onalove

onalove

nedjelja, 23. lipnja 2013.

Dr.Brandt, DIY i Giveaway :)))

Ćao! :) nedavno sam bila spomenula da nisam stigla do kraja izvršiti Makeup MAYhem (gdje sam u 5.mjesecu postala svaki drugi dan) zbog obaveza, stoga evo mog 3u1 old Makeup MAYhem za koji sam se potrudila da nagradim blog sa malo više stvarčica... za danas sam spremila 3 teme:

-otkriti čari skupocjene kremice za podočnjake - Dr. Brandt
- Diy projekt -shorty shorts
- Giveaway :))

1.Dr. Brandt - O proizvodima iz linije Dr. Brandt-a sam već bila nešto sitno pisala, da vas podsjetim, ovo je ekskluzivna linija proizvoda koji dolaze iz srca New Yorka gdje Dr. Brandt pregledava i tretira više od 42 pacijenta dnevno.

DR.BRANDT

Na njegovom stolu redovito se na pregledu nalaze poznate osobe, no razlikuje se u tome što ne koristi tretmane koji bi vas naveli pod nož već njegovi proizvodi su toliko snažni da zamijenjuju estetsku kirurgiju pa čak i odmah nakon jednog tretmana i svega nakon 15minuta! 



Da ne duljim, za ovaj post odabrala sam skupocijeniji proizvod da vidim ima li razlike u korištenju skupocjenog i jeftinog. Proizvod koji predstavljam košta mah svega 500-tinjak kuna :P no ne radi se o bilo kakvom proizvodu i bacanju novca u maglu. Tamne podočnjake imam pogotovo kada mi se dogodi da nekoliko dana za redom me iscrpljuju obaveze tijekom dana, a vrijeme za spavanje se skraćuje, a meni – spavalici nikako to neide pod ruku...tj. već se godinu dana privikavam da ne spavam popodne (ono pola sata) ali mislim da i to malo dremuckanje vrati energiju, no ne i mojim podočnjacima. 



Proizvod koji recenziram umanjuje umoran izgled očiju, stimulira mikrocirkulaciju, briše vrećice (ok ja ih nemam, ali imam tamna udubljenja) umanjuje otečenost očiju i uklanja tamne podočnjake (yes!) Proizvod se stavlja na čistu kožu tako da se stisne kuglica na kožu i ona automatski istiskuje potrepnu količinu koja za oči je vrlo malena količina. U vrlo tankom sloju dovoljno ga je lagano utapkati vršcima prstiju dok se ne upije, a upija se vrlo brzo. Teksturom vuće na boju pudera stoga se može i ujutro staviti na kožu prije pudera i čini područje oko očiju odličnom bazom za šminkanje premda ne ostavlja nikakve tragove ili boju. Potrebno ju je nakon tapkanja ostaviti barem 10min da se upije i počinje djelovati, a svakim danom sve više pokazuje kako djeluje na podočnjake.





Na samom pakiranju već pokazuje istitniti tretman nakon nekoliko nanošenja na jednoj gospođi gdje se vidi kako ima jednake probleme mojima. Pakiranje je vrlo kvalitetno, tirkizno plave boje plastična tubica sa metalnom kuglicom koja je vrlo osvježavajuća kad se njome postavlja kremica na podočnjake jer je hladna :)- sa prozirnim poklopcem kako bi se zaštitila od vanjskih utjecaja i prašine.




Tekstura je zaista vrlo lagana bez osjećaja zatezanja ili osjećaja uljaste kremice...



2. DIY shorty shorts :)))

Diy već dugo nisam radila zbog obaveza koje su me svakim danom kočile u mojoj kreativi i nisu mi dale da se napokon malo poigram sa stvarima kod kuće. Nije da je i ovo što ću predstaviti neka kemija, no ljeto me prisililo da napravim ovu stvar :D pripremite svoje stare hlače kao ja i krenimo ih malo rezuckati :D
Hlače ko što vidite nisam nosila 2godine, em što su mi velike(jer sam nešto sitno smršavila) i zato što su dosta guste, teške i dugačke, ali imaju podosta elastina zbog kojih ih volim, a i lijepa mi je boja i srebrni gumbići, no preteške za ljeto, a zimi ne volim nositi svijetle hlače.Stoga, krenimo na posao! 
Sve što vam treba:
  • Hlače
  • Škare
  • Čaša vode
  • Ravnalo
  • Cirkonići/boja za tkaninu ili nešto treće za ukrašavanje (po želji)




KORAK 1.
Prvo stare hlače navucite na sebe i pogledajte gdje bi bilo idealno označiti ih za rezanje. Nemojte odmah prvom prilikom birati što kraće je moguće jer ako vam ispadne prekratko onda je već kasno plus paziti na džepove koje ako niste obratili pažnju možete ih cvaknuti pa više neće imati svoju funkciju. Odabrala sam stoga zlatnu sredinu između bokova i koljena. Sada pripremite čašu vode i natapkajte točku na hlače vodom da označite gdje ćete rezati. Možete uzeti i kredu, ali ja je trenutno nemam kod kuće, a tih par kapi na hlačama se neće brzo osušiti.




KORAK 2.
Sada ih svucite sa sebe i pripremite ravnalo i škare. Prije nego skratite prvu nogavicu, pripremite dobru bazu – zagladite ih malo rukama i opet naglašavam – paziti na džepove da ih isto ne izrežete. Prislonite ravnalo i slijedite njegovu liniju sa škarama...nemoraju biti precizno odrezane ravnom linijom.

I tako ja pokušavam fotografirati prvo rezanje hlača a kad ono stavim prst na blic i ispadne ova slika ko da sam nekog pokušavala ubiti XD (plus photoshop -marker)












 KORAK 3.
Prva nogavica finito :D a sad presavinite hlače tako da bude nogavica jedna na drugoj.  Pogledajte strelice koje sam naznačila preko photoshopa! Prva lijevo prikazuje gdje je kraj odrezane nogavice i predstavlja novu liniju za rezanje ove druge nogavice koju spremamo cvaknuti. Srednja strelica prikazuje da se nemorate bojati što nije u ravnini ove treće strelice (zadnje desno) to tako mora biti jer će na taj način biti odrezane podjednako. 



KORAK 4.
Kao kod prve nogavice, prisloniti ravnalo dužinom koju nam prikazuje odrezana linija nogavice i cvaknite drugu nogavicu. Većina posla je gotova :D



ta da!


:)Korak 5.

Zadnji korak će biti po vašem stilu. Dakle možete ostaviti nogavice kako su odrezane pa malo izvući one končiće da se vide, a možete ih presavinuti što ću ja i napraviti. To mi više odgovara, tako da ću ih jednom  do dva puta presavinuti prema van... ukoliko vam hlače nemaju elastina, neće vam se baš htjeti presavinuti pa odaberite ovu prvu opciju koju sam navela. 


...spremna za kafu :D



Sasvim sam zadovoljna kako je ispalo, nije da sam nešto vješta u fotkanju sa pozama pa mi nemojte zamjeriti... glavno da se vidi rezultat...

3. GIVEAWAY

Za kraj sam pripremila nagradnu igru u koju uključujem svoje fanove na mojoj službenoj fb stranici u koju se možete uključiti OVDJE, zatim svoje curke sa grupe koju također vodim na fb stranici i upravo nas je tamo 2700 članica :D plus vas koji me čitate putem bloga :)


  1. Darujem vas sa ekskluzivnim kremicama DR.BRANDT-a za lice u mini pakiranjima - riješite se u samo 15 minuta problema sa porama, tamnim podočnjacima, osvježite lice sa tretmanima pilinga plus BB krema
  2. Maybelline color tattoo u white nijansi, odličan stvar! posjedujem i pink gold i smeđu stoga sam odlučila vas nagraditi sa ovom nijansom koja osim na očima može poslužiti kao prekrasan highlighter na jagodicama :)) 
  3. Loccitane magnolia mazilica prekrasnog mirisa koji će vas osvježiti za ljetne dane i vašu kožu činiti svilenkastom!
  4. Essence lakići - pripremila sam prozirni za ove ljetne dane da vam lak u boji koju volite duže traje na plažama i jedan šljokasti :D
  5. Premda ih nemam ovdje na slici, poklonit ću vam 50kom kockastih cirkonića tako da si i vi možete novo-stare hlače koje skratite ukrasiti :)


Vaš je jedini zadatak da vi koji me čitate ovdje napišete u komentarima posta samo - DR.BRANDT - a ako se pridružujete ovoj nagradnoj igri putem mojih dviju fb stranica (gdje ću također staviti slike giveaway-a i tamo) također vrijedi isto pravilo...u komentar ispod slike samo napisati - DR.BRANDT.




Broj komentara: 38:

  1. Naravno da zaboravim glavnu stvar -.- nagradna igra traje 7 dana :P

    OdgovoriIzbriši
  2. Goga Brezovečki23. lipnja 2013. u 14:39

    DR. BRANDT :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Čini mi se da imamo isti problem s podočnjacima :(
    Sve što sam do sada isprobala, nije mi djelovalo, ali Dr.Brandt zvuči obećavajuće :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Dr. Brandt

    p.s. super darivanje!

    OdgovoriIzbriši
  5. Marica Opačak



    DR.BRANDT

    OdgovoriIzbriši
  6. Dr. Brandt

    A btw, meni taj doktor izgleda kao da se podvrgnuo malom milijonu operacija :/
    Trebala si ipak odvojiti post s darivanjem tako da ti mogu iskomentirati hlačice: ali eto ovdje ću. Good job! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj zapravo neću sudjelovati u darivanju, ne bi bilo fer da slučajno osvojim pošto sam dobila naušnice kod tebe već :)

      Izbriši
  7. Pripazi na gramatiku, "nemoraju" i sl., sigurno kao obrazovana curka znaš da se to ne piše zajedno ;)

    OdgovoriIzbriši