onalove

onalove

četvrtak, 5. lipnja 2014.

Glatka i njegovana koža za ljeto



Vrijeme se sprema biti ljetno...iz dana u dan sve je toplije... pa ajmo pripremiti kožu za ovo sunčeko :)


Lijepu i njegovanu kožu imati nije neka kemija, ali dovoljno kvalitetni proizvodi će ju učiniti zaista posebnom (pritom ne mislim da cjenovno moraju biti skupi). Za ovaj post izdvojila sam nekoliko proizvoda koje koristim svakodnevno, a s kojima sam zaista zadovoljna kakav su efekt učinili na mojoj koži. Važnost prirodnog podrijetla uzimam svakako u obzir, u posljednjih par mjeseci i više nego prije, vjerojatno zato jer više ne vjerujem skupim kremicama (možda i godine učine svoje :P) koje imaju toliko sastojaka da ih niti ne znam pročitati (a nisu kineske :P) 




Startajmo - (proizvodi s lijeva na desno - Biobaza, Aqua & Lush)


1. BIOBAZA BODY AND HAIR 3u1- jedan od najboljih po meni top proizvoda koje posjedujem! - ne ovo nije reklama niti plaćeni post! - gel za tijelo bio mi je pri kraju, pa sam švrljala - žvrljala po dm-u i naišla na Biobazu. Kako mi je koža na nogama izuzetno bila ispucana (govorim o kupnji ovog sapuna još u travnju) pročitala sam opis Biobaza 3u1 gela za tuširanje koji me potpuno podsjetio na more - naime sadrži mediteransko bilje, smilje i masline! Ne mogu opisati riječima kako ovaj gel opušta um svojim mirisom, meni je to zaista posebno! može se koristiti odmah nakon depilacije i zaista hidratizira i zbog toga mi se još više sviđa! Sadrži plastičnu pumpicu za lakše doziranje i za kosu je jednako odličan - kosa je mekana plus 96% prirodnog podrijetla i PROIZVEDEN U HRVATSKOJ! i šećer na kraju - ne sadrži parabene, dodatne umjetne mirise i bojila! Vrlo lagane teksture, po meni nimalo "gelaste" poput npr Niveinih, Palmoliva i ostalih, gotovo pa prozirne boje. Možete pronaći nekoliko mirisa ovog izuzetno dobrog proizvoda!

Cijena: 29kn(DM, 400ml)




2. Aqua massage - masažna spužvica za tuširanje - koža očekuje našu pomoć prilikom tuširanja kako bi odumrle stanice uklonili i potaknuli one mlade da nam se pridruže u svom punom sjaju, tako da sam izdvojila ovu super spužvicu koja ima i trakicu zbog koje vam neće skliznuti kad ćete se tuširati. U početku je malo gruba, pa savjetujem da ju samo prilikom prvog korištenja prvo nasapunate i nekoliko puta pod vodom istisnete kako bi se potpuno omekšala. U kombinaciji sa Biobaza gelom, koža je glatka, blistava, hidratizirana i meka na dodir :)

Cijena: 9,90kn (DM)




3. Lush - maslac za tijelo eh nemam pojma kako se zove, dobila sam ga za Božić u gigantskoj kutiji i već nekoliko dana pokušavam pronaći mu ime( ako znate, razveselit ćete me :).Nema neki specijalni miris koji bih izdvojila, nešto poput nivea kreme. Pretpostavljam da je maslac za tijelo pa iskorištavam ovaj zlatni dio za malo shimmera na tijelo, a donji dio je izvrstan za dodatnu hidrataciju nogu... kako god, imam same pohvale za Lush maslace za tijelo tako da ako ste u prilici škicnite im asortiman jer imaju svakakvih za svako godišnje doba :) 

 

Kako vi pripremate kožu za ove nadolazeće visoke temperature? 
Puse svima :****



Broj komentara: 10:

  1. Škicam ove Biobazine gelove već duže, baš trebam probati jednom. :) Super post.

    OdgovoriIzbriši
  2. Slažem se sa svim napisanim o Biobazi :) Mene je isto oduševio. Imam nekoliko njihovih proizvoda i sa svima sam zadovoljna. Budem pogledala ovaj maslac za tijelo, jer volim Lush, posebno njihove pjenušave kupke :D Predivno mirišu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. pogledaj, no ne znam dal ga još iskreno imaju u ponudi... svaki miriši na svoj način, ovaj je neutralan :P

      Izbriši
  3. Baš sam specika, dragom već mjesecima kupujem Biobaza gelove za tuširanje, a na sebe sam zaboravila :D Moram to po hitno promijeniti :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. tako je! treba i sebe malo počastiti :D fkt su super :*

      Izbriši
  4. Svo troje mi se jako jako sviđa <3 Sljedeći put kad budem u DM-u obavezno ću bacit oko na Biobazin gel.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. baci okice na njih, morat ću i ja skoro jer mi je ovaj pri kraju :D :*

      Izbriši
  5. Definitivno ću kupiti Biobazin gel :D Hvala na preporuci!

    OdgovoriIzbriši