onalove

onalove

ponedjeljak, 17. veljače 2014.

Maybelline Affinimat - proizvod tjedna!



Affinimat by Maybelline nedavno je stigao na naše tržište karakterizirajući tekući puder koji se lako stapa sa kožom i kojemu nije potreban puder u kamenu za završni mat. Čestice pudera stvaraju upravo taj efekt koji koži pruža prikrivenost i blistavost eliminirajući masnoću tena.



MAYBELLINE
- Affinimat tekući puder - 




Plastična i savitljiva tuba u kojoj dolazi sadržaj proizvoda sličan je njegovom prethodniku koji nije u sebi imao čestice za postizanje mat efekta. Dio pakiranja je proziran što omogućuje lakši odabir nijanse pudera, a poklopac mu je čvrst. Otvor tube sadrži i zaštitnu foliju koja garantira da nitko nije otvorio puder. 




Stražnja strana sadrži upute za nanošenje pudera i sastav proizvoda. Ne sadrži ulja što je pogodno za masnu kožu, no sadrži talc koji nije pogodan za kožu, ali većina proizvoda šminke redovito ga ima u svom sastavu. 
Dolazi u nekoliko nijansi (DM posjeduje 5 nijansi ovog pudera), a najviše svjetla nijansa bit će odlična i za one tzv.porculanske boje kože. Dolazi u pakiranju od 30ml po cijeni od 50-60kn ovisno o sniženjima drogerija.


...


Afinimat tekući puder također je ostvario mjesto na tv-u i čiju ste reklamu zasigurno uočili na tv-u :P
Maybelline pudere koristim unazad dvije godine i prije nego što se ovaj puder počeo širiti reklamnom kampanjom, privukao me u dm-u baš zbog matt efekta jer to je jedino što moja masna t-zona podnosi.
 Odlučih ga za vas pofotkati kako biste vidli sam efekt na koži. 


 Nanosim ga na čisto lice:



Istiskivanje pudera baš mi se ne sviđa jer grlo tube dosta pravi nered i kad se zatvara s poklopcem uneredi čitav gornji dio tube...no to nije razlog koji će me odbiti prilikom kupnje, ali da mogu malo to poboljšati - oh da!




Nijansu koju vidite je 17 ROSE BEIGE - oily to combination skin. Pod prstima se ne osjeća uljasta tekstura već više vodenasta što je odlično za masnu kožu jer osobno ne mogu podnjeti masne i teške pudere jer mi u vrlo kratkom vremenu izbiju prištići. Prikrivanje mu je srednje do jako. Lagana tekstura omogućava brzo upijanje i lijepo stapanje kože ne ostavljajući žućkastu ili narančastu boju na licu. Sviđa mi se jer se zaista lijepo sprijatelji sa kožom prikrivajući:

  • tamne podočnjake 
  • crvenilo oko nosa
  • sitne crvenkaste i roze kapilarice
  • hiperpigmentaciju
  • prištiće
Nakon nanošenja Affinimat tekućeg pudera:



Osobno sam zadovoljna ovim puderom. Nemam nikakvih nuspojava nakon njegova korištenja, no valjalo bi kožu čistiti svaki dan sa micelarnom otopinom ili tonikom pogodnim za održavanje kože čistom jer svaki puder, kao i ostala šminka šteti licu. Stoga ne zaboravite i na važnost održavanja čistog lica svaki dan! Trajnost mu je dosta dobra i izdrži 6-7 sati i ne uvlači se u borice!!!
Koji puder vi koristite trenutno?

21 komentar:

  1. Loša ambalaža za mene znači da preskačem :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ali tekstuuuuuura je dobra :P šalim se, a čuj svatko ima drugačiji ukus, razumijem potpuno :)

      Izbriši
  2. Nisam nikad isprobala ali ne bi mi smetala ambalaža, baš mi se i sviđa što je u tubici, imam dojam da se može do kraja potrošiti na taj način.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dobro je što je čvrsta, jer da je onak nekak jeftino tanka, nebih se usudila niti kupiti, možda bi mi tamo negdje u torbi se i izbušila kakve sve vragulinje nosim u torbi XD nezz meni pak smetaju malo one staklene jer tu i tam mi iskliznu stvari iz ruku pa mislim da bi se sve rasulo kad bi bilo stakleno :P

      Izbriši
  3. ja sa puderima nisam na ti tako da ih preskačem

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. kam ovaj svijet ide, trebalo bi ih preskakati toga sam svjesna da...

      Izbriši
  4. Potpuno se slažem sa svime, ima ga sestra pa sam ga probala :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hehe, to je dobro kad možeš sa sekom tak malo razmijeniti šminku, imam i ja sister i to stariju pa ispadne da ona više kupi ono što joj ja savjetujem jer skužila je da kad kupuje na svoju ruku to nikad ne ispadne slavno :P

      Izbriši
  5. Joj ne volim pudere u tubicamaaa :( čak mi je draži RC bez pumpice nego tubica :D ali mislim da cu probati ovaj puder :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hehe, meni pak smetaju one staklene... bojim se da će mi iskliznut iz ruke i ono rasut se cijeli po podu :P ali da bi vrh tube mogli malo poboljšati, mogli bi itekak jer svako malo čistim sa maramicom :/

      Izbriši
  6. djeluje super :) dobro što je pogodan za masnu kožu kao što je moja, i nije potreban puder u kamenu
    trenutno koristim Loreal True Match :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. joj joj, taj Loreal True Match! ako ima recenzije svakak mi proslijedi tu u komentare! jest da je malo skuplji ali sam vidla youtuberice da ga dosta hvale :)))) za masnu kožu poput moje mi je dobar, ali nesmije se pretjerivati sa dozom da nebi zaista zatvorio kožu full jer bilo koji puder će to isto napraviti.... većinom ga nosim onak svakih dva dana i koža mi je čista ...

      Izbriši
    2. da, budem natipkala recenziju u jednom od sljedećih postova :)
      meni je Loreal najbolji jer mi ne guši kožu, nekako je lagan, a dobro prekriva
      meni je isto skuplji, ali sam ga ugrabila na sniženju u Bipi 25%, i onda sam ga platila oko 80 kuna,,, ali on traje stvarno dugooo
      i imaju najbolji izbor nijansi, za svaki podton kože po nekoliko :)

      Izbriši
    3. joj samo me nagovaraš sa ovako dobrom mini recenzijom za mene :P meni je važno kupiti dobru podlogu, točnije tekući puder, a onda puder u kamenu zgrabim nek bzvz ili onaj na kojem piše mat... no ipak bih voljela i tome pridodati pažnju..

      Izbriši
  7. Zašto ljudima smetaju tubice ? :/ nisam imala pojma...
    Seka ga je kupila pa ćemo vidjeti kakav je :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. neam pojma..meni neće smetati apsolutno nikakvo pakiranje makar ne bih baš staklene tubice preferirala vrlo vjerojatno bi mi ispala iz ruke :P kak to inače biva kod mene..ali ako se radi o dobrom proizvodu, ambalaža je neupitna..

      Izbriši
  8. Trenutno koristim Revlon color stay i ok mi je jer ga ne koristim svaki dan. MAYBELLINE puderi su mi ok....ovaj još nisam probala.

    OdgovoriIzbriši
  9. Tvoja recenzija me zainteresovala a inače pakovanje je totalno neprivlačno :/

    OdgovoriIzbriši