onalove

onalove

četvrtak, 2. siječnja 2014.

Hello 2014.!



Sretna vam nova 2014! :))))

:) pripremila sam za ovaj post nekoliko fotografija sa novogodišnje noći. Dečko i ja odlučili smo ugostiti po prvi puta prijatelje i kumiće :) Bilo nas je ukupno šestero. Vrijeme je tako brzo prošlo, ali kako se kaže: bilo je kratko, ali slatko :))
Ono što sam spremila za doček od outfita bila je crna kožna haljinica kupljena u Orsay-u, Košuljica sa gumbićima-cirkonima, crne najlonke i tamnosive cipelice-štiklice...



Željela sam si kožni šos zvonolikog oblika, ali onako malo jaču kožu nego što sam imala prilike vidjeti u H&M-u....izgledala je nekako tanko što nije moj stil...stoga sam ovu sa podstavom kupila u Orsay-u.
Košuljicu sam dobila na poklon od sekice :)



Što se tiče šminke, stavila sam umjetne trepavice koje sam u zadnjem postu predstavila, koristila sam i Maxfactor ruž za usne i ovaj dragi Look kabuki pobrinuo se da mi lice puderom u kamenu ostane duže mat, a odličan je i za prekrivanje pora.
I potroših zadnje kapi najdražeg pafremića...šmrc....



Eh, noktiće sam uslikala tek danas jer nisam imala prije prilike, ali još se drže :D Nokte sam nalakirala Loreal lakićem u nijansi 502 purple disturbia i Avon colortrend srebrnim šljokicama.




Nosila sam i svoju najdražu narukvicu sa Hvara, vjerujem u pozitivno djelovanje dragog kamenja i bisera :)



Evo i mene :) nismo se puno fotkali, da ne gnjavimo goste ;) kosu sam "pofutrala" sa onom donut spužvicom kako bi formirala veliku punđu...



Evo jedne za Instagram uslikane mobitelom :P



AAAAAaaaa...ovo je makeup slikan oko cca pola pet ujutro... Artdeco bazu mogu lagano bacit u smeće jer se počela nakupljat u boricama jako brzo, umjetne trepke su izdržale, a moja masna T-zona lagano je počela sjajiti :P i tako malo sivog sjenila i bež sjajnog u unutarnjem dijelu oka sa neizostavnom maskarom..obrve sam također popunila Catrice setom, ali nisam baš zadovoljna jer ovdje gotovo da ga više ni nema...


I evo ostatka ekipice gdje vam želimo sve najbolje u 2014! :))))



Od svega najviše vam želim zdravlja!
 Vi ste moja inspiracija i motivacija da vam pišem dalje na blogiću, a ima i nekoliko novosti i na mom youtube kanalu pa škicnite ako vas zanima jer sam intervjuirala svog dragog prijatelja koji je hip-hop reper i izrešetala ga sa neizostavnim blic pitanjima o makeup-u XD moram reći da smo se odlično zabavili, a pustila sam i suzu od smijeha jer u tom trenu kad smo snimali osmislio je rimu za sve šminkerice i moj blog :D hahahaha! :)))




 - uskoro očekujte i video sa favoritima 2013. koje ću vjerno koristiti i u ovoj godini, a koji su zaslužili vašu pažnju. 
Veliko vam hvala na svim porukama koje ste mi kroz godinu svakodnevno slali, a blog je kao šećer na kraju prošao 70 000 pregleda sa objavljenih 127 postova u 2013 od ukupno 141 teme na mom blogu :) od <3 vam hvala što me pratite i čitate :******
Kako ste mi vi proveli novogodišnju noć? :)
Ljubim vas sve! :*

22 komentara:

  1. I ja sam nosila kožnu suknju za doček. Hihihi, sviđa mi se tvoja frizura :)

    Pusa,T.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hehehee, ali priznajem da mi niti u jednoj haljinici do sada nije bilo toliko ugodno ko u ovom šoseku :))))
      Hvala za zurku, bila je gotova za cca 5minuta :D
      puse šaljem :*

      Izbriši
  2. divna si mi bila za novu, =D frizurica je odlicna, a kosulja mi je isto lijepo =D ja kontam jos kupiti neke sminke od Catrice (trenutno imam samo neku bau za sminku od Catrice), al opet ne znam, nekako svi hvale Catrice, a nije mi bas nesto , sta ti misls o njihovim proizvodima?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. oi, joj hvala ti :D inače šminka od Catrice mi je nekad dobra nekad bolje ne kupiti... npr.ruževi su mi koma jer se nakupljaju u naborima usana :/ a tak imaju lijepe nijanse... opet ako imaš glatke usne onda se to neće vidjeti... ovaj set za obrve od Catrice imam valjda već dvije godine, dobar je, ali kad fotić okine ispada ko da nisam malo popunila obrve, a one masne olovke ne bih koristila... to je moje osobno mišljenje... lakići za nokte su ajde superiška :) i puder njihov koristim isto mi je odličan :)

      Izbriši
  3. Pozdrav! I ja 'furam' najčešće ovu punđu. Gotova za tren, a lijepo izgleda. Sviđa mi se jako suknja!! Ja sam u potrazi za takvom. Probaj s L'Oreal bazom. Ja sam zaista zadovoljna.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma punđice su zakon! tj.moj dečko obožava kad nosim punđu, jer on kaže kako mi to otvori lice, a on to tak voli XD rekoh, ajde... :P Suknja me koštala 200kn :/ ali zaista sam si željela malo jaču kožu, ovdje se vidi da je malo i naboran, ali to je zato što sam dugo sjedila u njemu :P e baš ću škicnut Loreal bazu kad ću ići drugi puta u Muller ili dm :) hvala ti!

      Izbriši
  4. Lijepo :)
    I ja sam imala punđu za Novu, a inače ju ne nosim nikad, pogotovo za tak neke "bolje" večeri nosim raspuštenu kosu, nz šta mi bi :D
    Fotke su super!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti :) hehehe, a nisi mogla odoljeti kao ni ja :P probala sam na ovu košuljicu nositi raspuštenu kosu, ali nije to to... no ipak, drugim dijelom bolje da sam ju tako skupila jer mi je letjela na sve strane :/ pa ono...

      Izbriši
  5. Predivna si mi bila.. :* Ja sam isto imala takvu frizurica, sa dodatkom pletenice.. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jao crvenim se :) hvala lipa, uuuuuuuuuuuuuuuu dodatak pletenice, mora da je bila zanimljiva! :))) ja bih voljela usavršiti onu tehniku iza pletenica onako napravljena naopačke pa gore punđica :)))

      Izbriši
    2. Meni je isto to predivno, al je moja kosa neposlušna, i nikako ne mogu isplesti pletenicu dok zabacim kosu naprijed.. :(

      Izbriši
    3. da shvaćam... ali realno baš nije niti izvedivo :/ morat ću potražiti pomoć sekice :D

      Izbriši
  6. Prekrasno :) Punđica ti baš lijepo stoji. A košuljica mi je predivna :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :)))) Nekako se uvijek nađem u tim frizurama sa nečim na glavi XD

      Izbriši
  7. Suknja i košuljica mi se baš sviđaju :) Baš bih voljela uzeti neku kožnu, valjda ću je ubrzo naći :D Punđica mi se isto sviđa, često je ili sebi ili prijateljicama radim, obožavaju je.

    Sretna Nova !! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ajme hvala na divnim riječima i čestitci :) ma sada hvataj ove popuste i sigurno ćeš uhvatiti :D ulala curkama? -jedva sebi napravim onako idealnu, frendicama bi valjda cijelu kosu počupala ;D :*

      Izbriši
  8. Odlično! Jako mi se sviđa tvoj outfit! I sama bih se rado isto odjenula. :) Slatka si. :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. juj hvala na divnom odgovoru :)))) Outfit jedva čekam ponoviti :D :*

      Izbriši
  9. Slučajno sam naišla na tvoj blog tražeći neke proizvode i hoop izbaci mi prekrasne teme drage studentice :))

    OdgovoriIzbriši
  10. Slučajno sam naišla na tvoj blog tražeći neke proizvode i hoop izbaci mi prekrasne teme drage studentice :))

    OdgovoriIzbriši