onalove

onalove

petak, 17. svibnja 2013.

New products and stuff...


Makeup MAYhem day 9
(postam svaki drugi dan u 5.mjesecu :)

Posljednje vrijeme, vidim-kratim u pronalasku nekih stvarčica jer one prethodne su se potrošile, ali me nisu nešto posebno oduševile da bi ih kupila ponovo :/ tj. možda zato jer sam našla neke novije i drugačije od onih prethodnih, pa reko-da dam priliku i njima :) no uglavnom, osim proizvoda, nešto sitnih stvarčica sam kupila onako zbog potrebe, a neke zbog kića :P
startajmo:

1.Maybelline maskara - great lash kupila sam u dm-u sa popustom od 25%, dobila sam letak i kuponiće male, rekoh zašto ne iskoristiti, stoga me koštala 29,90kn, odlična je -meni su sve maybelline maskarice superiška :) ne trusi se, dugotrajna je i lako se da skidati i naravno -produljuje trepavice. Sve u jednom :)
-usput sam kupila i veoma hvaljen njihov novi proizvod a to je -color tattoo 24hr-u nijansi pink-gold koji je trenutni moj favorit u šminci! zamijenio je sve moje mini paletice jer se vrlo lako nanosi prstima, osjećaj je vrlo lagan i ne sljepljuje se i s obzirom da imam to jako uljasto područje, zaista bez baze zadržava se ugodno 5sati bih rekla, a ako nemate tih problema ha onda sve dok ne uklonite šminku :) mislim da je oko 36kn..




2.Zlatni gliss hair repair zamijenio je onaj tzv. prethodni crni...razlog? pa efekt je apsolutno jednak -lako rašćešlja kosu, ne masti kosu, vrlo lako se upija, a osjećaj poslije kao da je lagano nestao... plus!-pošto sadrži bogata ulja, svakako ga špricnem i prije peglanja kose, ostavim 3min da se osuši i lijepo mi zaštiti kosu, a kosa mi miriše kao da sam došla iz salona :) ma bravisimo :) -dm-19,90kn



3. Loccitane eau essential water sam dobila na poklon, tj. dečko si kupuje njihovu kremu za brijanje jer ima vrlo osjetljivu kožu (a mora se brijat svaki dan -.-) i usput je dobio ovaj poklončić (za žene naravno) jest da mi je nova stvar, špricnem ga tu i tamo jer ugodno mi hladi kožu, a miriše nekako na krastavce, no iskreno, nemam pojma ćemu služi ova vodica, nisam nešto niti guglala jer ionako nema nikakvih efekata niti promjena nakon više puta korištenja... :/ 




Uh, uh, vrlo uzbuđena nakon 4.stvarčice -APIVITA- with pink rose, ovo je balzam za usne koji sam si htjela uzeti jer je visoko rangirana od prirodnih sastojaka....naime, da budem iskrena, Loccitane proizvode za usne koristim cca 2godine i uzalud se patim -.- uglavnom, njihovi balzami koje sam kupovala također su bili cjenovno tu negdje kao i ovaj balzam, ali dragi moji ljudi - stvaraju ovisnost-ali ne onu pozitivnu ovisnost, njihovi balzami nestanu sa usana u roku 20min?!??!!!! i naravno da sam brzo trošila te proizvode pa i brzo kupovala druge, no meni se neda stalno na faksu uzimat balzam i mackat...i tako pošto sam nedavno recenzirala APIVITA ekspres masku za lice od aloe vere, vidjela sam da u kolekciji imaju i balzame :) privukla me ni manje ni više roza boja(luuuda za roznim) -odnosno ružičasta ruža, i od Loccitanea sam imala s ružom, ali kažem-ne izdrži dugo na usnama...




Balzam je sa pčelinjim voskom i maslinovim uljem i pazite sad - 99% prirodnih sastojaka (a Loccitane je bio 80%-nije toliko važno, samo kažem da pratim sastojke :P) i bez parabena i silikona i mineralnih ulja...svakako ću ga uskoro još malo detaljnije recenzirati (i sad već previše napisala :P) 
Usne su meke, vrlo glatke, zaglađene i laaaagano roze boje :) -cijena 55kn


I ovako neke strvarčice sa strane koje su mi bile zapele za oko, imala sam jednu futrolicu za fotić koja nije obećavala njegovo očuvanje, bila je mekana i samo čuvala od prašine, stoga sam kupila još jednu koja ima vrlo čvrsto pakiranje u Ofertissimi za 14kn hihi :D (super jer djeluje profi kao one u dućanima koje koštaju cca 60kn -.-)



U hm-u sam bila u ponedjeljak ukupno -10min (premalo jer sam žurila doma) gužvetina za poludjeti, kupila sam haljinicu lila boje koje ste vidjeli u prethodnom postu i ovu ogrlicu za 39kn. Ovo je riblja kost zlatne boje koja nije nimalo ugodna ako raspustite kosu jer čupa kosu :( stoga na punđicu ili skupljeni repić sasvim ok, kolekcionar sam ogrlica ( a mogao bi i o tome post jel?:) i tak je očito da mi je zapela za oko. 




Zasada je to to :) Što ste u posljednje vrijeme vi kupile/li? 
Ajde mi napišite koju temu na blogu bi htjele da obuhvatim? :) 
Bilo bi mi drago da mi to napišete :)
Pusam vas sve! :* 


Broj komentara: 18:

  1. baš si me zainteresirala za ovaj apivita balzam :D ja se valjda svaki čas moram mackati s labellom jer su mi užasno suhe usnice :/ tak da me sad zanima detaljna recenzija!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Apivita balzami su prefini :) baš se osjeti razlika s tim što su prirodni!

      Izbriši
  2. Odlučih da se skuliram s kupovanjem kozmetike, ali nakon ovakvih postova, kako da ostanem dosljedna!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. dem, i još smo žene ...to nam je u genima XD

      Izbriši
  3. ogrlica je prefina baas =D bas si lijepe stvari kupila, a tu maskaru imam i ja, i bas je dobra =D . <3 <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. imala sam je na poslu, i nitko tko se razgovarao sa mnom mi nije gledao u oči nego u ogrlicu XD

      Izbriši
  4. Lijepooo :) ja sam ovih dana u gužvi, ali jesam ponešto kupovaala :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i dok je gužva i dok nemamo vremena, ha za neku sitnicu uvijek imamo hehe :D

      Izbriši
  5. Ovaj gliss kur sprej ide na wish listu mada sam vec imala 2: bijeli i crveni i nisu nesto posebno pomogli osim sto je kosa fino mirisala od njega.Kupila sam ih radi rascesljavanja kose ali tu se nisu bas pokazali,moju kosu jedino dobra maska moze rascesljati.Takodjer sam primijetila kad stavim sprej da mi se kosa brze prlja,bas osjetim pod rukom kao da mi je kosa magnet za prljavstinu tad i pokupim sve sto ima vani.Smijesno ali eto.:D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ovaj zlatni je pojačana verzija pa će ti se svakako svidjeti! ah imaš prekrasnu kosu, nemoj kukati bez obzira na probleme :D

      Izbriši
  6. Sviđa mi se što si kupila, morat cu potrazit taj gliss kur sprej za kosu ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hehe, samo gledaj da kupiš u mulleru, nekad nekad kad nema popusta u dm-u je za nekoliko kuna skuplji :(

      Izbriši
  7. morat ccu i ja gliss isprobat, radi peglanja kose i toga, ali opet bojim se da nece biti masna ili uzasna nakon toga jer nije svacija kosa ista :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ma kakvi! to se potpuno upije u kosu i apsolutno se ništa ne osjeća nakon njega, vjeruj mi ja bi prva poludjela da mi masti kosu jer općenito imam problema jer mi se tjeme brzo masti...

      Izbriši
  8. Lijepo si obavila shopping :) Apivita balzam mi je baš najs!

    OdgovoriIzbriši
  9. Baš primamljivo izgleda ovaj balzam... čekam recenziju :)) Ja sam baš uzela Balein losion za tijelo od manga (limited edition) i miriši baaaaaš božanstveno... :) Ali nije za mene :D Pa sam se mislila vratiti u dm po jedan još za sebe!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. recenzija obavljena :) pa skokni na početak bloga :) aaaa šteta da se nisi našla sa njime, meni je badem naaajbolji po mirisu mmmm :)

      Izbriši