onalove

onalove

petak, 2. kolovoza 2013.

Muški "makeup" :)Naslov postavlja tisuću pitanja? :) šminka za muškarce većinom se svodi samo na neki puder u sticku da zakamuflira njihove prištiće... ovoga puta se ne radi o takvoj šminci već onoj namijenjenoj Airsoftu :)) svaki dečko volio bi na licu isprobati "vojnu" šminku :D Ovoga puta recenziju donosi muška osoba, a kako to izgleda uz par pitanja (i blic pitanja o ženskoj kozmetici - hihi malo sam ga zatekla :) možete pročitati u postu :)
Predstavljam vam taj tzv. muški makeup :D dakle, upoznajte mog frenda (i susjeda) Danijela:

Zovem se Danijel, imam 29 godina živim u Koprivnici.

Radim na Radio Koprivnici kao tehničar, producent. U slobodno vrijeme trenutno
i nemam neku zanimaciju, ali idem u teratanu, ispijam kave s frendovima i tako.
Možda bih kao hobi naveo svoju ljubav prema tehnologiji, društvenim mrežama pa
zapravo cijelo svoje slobodno vrijeme trošim na to. Da ovisnik sam, priznajem :)Proizvod koji će nam Danijel opisati je Camo-face paint :)1.Proizvod je namijenjen za ukrašavanje lica. Kako to da si ga odlučio kupiti?
Proizvod sam kupio za potrebe Airsofta. Pošto sam bio snajperist (volim se skrivati) uz maskirnu mrežu s kojom sam se pokrivao, problem mi je bilo lice koje je zbog svoje boje lako uočljivo. Tada sam došao na ideju kako bi i lice trebalo zamaskirati. Na internetu sam pronašao HRISTO trgovinu koja prodaje opremu za Airsoft i u ponudi su imali set maskirnih boja. Mislim da je cijena bila nekih 100kn.

( vidi, vidi, kako proizvođači ne štede na štetnim sastojcima - propylparaben, parafin...)2. Kakva je tekstura proizvoda?
Set sadrži 3 boje. Smeđa, zelena i crna. Znači boje koje prevladavaju u primjerice šumi gdje smo obično igrali Airsoft. Tekstura proizvoda je glatka, ali prilično gusta. Ne razmazuje se baš lako, ali to je vjerojatno zato jer je otporan na znoj, vodu (ne pitaj me kako sam ga skinuo s lica).

3. Kakav je dojam bio prilikom prvog nanošenja?

Kad sam ga kupio prvo sam se bojao dal ću ga uopće moći skinuti dolje. Zato sam prvo namazao samo jedan obraz i ostavio pola sata. Kad sam se uvjerio da se, ajmo reći "lako" skida tada sam skupio hrabrosti i namazao cijelo lice. Što se tiće rasporeda boja i nema pravila. Bitno je da je lice u potpunosti namazano.

Prije (nanošenje boje na čisto lice)...


Poslije (efekt boje na licu)...

4. Da li si proizvod koristio i za neku drugu prigodu? (npr.maškare :)
Nisam ga nikada iskoristio za nešto drugo osim za potrebe tvog bloga :)5. Pretpostavljam da mnogo tvojih frendova isto sudjeluje na airsoft-u, da li su i oni isprobali ovaj proizvod?
Pošto se trenutno više ne bavim Airsoftom iskreno ne znam dal ga itko koristi. Ali bilo je frenodva koji su koristili "šminku za muškarce" sad dal istu ili neku drugu ne znam.

Sad "donekle" znaš kao je nama ženama nositi šminku :) a sad par blic pitanja za tebe :)))

( Danijel : "Da, sad znam kako je vama…iskreno nije vam lako, ali kad već govorimo o šminkanju priznat ću da sam prije par godina znao ponekad staviti puder na lice, da sakrijem neke ozljede. Nadam se da ovo ne čitaju muškarci" )Blic pitanjca :D

A) Što je blendanje?
Blendanje? To me podsjeća na blicanje sa svijetlima Mislim da je to stvaranje prijelaza s nijansa na nijansu.


B) Što je matt?
Mat? Kako da opišem…boja bez sjaja recimo


C)Što je konturiranje?
Eh sad si me ulovila…iskreno ne
znam. Znam da je neka tehnika šminkanja? (sorry muško sam)


D) Top coat?
Hm…nešto s noktima ili s lakovima?


E) Highlighter?
Nešto za posvijetliti lice…pojma nemam dal je tehnika ili neka šminka ...
 Neke su blogerice već postavile slična ili ista pitanja svojim boljim polovicama, pa sam odlučila sa takvim blic pitanjima izrešetati Danijela :)) moram priznati da ima zavidnu inteligenciju jer je odgovarao dosta dobro na postavljena pitanja :D
Zahvaljujem se Danijelu na suradnji i odličnim fotkama :)

Što kažete na ovakvu vrstu posta?
:) :*


4 komentara:

 1. hahah ovo je odlicno, ti meni imas najzanimljivije postove =D
  ps. Danijel je kralj !! =D

  OdgovoriIzbriši
 2. aaaaaaaaaaaaaa hvala :D:D:D:D:D:D nastojim svoje ideje pretvoriti u zanimljiv post :)
  ps. Danijel je i slobodan (kolko sam shvatila, nisam ga izravno pitala :p)

  OdgovoriIzbriši
 3. Predobar post! Baš zanimljivo.. i što ima veze što je on koristio puder da prekrije neke ozljede ili nedostatke, to je pohvalno jer bi vjerojatno većina muških odbila to napraviti... :)

  OdgovoriIzbriši
 4. Haha ajd da i to vidimo nekad :D I lijepo mu boja istakne oči, trebao bi češće stavljati :D

  OdgovoriIzbriši