onalove

onalove

ponedjeljak, 30. prosinca 2013.

Za potpuni novogodišnji look: Essence frame4fame

Zadnji trzaji oko pripreme za ludu novogodišnju noću privode se kraju...
Ono što slijedi je sutrašnje šminkanje koje će vrlo vjerojatno kod svake djevojke ipak malo duže nego uobičajeno potrajati XD mislim, gledajući u obzir svoje vlastito šminkanje koje će se sutra produžiti zbog novog proizvoda kojeg sam odlučila iskoristiti baš za novu 2014.godinu :)))


Essence frame4fame



Kupila sam ga u Mulleru za 22kn(ili 26kn, nisam sigurna) jer mi se činilo da će biti puno lakše ako svoje prirodne upotpunim tamo gdje bih voljela da budu mrvicu gušće, a ne kompletnu trepavicu uzduž cijelog oka... za početak mislim da sam dobro odabrala :P

...

Evo nekoliko fotografija, na lijevo oko stavila sam 3 skupine tih trepavica, na desnom nemam niti jednu (čisto za usporedbu...)







Pakiranje sadrži i malo ljepilo koje je dovoljno malo staviti na vrh skupine trepavica. Izdržljivost je vrlo dobra, ljepilo nije vidljivo jer je dosta vodenkasto i može potrajati i nekoliko sati, ovisi samo kad ćete ukloniti šminku sa lica. Vrlo lako se odstranjuje sa odstranjivačem za šminku, potrebno je natopljenu blazinicu samo malo duže držati na oku i lagano utrljati da ljepilo popusti, pa prstima ukloniti...










Na zadnjoj se slici vidi i mali efekt volumena, vrlo lako se stapaju sa ostatkom trepavica. Moj savjet za postavljanje trepavica jest da prvo stavite sloj maskare na svoje prirodne trepavice, zalijepite željenu količinu Essence fame4fame i stavite još jedan sloj maskare. Umjetne trepavice dostupne su samo u crnoj boji.

...

Mislim da je Essence ponudio na tržište odličnu alternativu umjetnih trepavica, stoga ako vam baš nejde neko šminkanje, ovo je idealna stvar malo volumizirat i naglasit oči, a uz neki tamniji ruž biti će vam čisti pogodak! Što planirate za sutrašnji look? :) 

*******pusam vas sve i ludo mi se zabavite !!!!!!!!!!!!! :*******

1 komentar:

  1. Super izgleda! Ja sam nedavno nabavila svoje prve umjetne trepavice ali još sam malo šeprtlja oko njih :D

    OdgovoriIzbriši