onalove

onalove

ponedjeljak, 22. travnja 2013.

Bioclin Acnelia Dermopurifying


Revolucija koja je stigla u naše ljekarne! ok, jako sam uzbuđena podijeliti sa vama svoja prva iskustva sa Bioclin proizvodima. Proizvodi im dolaze iz talijanskog instituta koji se nastoji potruditi u izradi i analizi proizvoda na prirodan način, nastoje klinički testirati proizvode bez testiranja na životinjama te spadaju u one rijetke institucije koje nemaju dupla testiranja od sirovine do krajnje faze proizvodnje,nemaju termalnih voda, sadrže organsku aloe vera i nemaju mirisnih alergena te bez konzervansa parabena, a ispitan je i na nikal, krom, živu i paladij kao štetočine za našu kožu koji mogu biti fatalni...(jer mogu stvoriti čak rak kože :( 



Živcira me ovo prijelazno doba iz hladnih dana u vrlo tople samo zato što mi se koža abnormalno brzo mijenja i svaki dan me iznenadi ...jedan dan perutanje okolo nosa, drugi dan 4prištića (dobro kad ste stigli doći!!!) treći dan gruba koža, pa napraviš piling koji uobičajeno koristiš (Garnier Exfo Brusher) pa ni to ne valja, pa uzmeš Lush (od pčelinjeg voska) pa je ipak malo premastan i skoče oni bijeli prištići (ipak je Lush mi premastan za ovo doba) i na kraju kaj se dogodi? –poludiš naravno!
I tako ja googlam, istražujem, odem u ljekarnu, sakupljam informacije što bi moglo biti najbolje i dobim na preporuku jedan nevjerojatno odlični gel za umivanje! BioClin Acnelia Dermopurifying! Ovaj gel je revolucija! Nakon samo tri dana korištenja više mi se nisu vratili problemi zbog koji sam u zadnjih mjesec dana doslovno ludjela! Gel za umivanje osobno nikad nisam koristila, a ova stvar je toliko dobra da ostajem sigurno duže vrijeme mu vjerna! Pjenušave je teksture, namjenjena za mješovitu, masnu kožu koja je sklona aknama. I premda tih par bezobraznika koji mi skoče na licu ne mislim da sam nešto posebno sklona aknama, ali gel je to rješio za taj tren i maknuo te gadiće u rekordnom vremenu!



Piše da je za svakodnevnu upotrebu. Stoga ga korisitim većinom navečer. Posebno odabrani sastojci koji dolaze iz prirode bez SLS-a nježno čisti kožu lica, viška sebuma, šminke, isušivanja kože koja žudi za hidratacijom i tako dubinski čisti pore, uklanja mrtve stanice pa je koža tako meka na dodir i sprječava očito nastanak bakterija koje uzrokuju akne.

Postupak:

1.       Navlažiti vodom lice u maloj količini 
2.       Jedna jušna žlićica dovoljna je da se stavi na vrhove prstiju
3.       Razmazati po licu kružnim pokretima sve dok se prozirni gel ne pretvori u pjenušavu teksturu bjelkaste boje
4.       Nakon 3-5minuta trljanja kružnim pokretima isprati mlakom vodom



Guste je teksture, vrlo mekan pod prstima, lagano se pjenuša kad se kružnim pokretima nanosi na lice, sadrži mikroeksfolirajuća zrnca koja nisu okom vidljiva i čisti sve pred sobom.
Najviše mi se sviđalo što smanjuje pore! Oko nosa su mi bile strašno vidljive i pokušavala sam npr sa puderom i kružnim pokretima što više ih sakriti no nejde to tak lako :/ ova stvar je i to rješila!



Pakiranje od 200ml kupila sam u obližnjoj ljekarni. U prvoj u koju sam išla nisu je imali, pa sam zamolila da mi kažu koja u gradu ima Bioclin proizvode, pa me ona lepa mlada teta uputila u drugu ljekarnu u centru gdje imaju njihove proizvode. 

III... evo jedne izravne nakon tuširanja, volim obaviti kompletan piling nakon tuširanja, kosa mi ne smeta kad je u turbancu, stoga odmah idem koristiti ovaj gelić za umivanje :D
Mislim da se jako dobro vidi koliko mi je čista koža, naime, ova moja lijeva polutka lica :P je uvijek bila u lošijem stanju nego desna, puna sitnih prištića, mrljica, flekica, a ovo čudo je uklonilo sve stvari nakon 3tjedna :)))))) kako zaglađuje kožu tako koži vraća blistavost i sjaj (ali ne onaj masni sjaj :)


Hoćete isprobati ovu stvar? :)
pusam vas sve :***

Broj komentara: 18:

  1. A koliko košta to čudo? Vrijedilo bi isprobati, ako i meni smanji pore klanjat ću mu se do zauvijek :D

    OdgovoriIzbriši
  2. hehe, ne fakat smanjuje pore! i hidratizira pa nema osjećaja zatezanja :) košta 103,90kn i već neki dermatolozi su startali sa preporukama onima koji imaju kožnih problema sa licem, od pora do akni, nije agresivan, postepeno djeluje ali u vrlo kratkom vremeno rješi probleme :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Super članak! Zaista izgleda da djeluje, morala bih isprobati... ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nina, djeluje o itekak :) pokušaj, sigurno je bolje tako nešto prirodno :)

      Izbriši
  4. Koža ti baš lijepo izgleda :) Ja obožavam te umivalice - bez njih imam osjećaj kao da nisam skinula šminku s lica :) I drago mi je da si našla proizvod koji ti odgovara.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. samo nek potraje taj i osjećaj i čistoća lica :) meni je identičan osjećaj, više onako kad imaš prljave ruke pa jedva dočekaš toplu vodu i sapun da ih očistiš...takav je osjećaj ovog gela...ali sam sretna jer ne zatezuje kožu pa nemoram još k tome i neku hidratantnu kremu kupovat...

      Izbriši
  5. Odgovori
    1. pokušaj, vrijedi isprobat! svakako savjetuj i onima koji imaju itekako problema s aknama!

      Izbriši
  6. I mene zanima cijena :) mogla bih baš isprobati, ja isto nemam većih nepravilnosti pa se nadam da bi mi moglo pomoći :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. cijena je 103,90kn misim da sam sve rekla općenito u postu kak pomaže tako da svakako i za one koji full nemaju akne sad ne znam kakve će isto tako pomoći :) ali kažem, tko ima full problema neka si uzme gel!

      Izbriši
  7. Gdje se može provjerit u kojim je ljekarnama dostupno?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Evo ovdje... na službenoj stranici distributera za Hrvatsku i tamo 4.stupac pokazuje gdje je bioclin dostupan u kojoj ljekarni :) http://www.delmerion.hr/ljekarne.asp

      Izbriši
  8. Uh, ja bih ovo probala, zvuči primamljivo :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. onak, fakat je nježan i nema supstanci koje se inače javljaju u jeftinijim proizvodima koje su tak reda radi unutra jer im je nabava takvih tvari minimalni trošak. Prirodno je uvijek bolje!

      Izbriši
  9. Wow pa ten ti je tako krasan da mi je teško zamisliti da si uopće imala bilo kakve akne :D
    Zvuči jako intrigantno i mislim da ću ga probati, a cijena je prihvatljiva.
    Ja inače nemam problema s aknama, ali kao i tebi u prijelaznim razdobljima i kada mi hormoni divljaju me napadnu pristici pa je onda muka to sanirati. A u zadnje vrijeme isprobavam puno razlicitih proizvoda pa se i pristici tu pokazu kao posljedica losih odabira :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Shvaćam te... meni se sad npr koža više masti zbog sunca i toplog vremena, evo ti vraga, od umora nisam stigla čistiti lice dva dana i baš na sredini T-zone dođe gadić smetati -.- tako da moram baš svaki dan to raditi s gelom ili nebu dobro... nebi da mi ova masna t-zona sad začepi pore već na početku, nebih voljela da mi ostanu mrljice od prištiće zbog sunca. Svakako ti preporučujem, na slici nemam nikakvog retuširanja nit to koristim u bilo kojoj slici koju objavim :)

      Izbriši
  10. Stvarno zvuči savršeno.. baš ću ih malo proguglati :D Hvala na informacijama koje dijeliš s nama!

    OdgovoriIzbriši
  11. hello :) naletila sam na tvoju recenziju i sad me stvarno zanima ovaj proizvod. Inace imam akne i mucim se s njima vec 3 godine i nista ne pomaze. Zanima me koristis li jos uvijek ovaj gel i jesi li imala nekih vecih ispada sa malom gamadi
    Tina :)

    OdgovoriIzbriši