onalove

onalove

četvrtak, 10. listopada 2013.

Bioclin Intimate deoderminal




Prije nego počnem pisati o naslovljenoj temi, zahvaljujem se svima od srca na prijavama (koje još traju) za nagradnu igru koju sam vam ovih dana bila spremila :D za sve ostale koji još žele uhvatiti ovaj vlakić za nagradnu igru neka kliknu ovdje i prijave se :) Ono što je vezano uz navedene poklone, danas vam dio i predstavljam! - izuzetno odličan proizvod kojeg koristim ovih dana, a novi sam spremila za darivanje :)


BIOCLIN INTIMATE



Svatko od nas se bori sa neugodnim mirisima na svoj način, netko određenim šamponima, netko tabletama, a većina nas dezodoransima. Problem nastaje onog trenutka kad mi, žene, zbog osjetljivosti kože i od depilacija, ali i područja vrlo blizu grudima moramo paziti na zaštitu i žlijezda, a ne samo na zaštitu od neugodnih mirisa. Taj proces je sasvim normalan, netko se znoji više netko manje, ali svi volimo mirisati lijepo :))) Proizvode ipak za duže vrijeme njegova korištenja valja pogledati koliko su štetni i u kojoj mjeri. Mineralna ulja, parabeni i ostali štetnici sve više dobivaju na pažnji u različitim člancima na internetu kao oprez koji valja uzeti u obzir prilikom biranja dezodoransa. Ali...nužno ... ne znoje se svi samo pod pazuhom :P znoje se i ostali dijelovi tijela, ali u manjoj mjeri. Dlanovi, prsa i ostali dijelovi možda nekome od nas prave dodatne probleme i baš zato sam se dotakla ove teme i ovog proizvoda! svidjet će vam se!

1. - kao prvo - proizvod je namijenjen i za žene i za muškarce! Bočica je klasična kao kod uobičajenih rasprišivaća metalnog karaktera pod pritiskom i sa plastičnim raspršivaćem. Boje koje ga uljepšavaju ne forsiraju proizvod da bude namijenjen jednom spolu. Zeleni dio asocira na prirodne sastojke proizvoda, a plavkasti uz njega kao spoj medicinskog.







2. Proizvod svojim nježnim djelovanjem može se pošpricati bilo koji dio tijela! meni je to odlično jer kad sam na treningu dosta mi se znoji dekolte i dlanovi,pa ih posprejam i ne moram brinuti o neugodnim mirisima, osvježava i miris vuće hm...na nježnu nivea kremu :)

3. Poštuje kožu i disanje kože - ne zatvara pore kože i ne zaustavlja prirodni tijek žlijezda znojnica već neutralizira neugodne mirise i dugo-dugo se zadržava na koži.








Sastav:

 Butane,Disiloxane, Propane, Isobutane, Alcohol denat, (SD Alcohol 40-C) Triethyl Citrate, Hydroxycitonellal, Benzyl Salicylate, Geraniol, Hexy Cinnamal, Linalool, Limonene, Citral, Parfum, BHT, Triclosan, Tocopheryl Acetate



Moram priznati da dosta pazim na odabir dezodoransa. Nedavno sam imala neke probleme vezane uz zatvaranje žlijezda znojnica i nedovoljnim lučenjem toksina putem znoja te sam morala odabrati što prirodniju alternativu, a opet da mi koža diše. Koristila sam Nivea stres-protect dezić i ne samo da mi je slijepljivao kožu sa majicom koju sam nosila već mi nije bio dovoljno pouzdan, a da ne kažem da su me prolazili i neki trnci baš na tim područjima tijela (što sam čitala da ako dezić sadrži neki kemijski sastav koji koži ne paše da može prouzrokovati ovakve probleme) i čim sam počela korisiti ovaj BIOCLIN INTIMATE problemi nestali za dva dana! Sastav nakon špricanja je dosta suh, ne ostavlja tragove na odjeći (testirala ga na crnim majicama) niti žute tragove (testić na bijeloj majici ne pokazuje nikakve mrlje :)  i zaista od jutra do večeri nemam problema sa neugodnim mirisima, postojan je i dugotrajan! :)


Dostupan je u ljekarnama (ali ne svima) po cijeni od 90kn (100ml), ali trenutno traje akcija na web shopu pa si iskoristite popust od 20% na navedeni proizvod :) evo linkić da si ne tražite - Web shop Bioclin Intimate sa 20%popusta

Broj komentara: 8:

  1. voljela bi da ima kod nas kupiti, ja bas imam problema =/ i ako sad koristim neki novi od FA koji me spasava =D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. pa možda web shop ima da se naruči a opet da može ići izvan naših granica :)
      ova stvar je toliko dobra da bih voljela da ima i mini pakiranja pa da mi stane u taškicu...

      Izbriši
  2. Već sam ga ogledavala i htjela uzeti, ipak ću ga morati naručiti :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. odlično je to što je zaista za sve dijelove tijela, znam ga koristiti i odmah nakon depilacije, a spašava i one koji imaju problema i sa znojenjem drugih dijelova tijela, ne nužno samo pazuhe... i to me stvarno privuklo! :)

      Izbriši
  3. Ovo je super baš zbog toga što se može svuda nanositi i što odlično djeluje...a mi žene moramo posebno da pazimo zbog navedenog,zato bi voljela da probam ovaj proizvod čim prije...Hvala na odličnoj recenziji...dobro je znati što nam treba,a da je kvalitetno i učinkovito ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. voljela bih da se taj dobar glas daleko čuje... nedavno sam išla na pregled jer sam osjećala da nešto nije uredu a to sve dezići krivi.. mislim si onak -toliko smo mlade a već moramo paziti što nanosimo... užas... drago mi je da sam pozitivno djelovala na svoje čitatelje :*

      Izbriši
  4. Ja na terapiji koncentrovanim alumij hloratom već dobru godinu dana, ništa drugo ne funkcioniše, dijagnoza hiperhidroza i jbg tako da sve ovo zaobilazim :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ajoooi... možda puno ne razumijem sve to što si spomenula, ali mogu suosjećati da ti je muka od toga i da zapravo cijeli taj proces koji prolaziš je zasigurno užasan...sve što uključuje terapije/bolnice strašno, ne mogu opisati koliko me svega strah od same pomisli! drži se!!! :*

      Izbriši