onalove

onalove

srijeda, 13. veljače 2013.

DIY hearts :)

Valentinoooovooo :D

Ok, možda se previše veselim jer mi je ujedno i 4.godišnjica sa dečkom i to baš na 14.02 :) no opet, razumijem i curke koje su solo, a možda im sve te pripreme za dan zaljubljenih idu na živce... ipak, svaka od vas se može počastiti jednom slatkom manikurom i osjetiti onako malo duh ljubavi. Prije četiri godine kad sam upoznala Vedrana nisam ni ja bila u vezi na taj poseban dan, no baš sam ga na 14.02. po prvi puta srela, razgovarali smo satima i to je bila ta amorova strelica ravno u moje srce :D... još se sjećam frendica koje su okretale sa očima zato jer smo se razgovarali o predmetima u školi umjesto da tancamo na ročkasu XD eh, tad je bio student prava, a ja u 4.razredu srednje upravne škole pa teme o pravu su bile sasvim pristojne ukomponirati ih u prvi razgovor XD i zato curke za vikend vanka u lov na zgodne dečke :)))

DIY hearts on nails :)


Koristila sam:

  • Blazinice
  • Loreal 210 shocking pink
  • Essence nail art stampy polish 001 white
  • Golden Rose 69 sweet color
  • Metalni štapić (a može i ukosnica :)
  • Aceton 


1.korak : S obzirom da sam koristila sve navedene lakiće, za početnu bazu možete iskoristiti bilo koji crvenkasti ili tamnorozni lak i to po mogućnosti da je dosta gust. Zašto sam to radila na časopisu eeee :D lipo kad se suše noktići usputno čitam novitete u Cosmopolitan-u :)





2.korak: sad kad se bazni lak dobro osušio krećemo na srčeka :))))) za njih sam koristila metalnu nemampojmakaksezove olovku, a ukoliko nemate ovakvu olovčicu, iskoristite svoje ukosnice :) i to pogotovo one koje na svojim rubovima imaju tzv. kuglicu jer ćete njome raditi bolje srčeka.
U crtkaranju koristim essence nail art stamp polish 001 white koju ću staviti par kapi na metalnu pločicu .. i još jedna ideja, ako baš nemate ovakvu vrstu lakića za srca, iskoristite neki bijeli lak po teksturi da je gust ili još jednostavnije - korektor :D imajte na umu da kad vidite da vam se tekstura bijelog laka na oloci-ukosnici zgusti da ga očistite na blazinici natopljenoj acetonom. Srca je vrlo jednostavno raditi : napravila sam dvije točke i povezala ih...jedino je malo mi bilo teško raditi na desnoj ruci jer mi je lijeva drhtala :/




3.korak: Nakon što su se noktići dobro osušili, preostala je još samo posljednja faza... koristih Golden Rose koji sadrži šljokice rozkastih nijansi i kako bi srca obojila u lagano-prozirnu roznu boju, a opet da su vidljiva onako umjereno. Ostaviti bijela srca mi je malko prenapadno...no tko voli nek izvoli :)





i to je to! 
- budete se počastile kakvom slatkom manikurom?
:*

Broj komentara: 14:

  1. Baš ti je slatka manikura :) Ja moram skinuti stari lak, ali ne znam hoću li stići ponovno lakirati nokte :D Dobar provod želim!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti :D :* ma stigneš još sve napraviti, jest da zahtjeva malko slobodnog vremena al opet je fora :) eh, sutra zapravo ni on ni ja nemamo vremena full proslaviti kak se spada, tako da tek u petak ćemo nadoknaditi :)

      Izbriši
  2. Awwww kak lijepa priča tebe i dečka, upoznali se baš na Valentinovo <3 Totalno si pala na starijeg dečka :D
    Slatka manikura! Ja imam problema sa srčekima :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. haha, jel ti znaš koja je to cura bila faca kad u srednjoj imaš starijeg dečka XD a dobro sad nije bil jako stariji od mene, imao je tada 21godinu... razlika između nas je nešto manje od 4godine, ali ja tu razliku opće ne osjetim :)
      eh..prvo sam vježbala malo srčeka i iskoristila tonu acetona, a onda počela službeno lakiranje XD

      Izbriši
  3. A joj, unaprijed vam čestitam godišnjicu :) meni je manikura baš slatka, ali ja nemam smisla za crtanje, bilo na papiru ili noktima.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala :))))) baš se onako veselim od ljubavi :D ma ima svatko smisla za ovakve sitnice, pokušaj iznenadit ćeš se kao i ja :D

      Izbriši
  4. Preslatko je! :) Ja samo nemam živaca da crtkam po noktima, pogotovo kada dođe na red desna ruka....

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. na desnoj sam se znojila, pogotovo oko palca, on je jedino sa srčekima ispal glupavo... :P
      imam inače smisla za crtanje i kreativu, ali nekako nemam ni ja vremena crtkarat po noktima, a kamoli čekat da se osuše... tak da strpljenje mi nije jača strana...al ajde za Valentinovo sam zgrmila :D

      Izbriši
  5. haha baš si me lepo nasmijala s ovom 'metalnom nemampojmakaksezove olovkom' xD super su ti ispala srčeka :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. jep... kad ne znam :(((( znaš ti? hvala, ali ti bi to savršeno napravila!

      Izbriši
  6. Ti uvijek imaš predivne ideje, a ja nikako da smognem živce za to što ti radiš :) Svaka čast! Ja sam se počastila običnim lakiranjem noktiju, uobičajeno :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. inače sam još jučer pročitala tvoj komentar i baš si mi uveselila dan koliko god mi je jučer bilo žblj jer se nisam nešto posebno proslavila na turniru... ma i obično lakiranje je sasvim dovoljno, više me razveseli nego ovo mučenje da ti iskreno kažem, retki-petki su kad se stvarno potrudim pa napravim nešto posebno na noktima...

      Izbriši