onalove

onalove

utorak, 16. srpnja 2013.

MAKEOVER! - with: frizerski salon SARA, butik KARMEL and ANJA photography


Donosim vam jednu malo drugačiju priču na blog! i previše sam uzbuđena :)))
Ideja koja se pretvorila u stvarnost! Odlučila sam u svom malenom gradu organizirati Makeover u suradnji sa butikom Karmel, frizerskim salonom SARA i Anja photography. Broji već više od 2750 djevojaka u grupi na facebooku koju vodim stoga sam mislila za svoje pčelice - zujalice pružiti malo meda :))) 
Dosta metafore, krenimo s pričom!





Zadatak djevojaka jest bio da ispod predstavljene slike (koju sam uredila za posebnu prigodu :) postavila na zid napišu kratki zadani komentar (butik Karmel) kojim zapravo ulaze u nagradnu igru koja je trajala 10 dana. Prijavilo se ukupno 406 djevojaka! -zahvaljujem se svima na sudjelovanju još jednom, a random.org odabrao je Tatjanu :))


Makeover se sastojao od prekrasnih suradnica zbog kojih sam tako sretna jer smo uspjele  sve zajedno dogovoriti oko ovog projekta bez ikakvih problema i sve je teklo savršeno! predstavit ću ih još jednom te nagrade koje su uručile sretnoj dobitnici Tatjani :)

BUTIK KARMEL - poklon bon u vrijednosti od 400kn
FRIZERSKI SALON SARA - poklon - šišanje/frizura + šminkanje
ANJA PHOTOGRAPHY - profi fotografiranje


Nakon odabira sretne dobitnice Tatjane, odradile smo zajedno MAKEOVER u dogovoreno vrijeme par dana nakon završetka nagradne igre, točnije 12.07.2013. Upoznajte Tatjanu :) 




Što te privuklo da se prijaviš na nagradnu igru?
Pošto pratim grupu ONA, dok sam pregledavala novosti zapazila sam da se organizira 

nagradna igra. Nagrada je bila zaista privlačna, pa sam odlučila iskušati sreću.

Da li si se imalo nadala da bi random.org mogao izabrati baš redni broj iza kojeg si se krila baš ti?
Nisam. Ne nadam se baš dobicima u igrama na sreću. Zaista sam se iznenadila kad sam 

vidjela da sam od 406 žena i djevojaka - baš ja dobitinica.  


Što ti se najviše sviđalo u makeover-u?
Teško je odlučiti se za pojedinu stvar. Kada sam došla doma i razmislila o svemu, stvarno 

sam bila prezadovoljna svime. Sviđa mi se rad frizerke iz salona Sara, a svakako je bilo 

zanimljivo razgledavati u Karmelu sveukupnost zanimljive odjeće, ali moram reći da sam 

najviše iznenađena odličnim fotografijama. 

Što si odabrala u butiku Karmel?
U butiku Karmel sam odabrala majicu prorezanih leđa s printom i skunju koju možete 

vidjeti na Anjinim fotografijama te nekoliko lakova i aceton Golden Rose, o kojem je već

 pisano na blogu.

Anja photography napravila je prekrasne slike i pretvorila te u foto modela spremnog za naslovnicu nekog časopisa - misliš li sada, nakon fotkanja da je to jednostavan ili mukotrpan posao?
Posao modela je zahtjevan, ali je definitivno fotografiranje bilo užitak. Anja je u 

intervjuu već govorila o zahtjevima takvog posla i zaista sam se uvjerila da nije kakav se 

čini nekome sa strane. U ovom izletu u svijet poziranja i fotografije sam saznala ponešto o

 tome i zaista uživala. 


15:00 Frizerski salon SARA - startale smo sa prvim korakom u transformaciji :) SARA salon darovala je Tatjani frizuru/šišanje/bojanje/pramenove ma kakvu god je htjela promjenu kose + šminkanje. Salon se nalazi u ulici Križevačka 31 -papagajka (radno vrijeme - od ponedjeljka do petka od 11,00 do 19,00 sati, subotom od 11,00 do 16,00 sati) Koprivnica. Ugodan i prozračni ambijent u bijelim umirujućim tonovima ukrašen sa prekrasnim leptirićima :) Osim toga, salon nudi geliranje noktiju i depilacije :) Djevojke koje rade u salonu bile su pristupačne i uljudne, vrlo komunikativne i društvene :) Priupitala sam ih koje su atraktivne frizure ovoga ljeta te su potvrdile da se većinom radi o pletenicama koje također su u mogućnosti napraviti za svega 10 kuna :)) Ombre i brijanje pola glave sve češći su zahtjevi u njihovom salonu, a bob frizure su još uvijek aktualne :)



Tatjana je odlučila osvježiti vrhove i skratiti šiške te ih malo prorijediti sa trimerom. Veća promjena nije bila potrebna jer Tatjana ionako već ima lijepu prirodnu kosu :) (klik klik - klikam ;)








Nakon šišanja, malo smo kovrčali kosu :))


Nakon frizure, stiglo je i vrijeme za šminkanje. Frizerski salon SARA posjeduje Isabelle Doupont - Paris i Golden Rose proizvode spremne za šminkanje :)


Golden Rose je kolekcija proizvoda koja dolazi iz Turske, vrlo cijenjena i kvalitetna marka proizvoda među kojima su najaktualniji njihovi poznati lakovi za nokte :) Čitavu kolekciju posjeduje butik Karmel  gdje sam okinula i ovu sliku :)))



Tatjana je stigla u salon sa čistom kožom koja je bila spremna za šminkanje. Puder iz kolekcije Isabelle Doupont - Paris šminkerica Dijana je nanesla na čitavo lice kako se T-zona ne bi sjajila što je stvorilo i matt efekt i uklonilo crvenilo na Tatjaninom licu. Oči su zasjale uz prekrasnu GR paleticu 103. 



GR 103








Nakon frizerskog salona SARA krenule smo laganim korakom do butika Karmel koji je Tatjani darovao poklon bon u vrijednosti od 400kuna! :))))







Butik Karmel smješten je u samom centru grada Koprivnice pokraj turističke zajednice grada. Sadrži čak četiri butika od kojih svaki priča svoju priču. Može se tu naći haljina za svačiji ukus- od rokerice do šminkerice, hlače, majice, košuljice, sakoići, marame,šeširići, torbice, nakit, badići, tenisice, balerinke, štiklice i ostale sandalice, a u ponudi imaju već spomenuti asortiman GOLDEN ROSE! (a imaju i ponešto i za muškarce :)




Trenutno traju veliki popusti u Karmelu od 20% do čak 70% do isteka zaliha. Moram napomenuti da Karmel broji nevjerojatnih 20 godina svoga postojanja, a svaki model koji se nalazi u butiku ima svoj certifikat i oznaku podrijetla. Čitav asortiman možete pogledati i pratiti na njihovoj aktivnoj fb stranici: BUTIK KARMEL

Eto ukratko malo njihovog asortimana :)










Tatjana je odabrala ponešto iz njihovog asortimana haljina te Golden Rose proizvode :)
Nakon odabira odjeće krenuli smo pofotkati Tatjanu u odabranom outfitu iz butika Karmel gdje nam je uskočila i Anja :)))
O njoj ste mogli čitati post na blogu koji sam objavila prije nekoliko dana pa ako ga još niste pročitali evo vam linkić : ANJA PHOTOGRAPHY




MODEL: TATJANA M.
HAIR: FRIZERSKI SALON SARA
STYLING: BUTIK KARMEL
PHOTO: ANJA PHOTOGRAPHY
ORGANIZATORICA: ONAlove 






Tatjana & me :))



Uspjele smo napraviti Makeover :D Od srca se zahvaljujem na prekrasnoj suradnji sa Frizerskim salonom SARA, butiku Karmel i dragoj Anji na prekrasnim fotografijama! :******


  

Za kraj sam vam spremila kratak video kako nam je bilo! :))))




Što kažete na projekt koji sam organizirala? 

 - sviđa li vam se? 
:***




Broj komentara: 20:

  1. Projekt je odličan, svaka čast na organizaciji i ideji!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Jocika, stvarno sam željela razveseliti nekoga :))) i dobila lijepu povratnu informaciju da će biti još takve suradnje :)))))

      Izbriši
  2. joj curke bilo je super zabavnooo :* video je genijalan :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ma odlično, ja ne vjerujem da je sve išlo po špagi, a prvi puta sam ovako nešto organizirala, suradnice su mi genijalne i same pohvale za njih imam! hvala Anja :***

      Izbriši
  3. Konačno sam u cijelosti pročitala ovaj extra post! Vidim da ste se odlično provele (šteta kaj video nije malo duži, al' nema veze :)) Sviđa mi se makeover i moram reći da mi je baš drago zbog Tatjane :) Stvarno svaka čast kaj si uspela ovak nekaj organizirati!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ela, uploadalo se dva dana XD ekipa je bila zakon, još da je koji stupanj bio niži onda bi izdržale duplo na tim temperaturama :P Video bi bio duži, ali to je već spremljen program u koji se upacuju videići i on odabire najbolje trenutke, ali više kao foršpan... Tatjana je bila odlična i prekrasna :) ma počela sam stvarno voljeti ovo što radim!!!! :)))))))) hvala!!!

      Izbriši
  4. to se događa u mom ngradu !
    odlično hehe, anja pohvale ko i uvijek

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hehe, hvala hvala, Anji pohvale do neba jer je bila pravi šećer na kraju :))))

      Izbriši
  5. Predivan makeover :) Svaka čast!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. awww hvala hvala :))) jedva čekam ponoviti ovo iskustvo :D

      Izbriši
  6. Odlično, sviđa mi se :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. meni drago da dobivam tako pozitivne komentare! hvala puno :*

      Izbriši
  7. ajmee predobro *___*
    svaka ti cast na ovoj fenomenalnoj ideji :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala puno, cijenim svaki komentarčić :))))) :*

      Izbriši
  8. Stvarno odlicno =D i zanimljivo, svaka cast =D <3

    OdgovoriIzbriši
  9. Pozdrav! Jako mi se sviđaju haljine i super je cijeli izgled ukupno! :D Možda jedna stranica koja će vas zanimati ako se interesirate za frizersku školu
    .

    OdgovoriIzbriši