onalove

onalove

subota, 6. listopada 2012.

Maybelline ulov...

Moja ljubav prema Maybellinu vjerojatno je tek na samom početku...Posjedujem tri njihova proizvoda i evo moje recenzije o njima:


1. AFFINITONE tekući puder trenutno je na poželjnoj akciji. Tek sam ga jučer prvi puta stavila na lice i problematične djelove i stvarno ima dobro prikrivanje, čak i bolje od bb garnier kreme (što se moglo i pretpostaviti)... kad se nanese na lice, brzo se suši i lagano kao puder pretvara u onaj kameni pa mi čak i nije potrebno proći još i puderom u prahu/kamenu po podočnjacima (ipak mi je to najgore područje). Nijansu koju sam kupila je 09opal rose(čudo jer uvijek mi paše samo najsvijetlija nijansa pudera),druga po nijansi stoga ima još i svijetlije boje...krasi ga vitaminčić E :) lagane je teksture i sviđa mi se jer super prikriva ispucale kapilare oko nosa i ostale nepravilnosti, odličan za prištiće... evo razlike na mojoj ruci:

   
hm...kad sad bolje pogledam... možda sam pretjerala sa jakošću penkala... no ko što može se vidjeti, imala sam i neke ogrebotine (desno od srćeka) i samim prikrivanjem su nestale....na ruci i nije neki prikaz pudera da sjeda ok...lice je ipak druga stvar...ali eto da nekako predočim prikrivanje...


Jedino što mi se ne sviđa je samo otvaranje koje zna biti malo nespretno jer puder izlazi van doslovce sam od sebe...


2.Maybelline the falsies volum express maskara...već sam pisala o njoj koliko je volim... uvinuti aplikator za lakše nanošenje na trepavice (i one najmanje), lagana, ne osjeti  se težina, trepavice mi više ne padaju, a kad je potrebno ju skinuti, dovoljno je samo oprati vodom i sve će bez problema nestati :) produljivanje je odlično (još da imam fotić kojim bi to mogla dočarati) ...pa evo uzela sam jednu slikicu ovako sa neta:

Razlika je jasno vidljiva, prirodno produljenje bez nepoželjnih grudica...


3.MNY my shadow nijansa 213 - roza nijansa prigodna za natural make-up...dosta dugo sam tražila ovu nijansu, a pastelnih boja sličnim ovima Maybelline ima mnogo! :))



Sve proizvode kupila sam na super akciji koja zapravo još i traje :))
Maybelline affinitone tekući puder- 44kn
Maybelline the falsies volum express maskara - 39kn
MNY sjenilo za oči - 16kn

Nažalost zaboravila sam koliko je još na cijenu svaki proizvod imao lipica, ali zapamtila sam ovako zaokruženu cijenu...

I za kraj... nisam ni ja vjerovala, ali na tržište je Maybelline postavio svoja labela koja su osvojila američko tržište... a kad će stići k nama ...možda nikad :/ hvaljena su da jako hidratiziraju usne, dolaze u više okusa, u slatkim pakiranjima i stoga nose i prigodno ime - Maybelline baby lips *_*

Broj komentara: 5:

  1. Gdje si to kupila...dm ili miler ili...??

    OdgovoriIzbriši
  2. Maskaru i puder sam kupila u Mulleru, a sjenilo u dm-u :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Pročitala sam sve postove na blogu, i moj savjet je da pišeš manje umanjenica, manje točkica, a na početku rečenice veliko početno slovo jer iako ovaj način na koji pišeš na prvu djeluje simpatično, umanjenice postanu predosadne. Eto toliko, i dalje ću pratiti objave na blogu! :)

    OdgovoriIzbriši
  4. puder me bas zaintrigirao
    pogledat cu u utorak ak jos bude na akciji,
    a i sjenilo za oci izgleda odlicno:)

    OdgovoriIzbriši
  5. svaka kritika meni dobro dođe...ionako sam nova u bloganju, stoga hvala :)

    Boba, sigurno će još biti, akcija je tek počela što se tiće pudera... jedino ako se cure ne pograbe za njima :) isplati se :))

    OdgovoriIzbriši