onalove

onalove

utorak, 17. ožujka 2015.

DIY za naušnice

Ei najslađi šećeri :) U novom dizajnu koji krasi blog još se ni sama ne snalazim jer mi je to potpuno drugačije od onog što sam gledala gotovo pa 3 godine. Ipak, nadam se da osvježenje i vama godi. 
Za novi post odabrala sam DIY koji mi je prijeko potreban za naušnice. Volim nositi sitne detalje zbog čega one najmanje uvijek prevladaju. Većinom prilikom odjevanja nakit ostavljam za kraj spremanja, ali vrijeme me zna pregaziti -.- Sve naušnice sam čuvala do sada u kamenoj kutijici koju sam dobila iz Dubrovnika, no postala je pretjesna, a pronalazak para u kutijici je često završio isipavanjem čitavog sadržaja iz kutijice na krevet. 

Da se scenarij ne ponavlja, odlučila sam iskoristiti platno na koje sam naišla u Mulleru za 15kn. Pomislila sam da bi moglo upaliti ako si nacrtam sama neki dizajn i probušim nekoliko rupica starom naušnicom sa najmanjom iglicom na koje ću postaviti ostale naušnice. Ideja je upalila :D 



SVE ŠTO TI JE POTREBNO:
- slikarsko platno (Muller 15,90 kn)
– marker 
- naušnica sa najsitnijom iglicom za uho
- skalpel i papir za skicu
– čavlić za postavljanje na zid (može i nemora)

Inspiraciju za grančice pronašla sam na Pinterestu, skicirala nekoliko ideja na papir, a zatim precrtala crnim markerom na slikarsko platno. Odlično je što se marker ne prelijeva, pa su i grančice preciznih linija. Ako planirate napraviti isto, skicu na slikarskom platnu možete napraviti lagano olovkom, a pogreške vrlo lako izbrisati gumicom. Za par visećih naušnica, napravila sam skalpelom prorez od 1cm za svaku, kako bi i one dobile svoje mjesto. Pokušala sam ga postaviti na zid, no ipak mi se svidjela ideja staviti ovaj DIY na praznu policu :) 


Jedno je srčeko također pronašlo svrhu :) Zahvaljujem se gospođi iz Svadbene bajke (Agencije za organizaciju vjenčanja) na ovom slatkom poklonu kojeg je sama izradila (ok, nadam se da mi neće zamjeriti što sam ga ispikala :P), koji čuva moje najdraže naušnice :) Ako imate ovako sitne detalje kod kuće, razmislite o istoj svrsi koju sam vam i sama predstavila :) da vam budu nadohvat ruke!


Sviđa li vam se ovaj DIY? - pišite mi u komentarima ako želite još ovakvih postova :*

Broj komentara: 5:

  1. Predobro! Definitivno radi više ovakvih postova. :)

    http://je-suis-leeah.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Leonarda :) u glavi je toliko ideja da je samo vrijeme važno da mi bude pri ruci :D

      Izbriši
  2. ouuu ovo je odlično :D
    mogla bi isprobati nešto slično :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Deff najjeftinija investicija za stalak :D hvala :*

    OdgovoriIzbriši