onalove

onalove

četvrtak, 20. lipnja 2013.

Apivita - propoline regenerator za kosu



Evo me napokon nakon ovih turbulentnih dana, napokon tipkaranja na blogu, nije da su mi ovi dani i bili nešto uspješni, ne znam dali je to peh ili jednostavno nisam imala sreće (ono kad ti bod fali za prolaz - da poludiš) no uglavnom, ljeto službeno može početi! nije da neće biti puno obaveza, ali će biti više vremena za moju ljubav prema bloganju :) Moj nedavni ombre koji sam napravila na kosi zahtjeva malko više pažnje za vrijeme ovih sunčanih dana... izlaganje suncu će vrlo vjerojatno još više posvijetliti pa bi valjalo ju zaštiti od vanjskih utjecaja i ove sparine u zraku -.- Osim toga, vrijeme nikako ne pogoduje kosi koju stalno stavljam u rep ili punđu pa i to dosta umara vlasište i uništava vrhove, a na red će doći i more, a to će još dodatno izmučiti kosu... ali i kosa mi zbog ovog vremena zna biti tako retardirano kuštrava da leti na sve strane sa dozom elektriciteta! - potreba za generatorom je nužna!!!





Apivitu volim već neko vrijeme. Maskicu sam već bila koristila nekoliko puta, dojmove možete vidjeti OVDJE - koja je to genijalna stvar, ma naručit ću novu maskicu pa ću i to recenzirati kako naručiti online jer mislim da masa ljudi se ne usudi kupovati putem neta, a jednostavna je stvar..., posjedujem i ruž koji je 98% prirodan sa ružom kojeg sam također bila RECENZIRALA. Željela sam stoga stvarno neki dobar regenerator, ali nešto jače... i nešto iz priroooode! Apivita - propoline regenerator za kosu!.e pa po ovome se sjaj kose poznaje! želim reći nešto više riječi o ovoj stvarčici! počela sam se zanimati za Apivita proizvode od kad sam otkrila njihove maskice za lice koje su stvarno neodoljive i mislim da izbor od 24komada je i više nego odličan. Grčki proizvod iza sebe ima prekrasnu povijesnu podlogu koju je stvorio jedan bračni par i kroz proizvode je htio nuditi ljudima samo najbolje iz prirode. U svakom proizvodu baza su tzv. pčelice, od matične mliječi do meda, a u ovom jest med zajedno sa bademima sa 90%prirodne formule i 93% prirodnih sastojaka, a voda je zamijenjena infuzijom ružmarina te sadržava biopamučni zaštitni sustav koji su namijenjeni oštećenoj i suhoj kosi iliti kuštravoj i bezobrazno letećoj kosi :PPPP dakle - mojoj! Mirisom više podsjeća na med, polulagane je teksture, više kao neka krema koja se stavlja na mokru kosu i nakon 2-3min se ispere. Kosi daje hranjivost koja joj tak očito nedostaje, štiti od vanjskih utjecaja i što je najbolje - štiti od pegle i ostalih proizvoda za stiliziranje!

 Na proizvodu je iskazano da ne sadrži štetnike poput:

-parabene
-mineralna ulja
propylene glycol
-colorants
-pthalates 
-polycyclic musks
-nitromusks




 Pakiranje je u prekrasnoj tubici koja je lijepih žučkastih boja meda sa crnim poklopcem sa vrlo lakim apliciranjem u ruke.Sve u svemu boje malih pčelica :D Prije nego se upotrijebi, donji dio - crni poklopac je zaštićen plastičnom ovojnicom koja garantira da proizvod nikada nije bio otvoren nakon njegove proizvodnje. Istiskuje se vrlo lako, a i radi se o polulaganoj teksturi.



Apliciranje teksture u ruku je vrlo lako. Miris je tako prekrasan! obožavam miris badema, a u kombinaciji sa medom mmmmm... ne mogu to opisati :D boja teksture ovdje izgleda bijelo zbog blica i jakog sunca, no lagane je bež boje... količinu koju stavljam na kosu jest veličine oraha i stavljam ju od tjemena do vrhova. Prije sam samo stavljala na vrhove jer mi se kosa od regeneratora samo masti ako stavim na tjeme. Ovoga puta situacija je drugačija! Prirodni sastojci u regeneratoru ne izazivaju prhut (niti jednu onu bijelu točkicu - stvarno pohvale sa te strane) i još bolje jest što mi ne masti kosu brzo, čak mi je produžila vrijeme između dva pranja! Ostaje na kosi 2minute a zatim se ispere! odmah po ispiranju kosa je taaaaaaaaaaako mekana, lagana, definitivno onaj osjećaj od frizera! Tijekom feniranja nema osjećaja masnoće na prstima i to me užasno živciralo kod drugih regića, a nakon sušenja, prolaz prstima kroz kosu je uspješno obavljena misija! vrlo lako se rašćešljava i kosi daje lagani sjaj :) Zaglađuje kosu, pa kosa ne leti...






Apivitu možete potražiti i na fb stranici - APIVITA (klik na link :) njihovi proizvodi za njegu lica su nešto skuplji, pa trenutno traje akcija na kraljevski tretman! ali ovakvi tretmani na kosi koji su samo hvale vrijedni i osjećaj kao kod frizera je itekako isplativ!Mislim da ova tubica za 150ml svakako opravdava cijenu od 128kn, kupila sam ga u City Centru u ljekarni, tek sam ga počela koristiti, no za sada sam preprezadovoljna :D



Što kanite poduzeti sa svojom kosom ovo ljeto? brinete o tome ili ne? 
šaljem vam svima puseeee :*****

Broj komentara: 6:

  1. U zadnje vrijeme sam postala frik za proizvode za kosu i imam hrpu noviteta :D Jako me intrigira ovaj Apivitin regenerator, budem ga potražila u ljekarni ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ulala, pa onda moraš zablistati više :D ali još plus Apivita ;D gle, stvarno nebi hvalila da ovaj malecki nije tak dobar na kosi!

      Izbriši
  2. Ja i dalje trazim idealni preparat za kosu :(

    OdgovoriIzbriši
  3. Volim Apivitu, stoga ću probati i ovo čudo, super recenzija !

    OdgovoriIzbriši