onalove

onalove

srijeda, 18. veljače 2015.

Kozmetika/favoriti/odjeća/must have/new in...Odustajem?

Kad vidim kad sam zadnji puta pisala na blogu, zaista mogu reći da je prošlo najviše vremena do sada. Na portalu kojeg vodim (onavoli.com) ima zaista mnogo svakodnevnog posla kojem se veselim iz) Ipak je postao prioritetna stvar koja mi je donijela toliko mnogo poznanstva, ali i posla da jednostavno ispadne da sam zapustila svoju prvotnu ljubav.

Odustajem od bloganja? Ma kakvi, nisam normalna ugasiti ono što sam ovdje pisala gotovo tri godine! Svijet u koji volim pobjeći, beauty stvari o kojima volim pisati i predstaviti vam i izvan kozmetike pokoje stvarčice koje volim koristiti. Pa kad sam već kod toga, evo nekih koje u poslijednje vrijeme vrlo rado koristim:


Dexe balzam za usne nalik na popularne jajolike EOS balzame. Odlikuje ga 100% prirodni sastojci sa 95% organskih. Ovaj ljubistačni :) miriše na borovnice (mmmm...), a mogli su se i potruditi u opisu proizvoda da im ne piše - s okusom jagode. Tuf-tuf! Lagan i dugotrajan na usnama.



Beauty blender must have svake pudijeristice :P ok, budimo ozbiljni, ova stvar je prejaka! Mislim da mi je ovo već treći po redu i odlično izblenda puder i ostavlja vrlo prirodan izgled na koži! Kupljen u Bipi, a malo mu cijena varira( kunu više-manje) cca 30kn. Recenzija davno napisana - Makeup sponge



O Revolution, ti slatki nemire u mojoj glavi! Omjer cijene i kvalitete perfektan! Kupila sam ovaj trio bronzer-highlighter-rumenilo za 37,90 kn na pinkpanda.hr i fenomenalni mi je proizvod! Bronzer je matt i odgovara mojoj svijetloj puti, a ostatak uigrane ekipe također samo riječi hvale! Opsjednuta sam s ovim proizvodom već ima nekoliko tjedana. 



Ženski rokovnik dobila sam za Božić od dragog. Ne kužim kak je uspio samo ovaj veliki ovogodišnji (i novogodišnji) hit pronaći sam na internetu (a mogao je u dm-u :P, al voli zakomplicirat stvar). Detaljnu recenziju napisala sam na portalu pa evo linkić -onavoli.com/zenski-rokovnik-2015/
p.s. vidla sam da je snižen na 59,90 u dm-u, go-go po njega! 



Biobaza lansirala je limitiranu kolekciju krema sa ruke sa dizajnom koji mami da ih sve uzmeš! Moj izbor pao je na ovu crno-bijelu verziju i mogu reći da je krema predobra! Brzo upijanje sa mirisom ruže i badema. Bipa, mislim da je bila 38kn.



New in - pomoć za čitanje u mraku! :D kad kraj mene započne hrkanac, žao mi je uključiti svijetiljku, pa da se snađem u situaciji kad ne mogu zaspati, a čita mi se kakva knjigica, kupila sam u Algoritmu ovo malu žutu led svijetiljku koja je bila na popustu 59kn. 





U zadnje vrijeme baš volim nositi tzv.vestice bez gumbića-kimono-kako god... Naišla sam na jednu u H&M-u i ne odvajam se od nje, a bome neće ni proljeće se švercat bez nje! lagana i prozračna - love it! Kupila sam je sa poklon bonom (99kn)



Topla vesta, toliko da je namijenjena najviše za "dane ispod ništice" Svaka čast Orsay (79kn)


I za kraj, jedna mala crna Mango haljina koja osim što je bila na popustu (kupila bih je i da nije bila) ima neodoljive sitne naočale po cijelom materijalu! 





 I to je to! Pišite mi ako vam se sviđa ova vrsta posta. Znam da sam bila obećala da ću snimiti video (u kojem bih zapravo i sve ovo predstavila) no nikako nisam imala slobodnog trenutka da bih se posebno tome posvetila, no bilo je tu drugih vrsta videa koja su se snimala, no o tome uskoro više riječi :D :*




4 komentara:

  1. Sve je stvarno prekrasno i jako mi se sviđa, a što se ove lampice tiče tražim nešto slično već dosta dugo i sve što ću reći je I need this in my life :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Lampa rulz! :D dobra je i kad u noći tražiš put do kupaone XD trebaš je i odlično se budete slagali - naše je prijateljstvo sad pre<3 :D

      Izbriši
  2. Preeeedivan new in! Kimono i lampica za čitanje su mi fantastični! Lampicu si definitivno moram nabavit! Razumijem te što se hrkalica do sebe tiče ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hah, kimono je proljetnog karaktera, pa da procvjetam prije pravih ruža ;) šalu na stranu, volim cvjetni uzorak! Lampica je odlična i ako želiš zastrašiti hrkalicu XD

      Izbriši