onalove

onalove

nedjelja, 20. siječnja 2013.

OOTD & little makeover

Danas sam bila u Zagrebu ukupno -5minuta XD. S obzirom da mi je dečko bio na seminaru koji je trajao dva tjedna, odlučila sam doći po njega :) i napokon se vidjeli nakon meni tak dugog perioda! -rekla sam:nikad više tak dugo neću odvojenost od tebe! :)

OOTD
Pa evo što sam nosila i čime sam se okitila danas :D


Tunika kupljena u Diademi


New Yorker mašnica


Ice Watch rozni sa kalendarićem :)


 Loreal 210 i 209 kombinacija, još postojana (ok, kažiprst je nadrapao)


Little Makeover
Popodne me lupila kreativnost...ne tako velika, ali volim te sitne promjene koje su za mene velike... još sam imala neke ukrase u duhu zime, tako da nekako mi taj period u sobi više nije zanimljiv, a i pikirala sam promjenu svog najdražeg kutka... Dakle, šibe su mi poslužile da neke privjesčiće objesim na njih, više-manje bili su to mali plišanci, zatim lampa i mali plavi svijećnjak. Na drugoj polici držim većinom labelo i kutiju za nakit :) viri ovdje i novčanik kojeg sam bila stavila slučajno... treća, zadnja polica je nevažna, držim na njoj svoje knjige s faksa...


Voila! :) dakle, malo jaču pribadaču sam čekićem stavila na zid i ukras koji sam dobila na poklon od posebne osobe tako stavila da visi, poredala najdraže lakiće, kupila sam i kutiju sa maramicama i prekrasnim art-printom za par kunića u Mulleru, svijeća za dodatni štih :P


 ta-da! :)


Mica maca prede sad na novijem mjestu, Loreal lakići dobili svoje misto...


Razmišljam još i promjeniti ovu podlogu svake police, naime, police su inače crne boje, a u mulleru sam kupila veliki karton u boji breskve i izrezala na dva dijela da stavim na svaku policu, no već su tu duže vrijeme pa razmišljam on nekoj lila boji..

Kako vam se sviđa post?
:*

Broj komentara: 5:

  1. Odlican je post =D
    imas prelijepu kosu, =D
    svdja mi se masnica =D

    OdgovoriIzbriši
  2. Baš si slatka bila i tunika je preslatka :) A tvoj kutić je taaaaaako sladak! Ajme lampa je predivna! Moram staviti lampu za kraj kreveta na wishlist :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. juuuj hvala hvala :) to mi je trenutno najdraži kutić, a lampa broji ohoho godina već... :)

      Izbriši