onalove

onalove

utorak, 30. rujna 2014.

KUPUJMO HRVATSKO: BIOBAZA natural deo


 Koliko dezodoransa žena mora proći u svojem životu da bi mogla barem na duže vrijeme ostati kod onog koji, osim što će joj pružiti zaštitu od neugodnih mirisa, da uz to pruža prirodne sastojke... mislim, važno nam je da se osjećamo kroz dan svježe i bez neugodnih mirisa, a nerijetko sam miris današnjih dezića (žalosno, ali istinito) i nakon pranja u perilici uz omekšivač ostane i osjeti se na čistoj odjeći!
To mora da su neke teške kemikalije u pitanju! 



BIOBAZA - NATURAL DEO
- silky comfort - 






Kupila sam ga prije cca mjesec dana i od tad ga svakodevno koristim. Postoji nekoliko mirisa u kolekciji, ali iskreno niti jedan mi se ne sviđa jer su mi preintenzivni. Jedan od takvih je sa ružmarinom i izuzetno je jak miris, ali tko zna možda ga neka "kuharica" voli :D Jedini u friškoj kolekciji je ovaj smeđkastih tonova na plastičnom i čvrstom pakiranju sa shea maslacem i jojobom. 






Vrlo jednostavno pakiranje sa sadržajem od 50ml u poznatom nam roll-on-u :)Vrlo brzo se upija u kožu i čini ju baršunastom i glatkom. Isprobala sam ga također odmah nakon depilacije i ne iritira kožu i nema osjećaja peckanja (barem kod mene) sadrži 99% prirodnih sastojaka: 


 SADRŽAJ : AWUA, GLYCERIN, POTASSIUM ALUM (NATURAL MINERAL ALTS), FRAGRANCE (100%NATURAL) XANTHAN GUM, OLEA EUROPAEA (OLME) LEAF EXTRACT, ALVIA OFFICINALIS LEAF EXTRACT, CAPRYLYL GLYCOL, LIMONENE,M LINALOOL, GERANIOL, CITRAL, CITRONELLOL, FARNESOL

...
- alcohol, aluminium chlorohydrate, parabens, perservatives, parfumes and colors FREE -  




Miris je lagan i osjeća se nota limuna, no tko zna shea maslac jednako će ga tako primjetiti - uglavnom koliko-toliko da vam dočaram: nježan i slatkast miris, a uz sadržaj jojobe pruža hidrataciju na koži :D Kako ga koristim već tjednima, da pokucam o drvo - do sada mi je ovo definitivno najbolji dezić kojeg sam do sada isprobala! Zaista pruža cijeli dan zaštitu od neugodnih mirisa, ne ostavlja tragove na odjeći i još k tome naš proizvod i prirodnih sastojaka! pun pogodak! Napominjem da je ovo moje slobodno mišljenje i da proizvod nisam dobila već sam ga kupila u dm-u po pristupačnoj cijeni od 23,90kn! Također postoji i linija za muškarce, a čula sam da i nekolicina djevojaka koje misle da za njih treba nešto "žestoko da preživi dan", ali prirodno, da koriste dezodoranse iz muške kolekcije!





Sjećate se kad ste prvi dezodorans počeli koristiti? :) Ne znam kako sam tu stvar zapamtila u svojem životu, ali bilo mi je 10 godina i spremajući se za školu prirode po prvi puta sam kupila i isprobala neki plavi FA dezić isto sa roll-on-om! od tad se neprestalno borim sa pronalaskom "onog pravog"(dezodoransa mislim ;) :*****

Broj komentara: 6:

  1. prekjucer sam ga gledala i imala vec u ruci ali sam kupila neutro roberts zero na kraju. nisam bila sigurna jer sam biobazine dezice vidjela prvi put a mirisi su im stvarno bili intenzivni :D sljedeci put ga sigurno kupujem :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa ostali u kolekciji su baš jaki po mirisu, meni je baš bio taj sa ružmarinom katastrofalan... a opet možda će drugoj odgovarati... dezići se relativno brzo troše, doći će i Biobaza na vrijeme ;D

      Izbriši
  2. Nitko sretniji nije bio od mene kada su se pojavili ovi dezodoransi, no nažalost sam se razočarala. Imam isti kao i ti i obožavam njegov miris, no preslab mi je i koristim ga samo kad sam kod kuće i ne izlažem se nekom većem naporu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. a jel? a ja sam baš tražila neki jak ono da mi zbilja izdrži cijeli dan jer me svi ostali toliko razočarali da do kraja dana se više zgadiš samoj sebi...
      A šteta...no opet za prvu ruku kod kuće i nešto na kraće staze i bolje njega staviti kad nema štetnih sastojaka nego neki drugi ...

      Izbriši
  3. Definitivno si me zainteresirala za ovaj dezić i svakako ću ga isprobati :) Već dugo sam u potrazi za čim prirodnijim dezodoransom al nikako naletjet na "onog pravog" :) Nadam se da ću mi ovaj biti ok i da tu završava moja potraga :)))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se da ce ti pomoci jer mi se kavilo nekoliko onih koji isto kazu da je najbolji do sad i nekoliko koji su zgrozeni ovim dezicem... nasa je koza razlicita pa se nadam da ce tvoja prica imati ipak ovaj ljepsi kraj potrage :)

      Izbriši