) & my loverboy :)


 Kad smo stigli, bilo je stvarno toplo, popela se temperatura i na +18, tako da sam samo presvukla majicu i obukla crni minjak :P (isprike za mutne fotkice, iskoristila sam ovo hotelsko ogledalo u sobi za brzinski blic)


Večer je brzo stigla, pa evo jedne sa lungomare šetnice :) 


U liftu za 4.kat :)


U šetnji sam ugrabila priliku u Bipi <3, Bipu nemam u gradu, a s obzirom da su friško počele akcije kupila sam maybelline žutu maskaru i drugu po izboru (crvenu) dobih gratis, a parfemić tj.toaletna vodica bila je na popustu od 50%, kad idem na takve izletiće uvijek si kupim neki časopis, pa sam uz njega dobila i slatki dnevnik(super za torbicu) i skoknula do ljekarne jer je moja biodermica bila pri kraju...


Navečer smo se spremali u Hemingway bar :) balerinkice sam malo furala :D 


Drugi dan je bilo tmurno, ali šetnjica je popravila vrijeme :) evo moje nove h&m torbe...


Ono što mi se dojmilo je kraš kafić, oh, mislim da bi dobila cca 10kila da je u mom gradu! slastica ko u priči! a ukupan dojam: savršenstvo! 


Evo ća smo njupali, uzeli smo si fondue od mliječne kraš čokolade u koji smo umakali voće <3 mmmmmm!


Navečer smo skoknuli u wellness, u jacuzzi, obukla sam ljetnu mint tuniku, bež tajice ispod kojih imam badić i široku i malo dužu vesticu plus balerinkice :)


AAAAA sad pljesak molim za ovog malog heroja :))) u podne šetamo gradom uz rivu, a kad ono čuje se histeričan lavež psa, gledaš okolo što se događa i shvatiš da nije na kopnu nego na moru! on daska XD


 Bilo mi je preeeekrasno! Hotelčić je bio pravi bombončić, uljudnost na vrhuncu, nikakvih problema, ovaj bor na samom ulazu i njihovom kafiću mi je jedan od najljepših! impresionirali su me ovi zidovi :D



Opatija je grad glamura! željeli su stvoriti tzv.mali Monte Carlo! sami hoteli i viletine u središtu grada, nigdje naznake siromaštva, butici cvjetaju! ulice su savršeno čiste, a bogatih ljudi tamo ko da ne živiš u Hrvatskoj! luksuznih auta ko u priči! dame, ako želite izvest svog dragog na neki izlet, a njima se neda, ovo je destinacija za njih! -kažem zbog auta :P 

Obožavam putovati! Na godinu putujem nekoliko puta, ovisno o prilikama i mogućnostima. Idealne prilike su baš ove putem popusta pa sam tako bila i u Lovranu i Malom Lošinju. Voljela bih ponovo na proljeće nekamo otputovat, tri dana znače kao tjedan dana...odmor za duh i tijelo! :)

Volite putovati? koja vam je najljepša destinacija? :)
:*

Broj komentara: 10:

  1. Kak super što ste se malo maknuli iz svakodnevnice! Super fotke, peso je zakon haha :D Kaj mu nije premrzlo malo :D
    Jooooj i meni treba nova torba! Točno znam koju bih iz H&M-a! Lijepa je tvoja, praktične boje pa ide uz sve :)
    Aaaaaa napokon da vidim i tvoj novi fotić ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. haha, htjela sam i ja tebi napisati za fotić, da je krasni crveni, i mislim da sam baš takvog ko tvoj vidjela u Opatiji u jednom foto izlogu baš kakvog ti imaš :) eto moj je zelenkasti.. paa mene više čudi kak je lovil te valove i ostal suh XD ma daj, preserator mali, kad su stigli na rivu, samo se držal nekog mladog gazde i držal tog nosića do neba! on zna da je kralj XD

      tnx za torbu, volim taj oblik! vuče mi na lv torbe, ali ne volim taj lv log na torbama... sive je boje, a i kupila sam ju za novu sezonu predavanja na faksu :)

      Izbriši
  2. Meni se sviđa tvoj kaput,samo bi ja za sebe neke druge boje jer sivu na sebi nikako ne volim,izgledam bolesno.

    Nije tebi bilo ni tako loše,shopping,Kraš,loverboy..:P

    Također ti je super ona slika gdje predstavljaš svoju H&M torbu,koju sam ja tek kasnije primijetila haha jer mi je pogled ostao na onom moru iza i općenito cijela slika mi je jako lijepo ispala.

    Btw ja da odem u ovaj Kraš ne bi izlazila iz njeg,tj. ne bi se vraćala kući,preselila bi se tu haha :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala hvala :) pa nemam puno sivih stvari, ali eto za kaput nemaš nekih većih prilika u drugoj boji... bilo mi je odlično, shopping koji sam obavila na povratku isto ću poslikat ali kojom drugom prilikom, a kraš kafić...ono sline mi cure sad kad pišem, tamo bi onda s tobom ostala XD

      Izbriši
  3. JAKO LEPO!!!
    I MI VOLIMO DA PUTUJEMO, SVA SRECA ODAVDE IZ KANADE GDE MI ZIVIMO NISU DALEKO NI SKUPE EGZOTICNE DESTINACIJE POPUT KARIBA PA TU NAJCESCE PUTUJEMO..!;)))
    XOXO

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. kad sam pročitala KARIBI ostala sam *_* oh, baš ste sretnici, putujte puno puno puno! iskoristite život na maksimalan mogući način! šaljem puno pusa i pozdrava vama tamo daleko od nas :)
      :*

      Izbriši
  4. Sad mi se jede fondue :P Prelijepe slike :)

    Pratim te :*

    http://red-flair.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i meni se opet jede :( jooooj, nemoj misliti na tu finu rastopljenu čokoladu, svježe voće, prekrasnu atmosferu, (počela sam slinit :P)

      pratimo se :******

      Izbriši
  5. ok, sad se i meni jede fondue :D nisam to nikad probala al vjerujem da je jako fino! super fotkice al đukela je najjača haha :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nisam smjela objaviti tu sliku ;)) da jako je fino, tak je bilo fino da sam dečku rekla nek uspori (inače bi mi sve pojeo XD)
      svaki puta kad odem na neko putovanje me neka živina iznenadi! i to zapravo samo u Opatiji! prošle godine dupini, a sad ovaj mali cuko :)

      Izbriši