onalove

onalove

subota, 19. travnja 2014.

Pripreme za maturalnu večer/krizmu vol.2


Cipelice, haljinice, frizurice, šminka... sve to podosta zaokuplja misli, pa ću vam predstaviti nekoliko primjera kombinacija šminke, tu i tamo koji savjetić, koji su kvalitetni proizvodi - gdje i po kojoj cijeni ih možete pronaći i sve to u već 2.dijelu PRIPREMA ZA MATURALNU VEČER! (ako ste propustili pripreme vol.1, izvolite linkić - 1.dio priprema za maturalnu večer)


Proizvodi različitih marki vezanim uz šminkanje imam podosta, pa sam pomislila vam predstaviti nekoliko kvalitetnih koji će vam izdržati cijelu noć i učiniti taj glow efekt na licu :) Za dobar look nemorate puno izdvajati novaca, pogotovo ako ne volite puno makeup-a na licu, zapamtite da vas nitko ne tjera da imate tonu šminke. Ja bih rekla da je najbitnije biti sretan taj dan i nabaciti najbolje oružje na sebe - osmijeh :)))
Sve ćete ionako zasjati u svojim toaletama! 


PRIPREME ZA MATURALNU VEČER/KRIZMU
- vol.2.-


1. MALO MAKE UP-A - ono sa čime ne možete nikako pogriješiti bez obzira na boju kose i očiju, haljinu ili cipele, a to je definitivno crni tuš za oči! Koristim već neko vrijeme CATRICE - eyeliner koji je zaista izdržljiv i dolazi sa preciznim kistom! vjerujte mi, ja imam zaista jako uljno područje oko očiju, a ovaj tuš sve izdrži!(Muller, 31kn) također ako ne volite ruževe, odlična zamjena za vas su lip butteri recimo od Maybellina ili Revlon-a koji su više kao balzami sa bojicom ili Essence ruževi koji također imaju jednaki efekt (dm, Muller - Essence ruž cca 17kn, Maybelline color wisper lip butteri - cca 55kn)





Preporuke za kvalitetne i izdržljive proizvode: 

Catrice liquid liner - waterproof (33kn, Muller)
Avon Hidlrocolor ruževi (25kn, Avon) 
Maybelline gel tuš za oči (+50kn, dm)
Wet n wild puder u kamenu ( 29,90kn, odabrane dm drogerije)
Kabuki četkica Look by Bipa (27kn, Bipa)

2. ROMANTIČNI STIL 
-definitivno ako ćete imati haljinu pastelnih boja svaki romantični makeup će vam izgledati prekrasno! oni su predstavljeni sa prozračnim i više proljetnim bojama na licu, nijanse roze i ljubičaste odlične za zelenooke, svim smeđim okicama također! Za plave oči predlažem vam kombinaciju sivkastih tonova sa rozim rumenilom i ružem! biti ćete će-će jer će u prvom planu biti vaše sjajne okice :)) ( Essence nove palete sjenila - Muller 49kn)






Preporuke za kvalitetne i izdržljive proizvode:

Essence kistovi - svi (od 11kn do 35kn)
Rimmel rumenila - dugotrajna (35kn, Kozmo)
Mixa bb krema (osrednje prikrivanje, 55kn - dm)
Essence ruževi - lagani i prozračnih tonova ( 17kn, dm, Muller, ktc)


3. SEXY STYLE - smookey eyes
- Smookey efekt na očima zahtjeva više rada sa makeup kistovima, stoga ako ih ne posjedujete, moj vam je prijedlog da niti ne pokušavate kod kuće to raditi... ne kažem da nije izvedivo, ali nije niti praktično. Svakako preporučujem smookey ukoliko ćete ići na profesionalno šminkanje. Ako naglašavate više oči, nemojte i usne jer će svega biti previše... neutralizacija usana sa nude i svjetlijim sjajilima/ruževima će staviti make up naglasak na vaše perfektne oči! Više ovaj efekt predlažem maturaticama, za krizmu je to ipak preozbiljno... Smookey je odličan i još kada se doda linija eyelinera. 




Preporuke za kvalitetne i izdržljive proizvode:

Nivea krema - mini izdanje (za hidrataciju)
Essence set za obrve (22kn, dm, Muller)
Golden Rose lakići za nokte (15-35kn Karmel, Importane Centar)
Labello lip butter (za brzinsku rehabilitaciju usana, 18kn, dm)
Catrice camuflage puder za prikrivanje prištića (najbolji po meni, 33kn, Muller-slika: dolje lijevo)



4. ORANGE 
- Jeste li se ikad zapitali da upadnete u narančasti make up? ovog proljeća narančasta je na vrhu odabira boje koju svi preporučuju...jest da se ne slaže sa mnogo ostalih boja, ali recimo ako oči naglasite svjetlijim nijansama smeđe, narančasti tonovi na jagodicama i na usnama biti će pun pogodak! Ovo će odgovarati smeđookim i zelenookima. 




Preporuke za kvalitetne i izdržljive proizvode:

Sleek paleta sjenila (84,95 + poštarina, pinkpanda.hr)
Essie (nijansa: meet me at sunset, 74kn, dm)
Wet n Wild bronzer (37,90kn, odabrane dm drogerije)


Možda sam fulala koju kunu više manje, ali proizvode koje sam ispisala zaista imaju moju toplu preporuku jer ih i osobno koristim i isprobala sam ih više puta, a odabrala sam ih također nakon više razmišljanja i traženja najboljih alternativa putem interneta i youtube-a... također za kraj ostavljam vam video koji ste možda propustili od mene, a mogao bi vam proširiti ajde-recimo vidike i iskoristite proizvod i za još neku svrhu :) nadam se da sam vam barem malo pomogla u pronalasku šminkice :*



2u1 PROIZVODI BY MARISHA ONALOVE




*****Pusam vas sve dragi moji i uživajte u ovim divnim praznicima, bližnjima i divnom Uskrsu i od srca vam želim sve najbolje povodom blagdana :*****

Broj komentara: 14:

  1. Super je članak. Da sam barem znala više o makeupu kad sam bila maturantica, ali što je tu je:) Većina proizvoda ima i moju toplu preporuku:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. a to također isto mogu i ja reći... al dobreko, neka se samo spreme unaprijed :) onda sam pogodila proizvode :)

      Izbriši
  2. Slažem se za gotovo sve proizvode što se tiče izdržljivosti! :D
    Sviđa mi se ideja, ubaci i koji look za maturalnu, to bih jako željela vidjeti. Neko šminkanje za kanal. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nadam se da ću smognut snage jer ja baš nisam nešto fotogenična, no valjda ću se potruditi i oko toga :)

      Izbriši
  3. bas dobar post, sviđa mi se kak si spojila proizvode sa ''alatom'' :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. jeah, pa još sam srameće kaj se tiče sheranja baš fotki look-a no opet valjda će i to nestati s vremenom :)

      Izbriši
  4. U vrijeme moje mature lice mi je bilo savršeno pa sam imala samo BB kremu, malo kremastog eyelinera i maskaru i osjećala sam se fenomenalno jer me nije brinulo da li se pokvarilo/razmazalo...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zato sam i napisala na početku posta da neovisno o tome koliko šminke imale ili ne, najvažniji je osmijeh i pozitivna energija, sve djevojke će ionako zasjati u divnim haljinicama :) sad, ako je nekome stalo do malo više pažnje oko toga, čisto da proširim vidike za dobrim proizvodima :)

      Izbriši
  5. Odlična ideja za post! Ja bih isto voljela neki look :-) Imam dosta ovih proizvoda i slažem se da su kvalitetni i dugotrajni. Primjerice, Avonov ruž i Catrice kamuflaža-kod mene No 1 posljednje vrijeme :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Stalno me nagovaraju da prikazujem look-ove, nadam se da ću smognuti i snage za to...nije baš da sam isto u prilici jer sam stalno u nekim obavezama no otom-potom (nema izgovora jel ;) e to je i kod mene u zadnje vrijeme top :D

      Izbriši
  6. Jako mi se sviđaju tvoji savjeti :D
    I sama sam maturantica i vjerujem da će mi mnogi od njih biti od koristi prilikom priprema za maturalnu večer.
    Oćeš objavit i neke ideje za lookove?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ajde baš mi je drago da mi se i javi maturantica, draga moja sretno i nadam se da će ti biti sjajno :D nadam se da ću poslikati koji look, pa da čisto se ima neka slika i vizualizacija o bojama i nijansama :* hvala:*

      Izbriši
  7. Odlične preporuke, vjerujem da će mnogim maturanticama puno značiti!

    OdgovoriIzbriši
  8. super post, sviđa mi se :)
    moji favoriti od navedenih proizvoda su - Catrice liquid liner, Avon hidorcolor ruževi, Maybelline Color Tattoo sjenila i Golden ROse lakovi :)

    OdgovoriIzbriši