onalove

onalove

utorak, 9. listopada 2012.

Eyebrow lifter ...

Catrice je postavio na tržište limitirano izdanje olovke koju sam dugo tražila. Eyebrow lifter kad bi se prevelo radilo bi se o kakvom obrva-lopovu...mooožda i ima smisla :)) ovo je olovka koja djeluje kao highlighter.


Olovka je nježne svijetle roze boje i njen je zadatak da područje tanjeg djela obrve (tj. prema njenom kraju) posvijetli, kako bi se stvorio efekt udubljenog oka, tako će istaknuti njen oblik.





Odličan i za unutarnji dio oka.




















Tekstura mu je lagana, pomalo možda osjećaj da je masna, lako se razmazuje stoga ga također koristim i za unutarnji dio oka jer na taj način otvara oči i pogled, a ukoliko sam ujutro ko zombi ili navečer za neki izlazak (a samo me kava još drži budnom), stavim malo na unutarnji dio oka, malooo razmažem sa prstom i odmah djelujem kao da sam se naspavala :) sviježe i budnije :)) Naravno, nisu to samo moje priče o ovoj olovci, mnogo toga se nauči na youtube od iskusnih cura zbog kojih i koristim ovu olovku na dva načina:



Još ga nisam stigla iskoristiti i kao sjenilo, stoga ne sumnjam da neće poslužiti i kao lijepa light verzija za lagani make-up.


Zagledajte se u ovo oko - vidi se jasnoća eyebrow lifter-a, prema rubu obrve onako lagano svijetliji dio i tako u unutarnjem dijelu oka. Višenamjenska je, postavite je tamo gdje želite posvijetliti oko :)

2 komentara:

  1. zapravo lifter znači - podizač :D ali svakako vrijedi isprobati :D

    OdgovoriIzbriši
  2. pa...da onak podigne oči, otvorenije izgleda i na slikama :) koristim ga svaki dan, vrlo malo se troši, još ju nisam ni zašiljila :) ne iritira oko i dugotrajan je :)...sad znam i prijevod riječi :)

    OdgovoriIzbriši