onalove

onalove

četvrtak, 25. rujna 2014.

Kosa kakvu želite - Gliss hair repair by Schwarzkopf

Imati suhu i ispucalu kosu za kišne dane zna biti nepodnošljivo! Svaka kiša dodatno mi uništava bilo kakvu frizuru pogotovo kad mi je raspuštena kosa i tad leti na sve strane... tih dana ju većinom sakupim u rep ili punđicu, ali volim raspustiti kosu za vrijeme hladnijih dana :) Za rješenje mojih problema donekle, spasio me jedan proizvod za kosu na bazi arganova ulja (ovoje realnost moje kose):



Schwarzkopf Gliss 

- hair repair -






Dolazi u savitljivom, plastičnom pakiranju od 75ml. Kupila sam ga u dm-u za 69kn. Od očaja sam išla kupiti nešto skuplje jer većinom i radim tu tehniku - ako ne upali ono najjeftinije, tad idem nešto prema višoj cijeni gledajući ooooobavezno sastojke onog što želim isprobati za višu cijenu.
Proizvod nema poklopca. Potiskivač se rotacijom zatvara što imitira poklopac. Osobno mi se to sviđa jer uvijek izgubim poklopce od takvih pakiranja. Eto baš nedavno sam izgubila jedan od fiksatora -.- šta ćeš, događa se...






SASTOJCI:

CICLOMETHICONE, TRISLLOXANE, DIMETHICONOL, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, PARFUM, BENZYL ALCOHOL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, GERANIOL HEXYL CINNAMAL, CITRONELLOL, LIMONENE, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, ALPHA-ISOMETHY IONONE, CITRAL, CI 40800






Sadržaj u bočici je žučkaste boje i podsjeća na maslinovo ulje. Vrlo brzo se upija i ne ostavlja masni trag na kosi (ako se to tako može reći #zdravoseljački :P)Volite li imati zaglađenu kosu pogotovo ako ju peglate, ovaj proizvod će vam doći kao zdrav suradnik za profesionalni i frizerski efekt! zašto? - paaa osim što će staviti svaku vlas na svoje mjesto, miris je baš kao onaj iz salona i osjeća se i po nekoliko sati na kosi! želite očarati nekog dečka? - Gliss kaže: "izvolite, što čekate! " ;)






Prema uputstvimam tri su moguća načina nanošenja: 
  •  tretman prije pranja kose
  •  tretman nakon pranja kose koji se ne ispire
  •  tretman kao završni dodir za prekrasnu kosu

Stoga, kome ne odgovara na kosi tijekom dana, a opet želi joj pružiti zaštitu, može ga koristiti prije tuširanja (prijedlog: četiri do pet kapi nanijeti na kosu i čekati da odstoji 20-30min). Odličan je i na mokru kosu za raščešljavanje! 

Također ga koristim i kada želim one baby pramenčiće zagladiti pa umjesto spreja za kosu mislim da je to zdravija alternativa jer od spreja mi više ispuca kosa i svrbi tjeme. Od ovog malca nema nikakvih nuspojava. Za kraj eto ga na kosi, efekt se previše ne vidi prostim okom, a još manje kad ga fotkate, ali se pod prstima osjeti zaglađenost kose, bolje rašćešljavanje, kosa ne leti i stoga pruža prirodan efekt. 





Nosim ga i sa sobom u torbi, pa ako mi se zamrsi kosa od vjetra ili počne efekt kiše na njoj -.- dovoljne su dvije kapi ovog eliksira! Nanosim ga na kosu apsolutno svaki dan i mogu reći da mi odlično djeluje na vrhove i štiti ih od vanjskih utjecaja. Osjećam da mi je kosa puno čvršća i iako je kod mene vrijeme "linjanja" :P vidim da mi kosa ne puca npr.od sredine ili samo vrhovi. Ovo je moje osobno mišljenje o ovom proizvodu i zaista sam sretna što sam ga pronašla jer ga želim dugo - dugo još koristiti :)

Broj komentara: 9:

  1. Vau! Baš se vidi efekat. :) Koristim Loreal ulje koje je po sastavu slično kao i ovo, i savršeno mi je. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Al moraš nešto koristiti na ove dane :D hvala ti draga, bitno da zaštiti kosu i čini ono što želim, a jednako tako i tebi Loreal ulje :)

      Izbriši
  2. Oh pa super si ulovila efekt na kosi! I zainteresirala si me, baš idem do dm-a jer danas imaju popust, uzet ću i njega obavezno! Treba mi tako nešto :) Tj. trenutačno imam Alfaparf kristalni serum koji je isto odličan ali je malecki, trebat će mi uskoro još nešto :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Isprobaj mislim da ako ga koristim vec mjesec dana i da mi ne steti kosi vec vidim poboljsanje da ce i tebi biti odlican :) davno sam koristila isto kristalni serum od neke Klas marke ako se dobro sjecam i od Avona ali nekako kao da guše mi kosu i pretvaraju ko u neke igle onak vrhove ..nezz kak drugacije opisati..

      Izbriši
  3. Joj kod mene je kosa uzasna,nista joj ne pomaze, samo mi ovih dana treba frizerka :D ja koristim kristale, efekat nije nesto ali eto.
    Draga Marija,bas uzivam gledati tvoje postove,tako se lijepo nakon sto ih pregledam,osjecam :) :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj a tek masaža tijekom pranja kose kod frizerke? ;)) e to je gušt :p tak si mi uljepšala dan ovim komentarom da sam ga pročitala dečku na glas koliko mi je drag :)) :*

      Izbriši
  4. Imala sam isti problem sa suvom i ispucalom kosom. Niti je farbam, niti je peglam, ponekad je malo isfeniram, ali ona je uvek izgledala kao metla. Sve
    dok nisam otkrila Kerastase Elixir ultime oil cream. Proizvod je, moram odmah da kazem, malo skuplji i dugo sam se dvoumila da li da ga kupim. Kada vise nisam znala sta cu sa kosom, resila sam da ga probam, pa sta bude. Posle prvog nanosenja, razlika je bila toliko ocigledna da me je vecina ljudi pitala da li sam radila brazilsko ispravljanje :-)
    Jako mala kolicina se nanosi, tako da pakovanje moze dosta dugo da traje.
    Nemam reci kojima bih opisala ovaj proizvod, sve same pohvale. Ako budes u mogucnosti, obavezno isprobaj. Za sve tipove kose je preporucljiv.
    Veliki pozdrav iz Srbije <3

    OdgovoriIzbriši
  5. Meni se u svemu ovome najvise dopala ova divna nijansa na vrhovima :) koju farbu koristis?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Anela, iskreno nemam ti pojma, bila sam kod frizera nedavno obavila bojanje :/ nisam ga pitala... on ionako ima svoje profi palete...

      Izbriši