onalove

onalove

utorak, 16. prosinca 2014.

#New in! - Vichy, Essence, Makeup Revolution, H&M

Mislim da je ovo najduži period do sada da nisam apsolutno ništa napisala na blogu... ljudi moji, što se sve događa kod mene, preokrenuo mi je život naopako! Mislim naravno u onom pozitivnom smislu riječi! Dani mi prolaze ludo i nezaboravno, upotpunjeno sastancima i eventima uz dozu fotografiranja i snimanja videa :) 

U svemu mi je najbitnije da me prate kvalitetni proizvodi i da ne zaboravim na svoju rutinu njege kože jer od posla doslovno si ne stignem nalakirati nokte, ali najozbiljnije! Neki od vas već vidim da su naslutili da živim s boljom polovicom i s te strane imam također podosta posla jer nisam hrčak koji će svaki dan samo baciti sa strane stvari i graditi kule nereda pokraj kojeg ću spavati! (uključujući i činjenicu da svaki dan kuham :P)

Vratimo se mi na #newin :D U poslijednje vrijeme tjeme mi je ludilo, brate, ali ludilo... dođu dani kad mi se kosa masti apsolutno svaki dan i ne želim punopreviše razmišljati da bi ju trebala prati svaki dan jer znam da će više biti posljedica nego koristi od takve ideje. Stoga sam kupila Gliss Hair Repair by Schwarzkopf u DM-u, a i bio je na akciji :P (15kn) uz njega uzela sam iz iste linije regić, pa da vidimo vrijedi li 3x liquid keratin complex.



Nešto više od godinu dana vjerna sam Garnierovoj micelarnoj i čini se da je to jedina stvar koju poštujem od tog branda. Od frendice sam dobila Vichy micelarnu otopinu 3u1 za osjetljivu kožu i baš ga želim usporediti i vidjeti kako će mi koža reagirati na njega, točnije kako će ukloniti redovito "crnilo maskare" ispod očiju. 



U zadnjih nekoliko tjedana kupila sam H&M beauty blender s kojim nisam nikako zadovoljna, a razlog više možete pročitati u članku koji sam pisala za portal onavoli.com  i vidite da sam ga svejedno koristila jer nisam imala izbora...
Ipak sam se vratila Hello beauty blenderu i ovoga puta odabrala plavu boju, a prethodna roza je postala ljubičasta zbog starosti i vlage koja ju je uništila, no mislim da 2-3 mjeseca njena korištenja još je, uz stalno čišćenje, dugo i izdržala :)



Volim zapečena rumenila jer vidim razliku na obrazima što se tiče dugotrajnosti. Zavelo me slatko pakiranje Blushing Hearts koje sam naručila putem pinkpanda.hr u nijansi - triple baket blusher. 
Dobiš proizvoda u pakiranju fakat puno! 10 grama je odlična gramaža za cijenu od 40-tak kunića...



Još se jedan novitet pronašao spreman za ukrašavanje noktića - H&M lak za nokte - frosty flakes. Kako sam ga tek isprobala, jedino mi se ne sviđa koliko je u šljokicama rijedak, no tko zna možda će još jedan sloj popraviti stvar u mojoj glavi :)



Makeup Revolution ultra blush paletu kupila sam prije mjesec dana i još se uvijek igram s kombinacijama dostupnih 8 nijansi.



Istoimeni brand nisam mogla izostaviti u liniji makeup sjenila za oči, pa sam si uzela paletu ICONIC1  i za cijenu od 37,50kn sam prepreprezadovoljna jer volim nude sjenila koja mi zapravo jedina odgovaraju na zelene oči. 


I za kraj, trenutni favoriti mojih usana. Odobrile su Essence ruževe u nijansama 04, 13 i 09! 
Željela sam si neku boju vina, pa sam prvotno kupila nijansu broj 09 wear berries i kako se pokazao izuzetno kvalitetnim i postojanim, kupih još dva i boje su zaista će-će :)




New in u kozmetičkoj taškici je popunjen! Sakupljeno unazad nekoliko tjedana i ne čini se možda mnogo, no nekako zaista želim prvenstveno potrošiti ono što sam kupila a onda gledati nešto dalje... osoba sam koja, ako npr.imam crvenu nijansu ruža neću ići kupovati još tisuću ostalih gotovo pa sličnih, tako da nisam kolekcionarka po tom pitanju. Što ste vi kupili u poslijednje vrijeme? :) :*

Broj komentara: 17:

  1. Lijepi new in :) Nadam se da će uskoro recenzija rumenila, stvarno izgleda fantastično :) Mora biti da je do ambalaže ;) A i lak za noktiće mi se baš jako svidio..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hoće, već su fotke spremne za rumenilo :D samo još trenutak kad ću ga imati na licu pa da bude realnija fotkica!
      Lakić me tako primamio u dućanu... za 15-tak kn je i više nego odličan :)

      Izbriši
  2. Znači dobra je MUR paletica, ha? Hm.. Jel znaš koja od njih ima najviše mat sjenila?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hmhm.. od serije ICONIC baš i nema, tj.ima dvije tri nijanse unutar njih 12 da su matt, možda da si više pogledaš ponudu na pinkpanda.hr zato što većina proizvoda je onako brzinski recenzirana na ruci pa imaš odmah uvid u sve boje :D

      Izbriši
    2. hm...možda ova... http://www.pinkpanda.hr/proizvod/makeup-revolution-paleta-sjenila-redemption-palette-essential-mattes

      Izbriši
  3. Super ti je ovaj new in :) imam ovu iconic 1 paletu i super mi je :D baš me zanima kakvo je sjenilo jer je pakovanje stvarno pre slatko <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dijelimo mišljenje o paletici :D ma i da je loš proizvod valjda bi pala na pakiranje samo da ga gledam XD

      Izbriši
  4. Lakic za nokte je fantastican za sezonu. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da, da, ova sezona kičeranja za blagdane će biti baš blink-blink! :D

      Izbriši
  5. Nisam ljubitelj zapečenih rumenila al morat ću ga imat,čisto radi ambalaže,možda ih i zavolim :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahaha, pa moram priznat da nije klasično zapečeno rumenilo jer npr ostale je teško blendati, ovaj ide bez problema :))))
      Zavoljet ćeš ga, vjeruj mi :D

      Izbriši
  6. Krasne stvarčice, kupila sam maim ovaj Gliss šampon i regenerator i kaže da je oduševljena :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Koristim ga već neko vrijeme i mogu reći da mi se šampon više sviđa od regića jer meni bilo koji regić uništava kosu, tj. čim ga isprobam to ima kose u kadi duplo više nego kad ga ne koristim... ali šampon mi je baš extra :D

      Izbriši
  7. Hello Beauty spužva/beauty blender je fantastičan, za tako sitne novce čuda radi. Isto kao i Blushing Hearts rumenilo, baš ga volim, totalno me osvježi kada ga nosim.
    Ja sam u zadnje vrijeme najviše ruževa kupovala, počela me opet ružomanija hvatati, iako u biti nije nikada ni prestala :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Fantastičan-savršen-fenomenalan! Nemam drugih riječi za njega... stvarno kako kažeš -čuda radi! Koliko volim ovog srcolomca dokazuje samo činjenica da često znam s njim i pretjerati XD eeeeeeeeeee znaš, i mene isto totalna ružomanija, nikad do sad nisam toliko puta nosila ruž ono bez ikakvih problema ko u zadnjih mjesec-dva :D

      Izbriši
  8. Predivne stvarčice si odabrala essence ruževi su divni divni :*

    OdgovoriIzbriši