onalove

onalove

četvrtak, 24. listopada 2013.

Moj mali set kistova za nanošenje makeup-a


Donosim vam kratak post svojih kistova za makeup :)
Bez njih nema niti jednog mojeg šminkanja.
Nemam ih mnogo, nisu skupi, a koje sve prednosti donose možete pročitati u nastavku :)




 Uz kupnju ecotools kistova dobila sam i ovu krasnu futrolu i kistiće unutra samo "smotam"  :D (rozi cvit zanemarite, većinom svoje ukrase za kosu volim stavljati na različita mjesta)



Od Ecotools-a kupila sam dva seta kojih imam već sad 2 godine, ove koje sam vam predstavila su ta dva seta miksana :p, s tim da sam neke kistove dala i seki i frendici...većinom one koje sam sa prvim setom već dobila...

Kistovi redom ( s lijeva na desno) 
- kist za nanošenje ili pudera ili rumenila
- kist za nanošenje tekućeg pudera ili korektora
- kist za blendanje 
- veći kist također za blendanje
-mini kist za nanošenje sjenila (imam i veći, ali nezz zašto nije tu :P)
-kist za nanošenje rumenila
- plus mali kabuki koji se nalazi u torbici jer je vrlo malen (vidljiv prvi na zadnjoj slici ovog posta)


(kao što vidite... mali predzadnji kist vidi se kako ima sjenilo na sebi, kao i zadnji koji je pun rumenila u sebi...a što mi to sa time poručuju? -da ih moram kupat! -prljavci jedni... :p )











 - aaa tu je i moj metalni uvijač za trepavice :D inače ovo je bila teglica cvijeća koju sam temeljito oprala i sada mi služi kao stalak za kistiće (a torbicu koristim prilikom putovanja)


 PREDNOSTI KORIŠTENJA MAKEUP KISTOVA:

  • bitno skraćuje vrijeme nanošenja dekorativne kozmetike
  • korištenje je vrlo jednostavno
  • higijena koja se postiže njihovim korištenjem (umjesto prstiju s kojima nanosimo bakterije na lice)
  • postiže se prirodniji look
  • omogućeno blendanje i ispravljanje nedostataka nanesenog makeup-a
  • pristupačnost u drogerijama, još pristupačniji i cjenovno putem interneta

 Kistove je također potrebno redovito prati, a nakon 2 godine mogu reći samo da nisam vidjela niti jednu dlakicu da je ispala iz bilo kojeg kista koji sam vam predložila...perem ih u sapunu svaka dva tjedna...Zmazanci su friško oprani i posuše se uglavnom u roku 24 sata...


Cijena jednog seta Ecotools-a je cca 25-30kn putem ebay-a, stoga vam šaljem poveznicu gdje ga možete naručiti sa besplatnom poštarinom za Hrvatsku:
Predstavila sam vam spoj dva seta i na drugi set sam se odlučila nakon godinu dana zato što drugi set je imao mi veće kistiće od prvog...uglavnom, nemam ih mnogo, ali mi je drago što ih imam! jer bez njih bi teško nanosila šminku na lice...

Koristite kistiće za šminkanje? puseeee :*

Broj komentara: 5:

  1. Bez kistova ništa :) Ako te dobro služe, ne vidim razlog zašto bi morala imati njih 50, dovoljno je i 10 ili manje :) Osobno mi je glupo nagomilavati kozmetiku općenito.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. pa to je i bila poanta u drugu ruku :) ne volim niti ja nagomilavati ono što mi netreba i što se nije potrošilo da zamijenim sa drugim... ova dva seta su mi čist dovoljna...jedino mooožda bi kupila jedan od ecotoolsa veći kist za nanošenje pudera jer ovaj jedan većinom koristim samo za puder u korektoru...

      Izbriši
  2. A daaaj, baš je super ova zelena kantica di držiš kistove, odlična ideja! :D
    I je, tenks na onom kistiću :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hahaha, mislim da tih teglica još uvijek ima u kauflandu za kupiti, unutra je bila još jedna teglica sa cvetekima, ali oni nisu potrajali :( pa sam odlučila u njoj držati kistiće i limena je i ima više boja za kupiti :)
      ma nikaj za kistić :D ionako mi je bio višak :)

      Izbriši
  3. Ja se ne mogu šminkati bez kistova i nezamislivo mi je više za išta koristiti samo prste :D Imam ovaj set i zbilja je kvalitetan.

    OdgovoriIzbriši