onalove

onalove

srijeda, 12. veljače 2014.

Ugradnja, bojanje i minival trepavica + mini savjeti za "ljubavnu" manikuru :)

Tjedan ljubavi pomaknut će malo kasnije proizvod tjedna koji sam uvela kao novu rubriku...halooo slavi se ljubav! :D Ljubav slavim i sa svojim najdražim čitateljicama koje imam u fb grupi ONA i koje me redovito čitaju pa sam sa nekoliko suradnica uspjela izdvojiti puno poklončića baš njima na dar! Prijavilo ih se već preko 500, a jedna će djevojka uživati u posebno tretmanu u kojem će pažnju plijeniti svojim okicama! zašto?-zbog minivala trepavica! jeste li čuli za ovaj tretman? -trebali bi pročitati i nešto više o tome! Donosim vam intevju sa jednom od suradnica koja se profesionalno bavi upravo ovom novijom tehnikom za uljepšavanje!

Hei, Željkica! -predstavi nam se :)))
- Bok! Ja sam Zeljka. Imam 22 godine i zivim u koprivnici. Imam malu bebu pa se samo u slobodno vrijeme bavim geliranjem noktiju i minivalom i ugradnjom trepavica.


1. Minival trepavica – možeš nam približiti taj pojam? 
-minival trepavica je isto kao npr. minival za kosu, znaci trepavice se uvinu.



2. Kako se vrši ovaj zanimljivi proces?
- Trepavice (oči) moraju biti čiste, bez pudera, maskare, sjenila ili slično. Znači, očiste se trepavice i kapci. Stavlja se uvijač koji je samoljepljiv na trepavice (ima ih u više veličina) i trepavice se zalijepe na njega. Postoje različite kemikalije za minival trepavica. Tekuće i u gelu. Ja koristim u gelu jer tekuće mogu kapnuti u oko iako klijentica žmiri tokom procesa, a sa gelom se to nemože dogoditi.




3. Postupak koji si opisala djeluje da to zaista mora napraviti profesionalna osoba, pa koliko dugo ovaj proces treba pričekati klijentica kad se prepusti tvojim vještim rukama?
- Proces traje oko 45 minuta, ali sve ovisi o trepavicama klijentice. Ako ima guste i čvrste trepavice može trajati do jedan sat. Stavljanju se tri različite kemikalije koje se drže po 15minuta.


 Prije minivala kod klijentice...


 Trepavice nakon tretmana uvijanja...




4. Popularizacija za ovom tehnikom tek se počinje prepoznavati u punom sjaju među djevojkama, koliko si do sada imala zainteresiranih i vraćaju se klijentice po novu dozu?
- Pa pošto sam se nedavno tek počela baviti ovom tehnikom nisam ih imala previše, ali mi stalno dolaze i nove djevojke na preporuku onih kojima sam već radila minival trepavica.



5. Koliko dugo se vidi efekt uvijenih trepavica?
- Vidi se 4-6 tjedana

 

6. Postoje li nuspojave od klijentica ili je pouzdana tehnika?
- Nema nikakvih nuspojava, kemikalija je na uvijaču i trepavicama tak da nije s dodirom kože. Tak da se cure nemoraju bojat ak imaju alergije neke ili slično.



7. Osim minivala trepavica, uz njih radiš još jednu tehniku, a to je bojanje trepavica?- ali i ugradnja trepavica?
- da :) bojanje trepavica čini čuda i boja se drži 10-15minuta ako je samo bojanje. Ako se bojanje radi odmah nakon minivala onda je dovoljno samo 3-4minute držati.  

UGRADNJA TREPAVICA : lijepi se sintetička trepavica na prirodnu trepavicu sa posebnom pincetom. Drži 4-6tj, no može i dulje..sve ovisi kak ih cura njeguje. Tretman ugradnje traje oko 3 sata. Postoje naravno trepavice u različitim veličinama koje prilagođavam prirodnim trepavicama klijenticu kao i različite boje trepavica jer netko ima više svijetlije trepkice :) netko tamnije...  ali trenutno radim samo sa crnom bojom. Moguće ih je skinuti sa posebnom tekućinom i same umjetne trepacie ne oštećuju prirodne osim ako ih namjerno čupate...Preporučljivo je doći nakon 2 do 3 tjedna na nadopunu jer umjetne trepavice će padati prirodnim putem.


 Prije ugradnje trepavica kod klijentice...
Nakon ugradnje trepavica... 


8.Osim ovih tehnika, baviš se i Nail artom? 
- Da, prvo sam se počela baviti geliranjem noktiju. U ponudi imam takoder i trajni lak. Trajni lak se stavlja većinom jednobojno i postupak može biti gotov za nekih pola sata.


Evo nekoliko Željkinih radova :)








9.Nisu svi u mogućnosti priuštiti si umjetne ili gelirane noktiće, koji je tvoj savjet djevojkama za divne noktiće na dan zaljubljenih?
- Nije potrebna skupa manikura da bi nokti bili lijepi. Bitno je da su nokti čisti, da se ne grizu. Zanoktice oko noktiju nemojte čupati ili trgati nego ih odrežite sa škaricama ili grickalicom. Sa ružinim stapićem potisnite kožicu oko noktiju i namažite uljem za kutikule. Nećete pogriješiti sa onim lakom u kojem vam je i outfit za Valentinovo :)


10.Što bi preporučila djevojkama za valentinovsku manikuru?

- Pa moja preporuka je za valentinovo roza, crvena, srebrna kombinacija. Mislim da se s tim trima bojama može puno toga napraviti. Npr. crveni nokti sa srebrnim srčekima i slično... ili neki 3D ukrasi.


Zahvaljujem Željkici na vrlo zanimljivom razgovoru u kojem sam i sama nešto naučila :)) 
Možete ju pronaći i na fb stranici: Nail Art KC i poslati joj u inbox poruku ako vas nešto više interesira sam tretman bilo ugradnje trepavica, bojanje ili minival.
Zahvaljujem i ostalim suradnicama iz Koprivnice što su tako darežljive povodom dana zaljubljenih i što su odlučile izdvojiti divne poklone za naše drage koprivničanke!
One će se prepoznati koje su :) volim vas! :*****




 Aaaaaaaa biste li voljele si priuštiti ovaj tretman?
-ili već jeste? podijelite mišljenja u komentarima :***


4 komentara:

  1. zanimljive su jako ove tehnike bojanja i uvijanja trepavice, poučan post.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. meni su jednako tako primamljive i čini mi se da ću za koju godinu ići malo na remont :P jer djeluje prirodno a opet nadomješta nekome gustoću trepavica ako već same trepke su slabe ili rijetke... :)
      i sama sam nešto naučila praveći intervju :)))

      Izbriši
  2. Hej, tagala sam te

    http://2girls1brush.blogspot.com/2014/02/seven-deadly-sins-of-beauty-tag.html

    OdgovoriIzbriši