onalove

onalove

srijeda, 20. studenoga 2013.

APIVITA - wine elixir



Najavljuju pogoršanje vremena...osim što je već suho vrijeme vani u zadnjih par tjedana već nas pomalo i zatvarala u kuće, ipak jesen još uvijek traje... i Martinje je iza nas, ali mi i dalje slavimo vino jer je to upravo ono o što ću u ovom postu recenzirati :)


APIVITA - WINE ELIXIR!





:) Jesen mi se činila kao idealno doba da počastim svoju kožu lica prvim elixirom čiji sastojci potpuno dolaze iz prirode!

100% NATURAL AND APPROVED INGREDIENTS! 




SASTAV:
SUNFLOWER OIL, TRICAPRYLIN, OLEA EUROPEA (OLIVE), FRUT OIL, DICAPRYLYL ETHER, SWEET ALMOND OIL, GRAPE SEED OIL, SQUALANE, SUNFLOWER SEED OIL, TOCOPHEROL, BISABOLOL, POGOSTEMON CABLIN OIL, PELERGANOIUM GRAVEOLENS FLOWER OIL, CITRUS ARANTIUM AMARA - BITTER ORANGE FLOWER OIL, SALVIA SCLAREA (CLARY) OIL, SORBIC ACID





Pakiranje s kojim bočica Apivite dolazi je od recikliranog kartona što dodatno objašnjava da brinu i o okolišu, naravno da imam i više nego hvale za ovaj proizvod jer brinu o apsolutno svemu prirodnom!
Sa svih strana kutijice naglašavaju se sastojci proizvoda kao i naglasak da je sastav bez štetnih sastojaka koji bi prouzročili probleme koži i tipičnih industrijskih sastava koji u naš organizam samo unose toksine štetne za zdravlje (vidljivo na 4.slici)





U ovom slatkom pakiranju zaista su se potrudili jer u ovoj knjižici ima puno korisnih savjeta  među kojima sam najviše bila iznenađena sa uputstvima za pravilnu masažu lica ovim elixirom :))) jer važno je da proizvod što brže se upije u lice i počne što bolje i brže djelovati na kožu.
Što kažete da vam to predstavim i prikažem na svom Youtube Channelu? :)





U uputstvima je također naglašeno i istraživanje na ženama gdje se pokazalo da nakon prosjeka od 42 dana testirano na 25 žena uočilo je vidljive rezultate zajedno sa stručnjacima koji su ih pratili smanjenje bora za -8,8%, a nakon 89dana -15,7% .

Glavna zvijezda ovog pakiranja je naravno sam proizvod! Obožavam izgled Apivitinih proizvoda jer djeluju elegantno, moderno sa veeeelikim naglaskom na prirodno što im svako pakiranje proizvoda to i dokazuje. I najviše od svega je prepoznatljivost! nema tog časopisa gdje ne uočim Apivitine proizvode :D

1.Prvo je uvijek naglašeno u kolikom su mu postotku prirodni sastojci
2.Drugo je njihov prepoznatljivi logo sa pčelicama
3. Naslov i najvažniji sastojci proizvoda



Stakleno pakiranje sa plastičnim poklopcem koji ima gumenu pumpicu s kojim doziranje čini  lakšim, kao pumpica koja "usisavanjem" upija potrebnu dozu koja zahtjeva svega 2-3kapi na prste spremno za umasiravanje na kožu. Stražnji dio proizvoda prikazuje i prestižni certifikat ICEA kojim se potvrđuje da je to eko-proizvod.

BEZ ŠTETNIH SASTOJAKA:
 PARABENS, SILICONES, PROPYLENE GLYCOL, MINERAL OIL, ETHANOLAMINE, PHTHALATES





Meni je ova pumpica preslatka, to definitivno priliči ovom elixiru i bilo kakvom sličnom proizvodu koji nosi titulu seruma. Time je naglašena različitost od ostalih vrsta ulja i kremica.



Dovoljno je par kapi za umasiravanje i doziranje na lice. Sadržaj je tekući poput vode, gotovo proziran, miriši nešto onako između maslinovog ulja i grožđa. Sadrži također i suncokretovo i bademovo ulje koje hidratiziraju i ne ostavljaju kožu nakon umasiravanja suhom.



Za umasiravanje je dovoljno 10minuta i potpuno će se upiti u kožu, ne čini ju masnom i ne zatvara pore. Već nakon par dana korištenja joj daje blistavost i glatkoću, a sivog tena sve manje ima (vjerujte mi vidim razliku zbog tamnih i sivih podočnjaka s kojima se borim već duže vrijeme)

Cijena ovog dragulja je 325kuna. Preporučujem ga ženama svih dobnih skupina, no većinom više ovim starijim generacijama :) blistavost tena i vidljivo smanjenje bora su zagarantirani! Ovaj proizvod je dostupan u ljekarnama, ali obratite pozornost da ih zbog različitih asortimana nemaju sve, ali proizvod vam je svima dostupan na WEB SHOP-U: OVDJE

Uviđate li promjene na koži sa godinama? Mislite li da postoji elixir mladosti?

2 komentara:

  1. Ako ga preporučuješ ipak onim starijim, ja ga preskačem :) slike su ti predivne!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. više ga preporučujem onima koji su krenuli u akciju protiv bora :P jer ipak, ne starimo svi jednako, pa dobne granice su s time različite :)

      Izbriši