onalove

onalove

petak, 28. prosinca 2012.

Necklace No.2

Blagdani su mi prekrasni... malo božićnog duha u tonovima crvene i zlatne... e-Bay ogrlica i Art shop naušnice u kombinaciji sa Xnation crvenkastom majicom :) 




Naušnice-ručni rad...



Naušnice sam još ljeti kupila u Art Shopu u Hvaru, evo idile iz dućančića, moj No.1 za nakit! 



Red lips: Labello fruity shine - cherry 

Ogrlicu kombiniram i na prugastu h&m majicu & pozdravlja vas my boyfriend :))









2 komentara:

  1. Koliko drugačije izgledaš kad digneš kosu,ej!Ovako kad pustiš i gdje je samo slika glave-isto curica,a kad digneš kosu izgledaš starije :D.Moćna si mi na onoj slici gdje čeprkaš nakit haha i na ovoj zadnjoj s dragim.Btw vidi njega i dukserice,prava Christmas-na haha :D.I zar je moguće da ti je labello na usnama na svim slikama?Izgleda kao sjajilo,baš sam te htjela pitati koje si sjajilo stavila :D

    OdgovoriIzbriši
  2. hehehehehe, a hvala slatkica :) volim nosit punđice, kanim napraviti recenziju kak radim punđu sa onom krafnom-gumicom :D nedavno sam ju kupila... a ne nosim baš svaki dan kosu u repu, više onako kad mi je treći dan već za pranje kose... e vidiš, to je bilo namjerno pikirana majica baš za blagdane :D Da, to ti je samo labelo, istina da sam ga malo više nanjela jer kad blic okine, pa da se vidi ta crvenkasta boja, ali labelo je stvarno jako crveno! :) nema sjajila....nemogu ti opisat koliko volim taj dućan! ostanem tamo i više od pola sata! :))) ionako idem tamo samo jednom godišnje pa si uvijek kupim nešto... žena radi nakit od bisera i koralja, biseri čuvaju horoskopski znak blizanaca (mene:)

    OdgovoriIzbriši