onalove

onalove

četvrtak, 30. siječnja 2014.

Proizvod tjedna: Batiste šampon za suho pranje kose


Ludog li vremena, ali mislim u pozitivnom smislu :))) lijepo je kad se cijeli grad zabijeli i malo grudanja nikom ne škodi :D no ono što se sa vlasištem mi ovih dana događa je zaista ludo, ali u negativnom smislu riječi. Konstantno nošenje kape i suho vrijeme brzo mi masti kosu. Prisiljena sam svaki drugi dan prati kosu. Ono što mi produžuje vrijeme između dva pranja je ovaj proizvod! 


BATISTE DRY SHAMPOO
- dark & deep brown - 





Majka prirode mi je omogućila ove pomalo drugačije fotkice :D uglavnom, proizvod sam kupila u dm-u i već sam ga neko vrijeme škicala jer su ga brojne cure hvalile kako ne mogu živjeti bez ovog proizvoda, a evo što piše u sadržaju: 

BATISTE DARK: šampon za suho pranje kose, revitalizira masnu i beživotnu kosu između pranja. u trenu će vašoj kosi dati osjećaj čistoće, punoću, te je osvježiti prekrasnim mirisom i blago smeđim tonom. Namjenjen je blago smeđim, kesten i mahagonij tonovima kose, prikriva izrast kod obojene kose. Prikladan za brzu uporabu gdje god se nalazite.




Šprica spreja je uobičajena kao i kod laka za kosu. S obzirom da u sadržaju piše da daje blago smeđi ton, evo kako on izgleda:



Ugodnog je i blagog mirisa poput neke hidratantne kreme, a boju koju ostavlja na kosi se ne vidi. Razlog što je u boji leži u tome što je batiste pustio na tržište prethodnu verziju koja je bijele boje, pa morate još trošiti vrijeme da tu pepeljastu stvar uklonite ručnikom da se ne vidi, a ovako su stvorili proizvod za tamne nijanse kose :) 


A sada efekt PRIJE-POSLIJE 




Na prvoj slici može se vidjeti da mi je uz lice masna kosa, prema uputama koje su priložene sa stražnje strane proizvoda, postupak nanošenja je jednostavan! Možete vidjeti da volumizira i daje dodatnu punoću,tragova smeđe boje proizvoda nisu vidljive! Ne iritira vlasište i nije komedogen. 

-upute za uporabu su slijedeće:
Prije nanošenja dobro protresti bočicu. Ravnomjerno rasprišiti malu količinu sa udaljenosti od oko 30cm od kose. Vršcima prstiju izmasirati vlasište. Ostaviti nekoliko trenutaka, zatim išćešljati. 


DM-200ml, 34,90kn 
(kupih ga na vikend popustu od 15% pa mu je cijena još niža u odnosu na ovu navedenu) 


Zaista vam preporučujem ovaj proizvod za tamne nijanse, a na policama dm-a možete pronaći i za svijetliju kosu i plave nijanse! 

Koristite li već ovaj proizvod? :) puse svima :***

Broj komentara: 13:

  1. Ja bez ovog proizvoda ne mogu živjeti! :D Obožavam ga i kada ga potrošim počnem se lagano tresti ko neki narkoman i odma moram do DM-a :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hahaha, vjeruj mi pročitala sam tvoje dojmove :D i ti si bila presudna u poslijednjoj odluci da dam priliku ovom proizvodu! odličan je! premda mi je bilo malo čudno kad perem kosu pa ono vidim u kadi čuda XD

      Izbriši
  2. Imala sam onaj Batiste - Blush i nije mi bio nešto, na kraju je završio kod prijateljice :)
    ovaj dugo gledam, budući da sam i sama tamnokosa, čini mi se boljim od Blush-a, dobra je stvar što prekriva izrast :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. davno daaaaaaaaavno sam isto imala blush ali isto nisam bila zadovoljna, s ovim jesam i jedino sam se bojala da ne ostavlja boju na majici npr. ali ovo sam radila prvi put obučena u bijelu majicu i zaista nije bilo nereda ni ničega, tako da...jedino je čudno kad ideš prat kosu pa ono vidiš boju u kadi :P

      Izbriši
  3. Moje dvije frendice ne prestaju pričati upravo o ovom za tamnu kosu. Čini mi se da budem ga zbilja trebala nabaviti. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. zaista je superiška! taman da neke dijelove osvježim bilo za kosu u rep ili raspuštenu, a da mi se onako masnjikavo vidi...moju preporuku također imaš :)

      Izbriši
  4. toliko toga sam o njemu pročitala a još ga nemam

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. onda te primamljuje s postovima blogerica da ga više kupiš :D

      Izbriši
  5. Ja sam nedavno prvi puta kupila onu blush rozu verziju a kako imam svjetliju kosu, ne pravi mi probleme po tom pitanju i supeeer mi je ;)! Ali da, frendica koja ima tamnu kosu s istim baš i nije bila zadovoljna...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hmhm..onda joj predloži ovaj, isto sam ga kupila čitajući druge naše legice-kolegice-blogerice i zaista nisam požalila :)
      Olakšaj muke frendici :P

      Izbriši
  6. Postoji li netko tko nije zadovoljan ovim preparatom? :-) Predobar je!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Paaaa... jedna mi je cura rekla da cijeli umivaonik potamni kad ga koristi... mislim da bi trebalo malo više prakse u korištenju... ja sam ga osobno prvi puta stavljala kad sam imala bijelu majicu, nije bilo nikakvih tragova :)

      Izbriši
  7. volim i ovaj za tamnu kosu i blush varijantu. i stvarno dobro dođe posebno ovih dana kad ne izlazim bez kape :)

    OdgovoriIzbriši