onalove

onalove

srijeda, 26. prosinca 2012.

Etoile de mer

Ćao ćao :)
Donosim vam recenziju moje nove preslatke ogrlice koju sam dobila od prijateljice... Naime, pošto to nije bio njen stil, odlučila ju je udomiti. Osvojila ju je na nagradnoj igri koja se odvijala na facebooku:


Ogrlica je prekrasna! povezane zakovice srebrne boje ugodne su na vratu, vuna kojom je obložena ispod zakovica (sivi dio) je mekana, ne pika i odličan je izolator na vratu :D tako mi je topao bio vrat! Inače sam zimogrozna ukoliko imam malo otvoreniju majicu i ćesto nosim šal oko vrata, ali ova ogrlica je čudesno topla!






Poslikano jučer...nosila je cijeli dan... za sve one koje zanima ovakav prekrasan detaljić mogu posjetiti fb.stranicu  Etoile de mer i škicnut preostale lude varijante ovih krasnih ogrlica! :)

Kakve detalje/jewelry nosite za ove blagdane? želim znati-volim čitati :P

:*

Broj komentara: 11:

  1. aww bas je fina ogrlica, i bas fino sto si napravila recenziju ogrlice, inace je samo sminka, tako da mi se bas svidja, =D
    ja imam puno nakita, ali skroz slabo ga nosim, kao da mi smeta, ali sve je stvar nakita, nadam se da ce se nesto promjeniti, jer meni je fino vidjeti kad neko nosi nakit =D tako bi trebala i ja , =/ al et, =D
    <3 <3

    OdgovoriIzbriši
  2. odlicna je i super ti stoji :)
    super si je iskombinirala!

    OdgovoriIzbriši
  3. Amina, tvoj me komentar uvijek razveseli :) hvala za ogrlicu, inače je ovak jako upadljiva, pa je dovoljno nosit ju na nešto jednobojno, odlučila sam da nek bude za Božić, a sad bi ju trebala pokušat s nečim kombinirati... da da, vidla sam da imaš dosta h&m nakita, bilo bi šteta da ne iskoristiš priliku, a tako ti dobro ide slaganje i kombiniranje odjeće :)

    Boba, hvala od <3 baš sam si bila fensi-šmensi :) svi su pitali: dobro kakva ti je ovo čudna ogrlica :D nekima se sviđa, a nekima ne (npr.mom dečku koji je odmah reko svašta o njoj XD, naviknuo se :D)

    OdgovoriIzbriši
  4. Zanimljiva je mada također nije moj stil i volim vidjeti nakit na nekom drugom dok meni samo stoji i smeta :D.Btw nisi jedina koja zimi ne može nositi dekoltirane majice,odma promrznem sva!

    Htjela sam nabaviti neki ukras za kosu da nosim zaNovu,samo nezz gdje ga nabaviti kod nas.Nešto na ovaj fazon samo mnogo ljepše http://media.tumblr.com/tumblr_lual7lE35Z1qguqxg.jpg i kosu bi uvila,mislim da bi fino figuralo.Valjda nađem u darovnom dućanu il` negdje.

    OdgovoriIzbriši
  5. Tina, hvala :) sve najbolje i tebi i svim mojim čitateljicama i blogericama :) hehe Redhead, to je moja teška strana, tu i tam vidim neku super stvar od takvih dekoltiranih majica, ali kad ju moram nosit duže od pola sata, ajme meni brrrrrr....!!! ovaj ukrasić je krasan za kosu, više stil Sultana sulejmana :)))) znam dvije cure koje ih izrađuju pa ako ćeš htjet naručit, reci,da ti pošaljem poveznicu... :) bilo bi krasno na uvinutu kosicu :)

    OdgovoriIzbriši
  6. a muski :D
    uglavnom, definitivno ta ogrlica te izdvaja u mnoštvu već viđenih,
    a vidjela sam i da je dosta popularna u modnom svijetu :)
    uz to ti je jos super iskombiniras pa je pun pogodak :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Predivna ogrlica! :D

    Ovih blagdana sam nekako najviše nosila zlatni sat i neke zlatne narukivce. Paše na sve moguće kombinacije :D

    OdgovoriIzbriši
  8. Boba, hvala puno! stvarno mi je posebna, inače ne prihvaćam nešto posebno lude stvari za koje se jedino odluče one prave modne blogerice :P ali ova me očarala :) Valentina, osim srebrne varijante i ja nosim nešto zlatnog, imam dva neobična prstenčića koji su zlatni, nekoliko zlatnih ogrlica, dakako ne mislim na pravo zlato :D

    OdgovoriIzbriši
  9. čim su zakovice u pitanju - lajkam :D
    super izgleda na tebi, pogotovo treća slikica! nadam se da ju buš koji put i na fax dofurala da ju vidim uživo ^^

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. budem ju donjela prvom prilikom :) ok, možda ju nebudem nosila baš na vratu, to je moje malo blago :))) zakovice puno ne volim, ali ove su mi baš nekako posebne, nisu standardne ko ostale...

      Izbriši
  10. recenzija ogrlice?!?!?!?!?!?!?!?WTF?

    OdgovoriIzbriši