onalove

onalove

utorak, 25. lipnja 2013.

Golden Rose nail polish remover

Ljeto nam je pokazalo pravi ljetni pljusak...temperature su nam pale, ali osvježenje je svakako trebalo... potreba za osvježenjem tražili su i moji noktići :D u ovom postu ću vam predstaviti recenziju neobičnog, ali korisnog odstranjivača za nokte GOLDEN ROSE -nail polish remover-a.

Prije nešto manje od tri tjedna imala sam prilike ići u City Centar One u Zg-u i na pameti mi je bila samo jedna stvar - zapamtiti da moram ići do GR štanda :))) tad sam kupila dva laka za nokte i to one šljokaste :))

 
GR - Jolly Jewels -nijansa 104



GR- Jolly Jewels - nijansa 108



Cijena lakića je predobra s obzirom i na kvalitetu i na količinu (10,8ml) i sadržaj :)) -34kn...i tako ja nakon dobrih 15minuta buljenja koji lak bi uzela dođem do blagajne i ona tamo mlada teta mi preporuči odstranjivač za nokte sa spužvicom pošto se šljokice teško odstranjuju vaticom... reko ajde da i to isprobamo :))) 



U izboru ih je bilo 4 različita : plavi, rozni, žuti i mislim zeleni. Pitam ja mladu gospodičnu u čemu je razlika između njih, a ona meni: pa ono drugačije su boje... (onak, ma nemoj) -nije da sam dobila neki kvalitetan odgovor, ali dovoljno me zainteresirao proizvod da ga kupim em zbog namjene,a još više zbog cijene (15,90kn). 


Pa sam se odlučila za bezobraznu rozu boju (kažem bezobraznu jer padam na roze boje - nek se srame što mi uvijek upadnu u oko XD) Pakiranje je praktično - staklena bočica u kojoj se nalazi spužvica koja ima u sredini izrezani iksić. Poklopac je plastični.




U početku nisam znala kak da ga koristim, dali se ta spužvica vadi van ili ostaje unutra i moram li možda okrenuti bočicu naopačke...ma svakakve sam misli dobivala jer mi gospodična tamo za pultom GR nije znala reći -.- no google mi je odgovorio na pitanje :) Odstranjivanje šljokica sa noktiju je teža stvar... vata koja, ako se koristi za odstranjivanje šljokica ostat će na noktu pa će biti još teže ga odstraniti. Ovaj malecki je stvarno odličan u tome! uz preeeekrasan miris čunga-lunga žvakače potrebno je nokat uroniti u izrezani iksić i ostaviti ga na minutu u spužvici koja je natopljena sa nekom tekućinom. 


Miris mu nije pretjeran kao kod ostalih odstranjivača gdje se jako osjeti miris alkohola, ne isušuje kožicu noktiju i nema osjećaja zatezanja što me jako iznenadilo obzirom da uvijek operem ruke nakon odstranjivača za nokte jer me previše iritira taj osjećaj na rukama. Jedina mana ovog GR nail polish remover-a jest što mu je objašnjenje na pakiranju vrlo sitno napisano...ali manje bitno jer proizvod je genijalan :)

Kao što se vidi na slici, krajnje je bilo vrijeme da GR nail polish remover... Šljokice sam pridodala ljubičastom laku od Loreala (nijansa 502) dakle, na minutu sam držala ovaj mali prst u GR odstranjivaču i malo rotirala unutar "staklenke" :) i odstranio je bez problema ljubičasti lak, a i nekoliko šljokica, a preostale koje su na prstu sam vrlo lako odstranila sa korištenjem metalne rašpice svega nekoliko puta jer su se šljokice zbog formule u tekućini omekanile...


I to je to :))) i današnji makeover noktiju :))
koristila sam lakiće - Moment rosa pastel i GR Jolly Jewels u nijansi 108



Kako vam se sviđa? :) 
puse svima :***

Broj komentara: 10:

  1. Baš lijep lak za nokte! I taj odstranjivač zvuči interesantno :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je svakako privukao pažnju, jednostavan i praktičan, a nije potrebno niti korištenje vatica ...odstranjivač nije nužno samo za šljokice, odstranjiva uspješno i običan lak na noktima :) stvarno super :)

      Izbriši
  2. Ja sam ga kupila u 1.mj. jer je i mene privukla boja i miris hahah xD bila sam zadovoljna s njim u pocetku ali onda se pocela farbati ta spuzvica pa bi mi tako pustala boju laka kojeg sam zadnjeg skidala. Rijesila sam to tako da bi stavila malo acetona unutra :D I spuzvica se pocela kidati i mrviti. Sve u svemu, ok je za tu cijenu, ja ga volim ali prodavacica mi je napunila glavu s bajkama pa sam ocekivala ne znam sta hahha :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da farba se spužvica, ali pošto koristim lak sa šljokiicama onda sam odlučila izdvojiti ga samo za to,kak bi mu produljila djelovanje, a ovaj običan lak sa blazinicama i acetonom...
      ovaj je sasvim za tu priliku odličan...

      Izbriši
    2. E da, pametno :) inace sam lijena pa mi je ovo super izum..a i ne smrdi!

      Izbriši
  3. I meni je prodavačica htjela uvaliti taj odstranjivač, ali ja se nisam dala haha :D Ali zvuči super, makar mi je malo bedara držati cijeli prst unutra, imam osjećaj da bi mi jako isušio kožicu oko nokta i cijeli prst :o

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ma ne isušuje, ja samo ga koristim za te šljokice jer patim na njih a najgore mi je odstranjivanje...

      Izbriši
  4. Interesantno deluje :) lak je mnogo sladak :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Predivan je!! Kako ti samo dobro izgleda na noktima!

    OdgovoriIzbriši