onalove

onalove

četvrtak, 12. ožujka 2015.

Makeup za proljeće - video + savjeti vizažista

Na youtubeu očekuje vas novo ruho :) Mislim da je krajnje vrijeme da se uozbiljim i počnem raditi na njemu kontinuirano jer to zaista želim i volim. Pronašla sam napokon balans u kojem uživam prilikom spremanja tema za youtube i svakako će se tjedno objaviti barem jedan.


Za sve koji su pretplaćeni na moj kanal, vidjeli su da je novi video već 3 dana aktivan i objavljen na portalu kojeg uređujem (www.onavoli.com) no isto tako nije korektno da ne objavim i ovdje. Ispod videa na youtubeu očekuje vas ikona SUBSCRIBE ili PRETPLATI SE koji vam omogućuje obavijesti o mom youtube kanalu, a posebno onu glavnu - kad stavim novi video :D Klik vas ništa ne košta, a garantiram da će biti zanimljivih videa.


Ovoga puta je objavljen video - MAKEUP ZA PROLJEĆE.



Vizažisti nagovještavaju da će se na usnama i dalje nositi tamni ruževi koji dolaze još iz zimskih dana, posebice boje tamnih tulipana kojih će sve više biti rascvjetanih u našim vrtovima.


Prihvaćaju se i ostale tamne nijanse cvjetova koji će svoje latice uskoro proširiti.  Uz njih, vizažisti žele nešto tamnijim no ne previše zagasitim bojama naglasiti i sjenila na očima poput sive u kombinaciji s ružem boje vina. Za ljubiteljice svjetlijih nijansi, sjenila mogu biti u boji highlightera koji će osvježiti jagodice i dati poseban sjaj licu, prihvatljive su također kao i obično, pastelne boje. 
...
Volim taj Nude efekt sa sjajem na licu, pa sam se toga i držala u videu. Ništa pretjerano i sasvim jednostavno plus možete vidjeti i dio sobe u kojoj radim zaista mnogo u poslijednje vrijeme i to je jedan od razloga zašto ne provodim više vremena na blogu iako ću i to promijeniti. Ipak, iako imam puno posla, faks i učenje, razgovor sa klijentima i ostalim suradnicima te obavljanje photoshootinga na terenu, ali i vježbanje tri puta tjedno, zaista sam sretna što se tiče svega i toga što mi za sve poslove nisu dovoljno dugi dani, no u radu koji je upotpunjen zadovoljstvom je spas :D


U videu sam koristila slijedeće proizvode:
HELLO BEAUTY – spužvica za apliciranje pudera
CATRICE ALL MATT PLUS – 015 vanilla beige tekući puder
CATRICE CAMOUFLAGE CREAM – 010 ivory za prikrivanje podočnjaka i prištića
TERRA NATURI – matt mono eyeshadow03 cacao za popunjavanje obrva
AVON SATIN TAUPE – eyeshadow single shimmerasto sjenilo
MAKEUP REVOLUTION – ultra brightening contour kit – Ultra fair C01 paleta
MAYBELLINE AFFINIMAT – 20 nude beige – puder u kamenu
ESSENCE MAXIMUM DEFINITON – volume mascara
ESSENCE CRYSTAL EYELINER 03 gold rush
MAYBELLINE  lipstick – 108 pink pearl
MAKEUP REVOLUTION LIPGLOSS – eye to eye


Lajkajte video ako vam se sviđa i svakako mi pišite što želite gledati na youtube kanalu? Također sam započela seriju videa - DA LI OVO ZAISTA DJELUJE?-radi se o kratkominutnim videima u kojima isprobavam proizvode i donosim svoje mišljenje i preporuke kupiti proizvod ili ne :) 

Nema komentara:

Objavi komentar