onalove

onalove

petak, 1. veljače 2013.

DIY tajice

Rasprodaje su pokazale svoje draži :) neki dućani više, neki manje... tako sam ovaj siječanj više našla stvari u New yorkeru nego u drugim dućanima (dobro ajd neću lagati, u h&m-u sam podosta toga kupila :P) i tako sam naišla na tajice bež boje za 39kn..



No..ipak djelovale su mi blijedunjavo, isprazno, makar su preudobne i rastezljive, a pošto sam odlučila dati namjenu tajicama da postanu moja nova pidžama :) željela sam im podariti neki home štih :P pa krenimo...Potrebno je: 

  • škare
  • samoljepljivi blokić
  • kist
  • boja za odjeću
  • neki stari časopis





1.Korak: prvo sam istrgnula stranice iz časopisa i presavinula ih, a nakon toga ću ih staviti u nogavice tajica tako da mi boja ne prijeđe na stražnju stranu.




2.Korak: Papiriće blokića sam  presavinula i izrezala srečeka kako bi ih mogla pripremiti za bojanje.




3.Korak: Razlog zašto sam koristila baš samoljepljivi blokić jest u tome da se drži na mjestu na tajicama barem malo za potrebe bojanja. Rasporedila sam ih tako da sam izbjegavala stavljanje srca na pregibni dio koljena.




4.Korak: Bojanje - koristila sam boju za odjeću Javana textil sunny white koja se može pronaći na policama mullera, cijena im se kreće negdje oko 25kuna.


 

5.Korak: Neka od srćeka nisu bila potpuna tijekom bojanja, bilo da mi je malo boja prošla rub srca i slićno, pa sam još malko neka doradila.



  ta da! :)





Jednostavno i brzo, oživite i neku staru odjeću :)
kako vam se sviđa?
:*

Broj komentara: 26:

  1. aww meni je predobro =D bas dobr DIY =D
    <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :) ma to napravila za pola sata, stvarno je jedostavno :) :*

      Izbriši
  2. jedan od tvojih naj postova! super ideja i izvedba :D ja bi takve zvjezdice!

    OdgovoriIzbriši
  3. Marisha, predobro! Stvarno sam oduševljena i bojom i detaljima, svaka čast :)
    Sutra oživljavam jednu staru pletenu haljinicu iz H&M.-a :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. joj već se crvenim koliko pohvala, hvala vam cure :) baš mi je happy dan :)))
      Oživi haljinicu, voljela bih vidjeti rezultat na blogu :D

      Izbriši
  4. Awwwwwwwwww kjut kjut!! Ja bih majice neke tako uredila! Super ideja, i ja inače volim spavati u tajicama ;), a tvoja pidžama je sad super kjut. Nego, javi nakon nekoliko pranja kako se boja drži :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. tenksić :D ideja inače živi kod mene 3godine, prije sam se bavila malo time, ali faks mi nije dal da se bavim kakvim oslikavanjem za druge, pa koju kunicu da stavim u džepu...danas je to čisti hobi samo za vlastitu dušu... :) javit ću ti, ali inače, imam ti jednu oslikanu majicu sa tim bojama još prije 2 godine, u mašini se pere svaki puta, nit se uništava nit je ispucala, baš ništ, tak da već je testirano :D

      Izbriši
  5. Ovo je odlično! :D Jako mi se sviđaju tajice!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. tenksić, mislim da jednostavnije ne može biti :))

      Izbriši
  6. a gdje si kupila bojuu??

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Boju sam kupila u mulleru, mislim da sam napisala.. može se naći i u drugim dućanima tipa interspar...ili oni koji se bave prodajom takvih stvarčica za kreativu..

      Izbriši
  7. Ovo je odlično, svaka čast na ideji i izvedbi :D Ja sam, što se toga tiče, totalno nespretna, ali imam nekoliko crnih majica na kojima bih mogla isprobati to :D jako mi se sviđa!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala :D mislim da i oni koji nisu vješti sa likovnim da mogu napraviti ovu jednostavnu stvar... sigurno ćeš i ti moći :) :*

      Izbriši
  8. Definitivno jedan od boljih postova! Tako jednostavno,a efektno.Na prvoj slici sam ostala s mišlju "Zašto bi neko uopće kupio ovakvu stvar?" jer kao što i sama rekla izgledaju bljedunjavo i nekako kao da su već dosta iznošene.A već na ovim slikama sa srcima su totalno druga priča.Svaka čast!
    Ja inače zimi spavam u što debljoj piđami ili trenerci,a ljeti da mogu rado bi i gola hahah toliko je vruće ovdje (40 stupnjeva) tako da se neda ni disat,a kamoli spavat.Te bi mogla podnijet da je nešto tako usko zalijepljeno za mene tad :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hehehehe.... ha eto transformacija u pola sata :) to je samo jedna od pidžami, sve ostale su debljeg materijala kao što i tebi tako paše :)

      Izbriši
  9. Ovo je super !! Sviđa mi se ideja... :)

    OdgovoriIzbriši