onalove

onalove

ponedjeljak, 11. studenoga 2013.

BALEA urea balzam za usne


Helou, nakon videa kojeg ste mogli vidjeti u prethodnom postu (evo linkić za sve one koji nisu stigli vidjeti -što je u mojoj torbi- video) odlučila sam za ovaj post spremiti vrlo kratku recenziju ovog odličnog balzama za usne kojeg koristim svakodnevno na faksu unatrag mjesec dana i neophodnog za ove hladne dane... Radi se o Balea UREA balzamu za usne, vrlo jeftin za cijenu s kojom pruža paaaa mogu reći podosta dobru kvalitetu! -znam da nije baš vrijeme da si svašta možemo priuštiti, a ovaj jeftiniji balzam je dovoljno dobar da bih podijelila sa vama svoje dojmove i dala vam zeleno svijetlo za njegovo mazuckanje.






Kupila sam ga u dm-u na uobičajenim mjestima gdje i stoje svi balzami i labela, meni nikad dovoljno mazalica, svaki puta izvisim jer mi misteriozno nestanu u torbi i nađu se na potpuno drugom mjestu (a misteriozan je i moj mozak koji ne pamti gdje ostavlja sitnice XD). Dolazi u lijepom bijelo-rozom pakiranju sa daškom plavkastih tonova :p plastičnog pakiranja.




Moje usne su zaista hrapave i ispucale ako samo jedan dan mi prođe, a da nisam koristila nikakvu hidrataciju, pijem podosta vode, ali ovo suho vrijeme plus grijanje u kući svakako doprinosi oštećenju kako usnama tako i čitavoj koži koju u poslijednje vrijeme stalno mazuckam da me ne svrbi. Uglavnom, što se tiče usana, zanimljiva je činjenica da sa gornjom usnom nikad nemam problema, ali donja zahtjeva konstantno neku njegu, premda nikad nisam imala herpes, no s druge strane, stalno mi puca na točno određenom mjestu -.- 




Proizvod sadrži 10ml koji traju fakat puno, ozbirom da ga koristim svaki dan, tj. preko tjedna jer ga držim u pernici za faks, pa mazuckam kad sam na faksu, nisam niti pola potrošila, doslovno negdje-cca jednu osminu proizvoda (kad bi baš morala reći koliko sam potrošila, pa da nekako dočaram :p) 






Pakiranje balzama mi je baš slatko, onako glatko plastificirano izdanje sa plastičnim poklopcem djeluje dosta kvalitetno, jako hidratizira, zadržava se na usnama i cijelu noć (ako ga stavljate prije spavanja), a ovako tijekom dana cca 2-3 sata ovisno što u međuvremenu radite (pijuckate sokić, razgovarate itd.). 




Kao što se može vidjeti, sastav je bjelkast, osrednje gusti, nije vodenkast, već se osjeća onaj sastav u njemu koji je naveden na pakiranju da je na bazi biljnog ulja. Kad ga razmažem usnama, dodir je svilenkast, a usne su vrlo mekane! izdržljiv je na vjetru i nema vraćanja ispucalosti i drugim oštećenjima nakon izlaganja hladnoći, suhom vremenu i vjetru... evo kako izgleda na ruci kad se razmaže:



 Vidi se na ruci malo bjelkasto, ali na usnama potpuno nestaje, lagano posvjetli usne, ne pretjerano, jedva primjetno (ali vidim donekle neku razliku kad ga koristim ćesto) ne uvlači se u borice i ne nakuplja se u kutovima usana, volumizira usne :) nije ljepljiv i daje vrlo lagan sjaj usnama. Definitivno ću ga iskoristiti do kraja, no jedina mana jest što nije prirodan u mjeri u kojoj ja koristim proizvode prirodnog sastava... 

Za 9,90kn koliko košta, i više nego poželjna stvarčica :) 

(zahvaljujem Petri na odličnoj recenziji jer sam baš zbog njenog mišljenja kupila ovaj balzam :)

Koje labelo/balzam vi trenutno koristite?



Broj komentara: 10:

  1. hy,odlična recenzija,prvom prilikom ću probati!
    Ugl.imam istih problema s usnama kao i ti..donja kada napukne,3 dana bez smijeha!
    Najviše mi je pomogao she maslac iz kemiga!namazala bih prije spavanja i ujutro kao nove!!pa ako nisi probala,imas preporuke!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. uh, zanimljivo... ja isto zapravo kad idem spavati koristim macadamia maslac od nivee (mazilica labela) i ujutro ko nove, bez tog buttera ne bi mogla, imam ih već tri XD ali dobro je i ovo znati što si mi preporučila...preko dana je odlična stvar, spremni usne baš onako glatkima i mekanima, uzela bi ja svoju mazilicu od maslaca, ali malo mi je pregust, bijel i pošto je u limenki, malo mi je teže ga mazati... thnx na komentaru :)

      Izbriši
  2. Trenutno imam i više nego dovoljno mazalica, ali vjerujem da je dobar, urea je super :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. eh onda kad potrošiš, možda se sjetiš ovoga ;D super mi je, a i curke koje su me pitale kaj koristim su si isto kupile, vidim da se i dalje s njim mažu, znači da je dobar XD pusa kokica :*

      Izbriši
  3. Trenutno koristim Nuxe balzame s kojima sam oduševljena. Za ovu mazalicu sam čula samo pohvale :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nuxe nisam baš promatrala, no svakako ako imaš recenziju vrlo rado bih ju vidjela :)
      Isto sam išla kupiti ovu malu stvar zbog pozitivnih recenzija drugih cura :)

      Izbriši
  4. Meni su stalno usne suhe :/ A za te male novce se isplati nabaviti :) Btw, skokni na http://celebrenbeauty.blogspot.com/2013/11/liebster-award.html , čeka te nešto ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zahvaljujem puno na nagradici :D čast mi je biti na tvojoj listi, dala si mi na razmišljanje dosta toga prilikom odgovaranja... čitamo se i pratimo :) :* i maži usne :D:D:D:D

      Izbriši
  5. Ja baš trebam nešto za usne, ovo vrijeme im ne pogoduje :/ svakako ću pogledati kad budem u dm-u :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nećeš požaliti... zaista je dobar! i brzo usne zacijeljuju! :D :*

      Izbriši