onalove

onalove

subota, 6. travnja 2013.

Gregorian OOTD




Drage moje, jučer sam doživjela apokalipsu muzike! ono što je jučer bilo na koncertu Gregoriansa u areni Varaždin ne može se dočarati! glasovi su kao da ste u najvećoj katedrali svijeta gdje odzvanjaju prekrasni muški glasovi ko najljepša uspavanka... ok nije bilo baš za spavati, djevojka koja je povremeno pjevala s njima im je novo dodatno pojačanje (i odradila trbušni ples čime je pridobila mušku populaciju koja je slinavo gledala, a bome su se i palili odmah fotići XD), a i ona me oborila s nogu! ...u jednom trenutku došli su i među publiku pjevati, pa su imali vatrenog klavira, zatim vatromet koji nas je sve splašio (one bakice koje su tamo bile doživjele su pravo ludilo :D) laseri po čitavoj dvorani, mačevanje i mnoštvo toga ma preprepreeeeedobro! 


Dašak atmosfere :)))


Neke curke su htjele više mog OOTD pa evo moje malenkosti..

h&m dress




tally weijl



gold double ring -ebay




L'Oreal Paris 202 Marie Antoinette




braid...






OOTD nije ono što volim objavljivati na blogu, tako da se nadam da sam donekle zadovoljila kvotu koja se očekivala :P stoga nadam se da vam se sviđa, primam i kritike :) 
sutra ide objava nagradne igre :D
ljubim vas :*

 iii...jedna drhtajuća sa tribina-krade mi kokiceee ;PPP

Broj komentara: 16:

  1. omG kako dobra ta haljina , i sto je taj tigar gore a ne na sredini =D predobar outfit, drago mi je da si se lijepo provela =D <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala :) ah to kad imam neki outfit onda ga čuvam za neku posebnu akciju :PPP ali mi je bilo zato jako ugodno, znala sam da će biti brutala od koncerta pa reko ajmo tigriću u šetnjicu :DD

      Izbriši
  2. Vidim, uveli su neke novosti od prošlog puta kad su bili, kad sam ja bila nije bilo mačevanja :D ALi doživljaj je stvarno otići na njihov koncert. Haljinica je preslatka! I ne trebaš se ograničavati, možeš staviti na blog što god želiš :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ma mačevanja je bilo onako simbolično možda na minuticu... ali ono sve ostalo je bilo pre pre ma predobro! ma ponekad se ograničavam da.. nadam se da će s vremenom i to nestati...

      Izbriši
  3. tigrić <3 a na koncertu ti full zavidim! :D btw ova ženska kaj je s njima pjevala, je to amelia brightman? ona mi je prepreodlična (isto kak i njezina sestra), svaki put se naježim dok čujem njezin glas!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. je je to je ona! a sister joj je jako malo bila u svemu tome svega par pjesama...prvi sam puta čula od te Amelije glas...možeš vjerovati da su mi zasuzile oči kad je pjevala, totalno me dirnula! no ne kažem da je bila brutalna u ostalim pjesmama..da sam znala da ju voliš slušati išla bi s nama na konc!

      Izbriši
  4. Najvjerojatnije je mislila na Ameliju Brightman, samo kaj ona nije njihovo novo dodatno pojačanje, uvijek je pjevala s njima. (Amelijina sestra Sarah je zakon.:-)) nova je samo ona druga, Ruskinja koja je svirala i klavir. I bez Ruskinje se može, dosadna je, a bez Amelije njet.

    (isprika što ulijećem nepozvano, zanimali su me komentari za Gregorian u Varaždinu, u ZG su bili slabiji nego prošli put.)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ko kaže da nisi nepozvana! ulaz je sasvim slobodan za sve komentare :) nisam napomenula al mislila sam na ruskinju da je nova jer ova je s njima od samog početka i još im je radila one scene na platnu...a ti si bila u ZG? e bome više ne propuštam niti jedan njihov koncert i nadam se da će dogodine opet doći!

      Izbriši
  5. Odličan outfit, a atmosfera je nenadmašiva :D

    OdgovoriIzbriši
  6. mislim da su bili i u splitu a ja nisam fan te vrste muzike

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. jep bili su i u Splitu.. ko kaže da sam i ja fan? ako sam čula tri pjesme koje su oni obradili u svom duhu, npr. od evanesence -my imortal su pjevali onako u svom stilu na youtube i većina pjesmi rade u tom smislu, a na temelju toga dolaze njihovi veličanstveni glasovi do izražaja! tako da eto ja ih prvi puta onako poprav slušala na koncertu i to je nešto nevjerojatno, a pojačano onako sa rock efektima -bubnjar je kralj!

      Izbriši
  7. Ne slušam ih, ali sviđa mi se tvoj OOTD, posebno torbica koja je predivna :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Pogledati značenje riječi 'apokalipsa'. Pozdrav

    OdgovoriIzbriši