onalove

onalove

petak, 28. veljače 2014.

Wet n Wild - Mega Bronzzer & lotd

Wet n Wild je brand stigao tek nedavno u Hrvatsku iz poznatog i glamuroznog nam L.A. koji donosi brojne hvaljene proizvode iz čitavog svijeta, a dostupan je u odabranim dm prodavaonicama. 

Prije par tjedana stigao mi je ovaj paketić koji sam nedavno bila i najavila na svojoj fb stranici kako ga testiram da bih vam mogla donijeti kompletno mišljenje o korištenim proizvodima. 



 Odlučila sam u ovom postu ipak recenzirati samo MEGA BRONzZER by Wet n Wild! 


Wet n Wild 
-MEGA BRONZZER- 
e61500 light sun


Mega Bronzzer je zaista u velikom pakiranju unutar čvrste plastične kutijice i stakleni poklopac zaobljenog oblika. Sviđa mi se što sadrži naljepnicu koja garantira da nitko prije mene nije otvorio proizvod na kojem se ujedno nalazi i broj nijanse bronzera. Nijansu koju sam dobila je najsvjetlija - light sun.




Osim nijanse koju ću vam predstaviti postoje uz nju i još dvije nijanse tamnije: Sun Touched E61510 & Sun Kissed E61511. One su namjenjene za tamniji ten. Moj je dosta svjetli, stoga su baš pogodili nijansu koju mogu recenzirati na koži namjenjenoj ovom bronzeru :) 







Na stražnjem dijelu ipak nema hrvatskog prijevoda, no to mi ne predstavlja problem. Jedino što mi se ne sviđa jest što sadrži TALC koji nije adekvatan za lice, ali gotovo pa nema proizvoda za makeup koji ga ne sadrži. 

INGREDIETNS: Talc, Zinc Stearate, Paraffinum Liquidum, Kaolin, Insopropyl Palmitate, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Lanolin Alcohol, Caprylyl Glycol, Carpylhydroxamic Acid, Glycerin, (+/- CI 77941, CI 77492, Mica, CI 77891)


Brozner dolazi u pakiranju sa nevjerojatnih 23grama :D Bronzer je vrlo lagane teksture sa dvijema nijansama, sadrži lagani shimmer koji me podsjeća na highlighter pogotovo ovaj svjetliji dio, ne trusi se previše i lako se blenda, a kombinacija tamnijeg i svjetlijeg lijepo se stapa sa kožom i konturiranje izgleda prirodnije. Više je smeđkastih tonova, ali vuče i na narančaste tonove...






Kao što se vidi na slici, lijevi dio proizvoda sam koristila u ovih nekoliko dana, a desni ostavila da vidite dio proizvoda koji vas očekuje na policama dm-a..Tamniji dio omogućuje mi da istaknem jagodične kosti, dok kombinacija nijansi lijepo izblenda dio koji sam istaknula. Izdrži po prilici 6 sati i nije komedogen i nije izazvao zatvaranje pora i prištiće. I evo ga na mom licu: 





I na suncu...


Meni se jako sviđa ovaj proizvod, da sam dobila tamniju nijansu možda nebi toliko... stoga moja ocjena sveukupna je čista petica! :) inače imam i MUA bronzer no on mi je prejak i više vuče na narančasto, no o njemu nekom drugom prilikom. 

Wet n Wild MEGA BRONZER E615100: 37,90KN 
PR uzorak*

Mega bronzer by Wet n Wild u kombinaciji sa rumenilom... 


Lotd:



Inače nisam fan lotd postova, možda zato jer sam sramežljiva po tom pitanju, al eto danas me uhvatila volja :P nisam nešto mnogo vješta u šminkanju, većinom biram nude nijanse bez previše rada na sjenilima :P stoga se nadam da vam se i ovo malo od mene sviđa :) ako vas zanima rumenilo na licu spomenite mi u komentarima, radi se također o jednom novom proizvodu :))))  puse svima, pišite mi :****

Broj komentara: 11:

  1. Svi njihovi proizvodi koje sam probala do sada su odlični, vjerujem da je i ovaj bronzer :) Lijepo si ga nanijela na lice :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. a jel? meni je ovo prvi susret s njihovim proizvodima mada sam slinila za njima kad su ih youtuberice predstavljale i šminkale se njima... e thnx za nanošenje, to mi puno znači :D

      Izbriši
  2. Jel' na prvoj slici W'n'W Megalast liquid lip color? Čujem da su fantastični, ali ima neki poseban način kako se moraju nanosit... :D Ako ih ima kod nas u dm-u, jedva čekam da ih ugrabim! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Yep, on će doći nekom drugom recenzijom na blog i detaljnije... i da, još nisam shvatila tehniku nanošenja jer je zaista čudan i ako ga krivo naneseš, tj.ako ga puno naneseš onda može doći do problema sa skidanjem sa usana... ako si uhvatila nečije savjete kako ga nanositi, pošalji mi ovdje poveznicu :) i šteta što ih nema u svim dm prodavaonicama...tko zna možda budu se proširili ali kasnije na ostale dm-ove :)

      Izbriši
    2. Ja sam gledala youtube klipić, kod ItsMyRayeRaye. Trik je u tome da se nanese tanak sloj i onda moraš čekati da se osuši, ne smiješ trljati usnama (ono što uvijek radimo kad nanosimo ruž i sjajila), mora se čekati da se potpuno osuši i onda traje i traje, možeš jesti, piti, ljubit se, boja ostaje na usnama. :) :) :)
      Evo klipić: http://www.youtube.com/watch?v=TDj8BwtSKyg
      Nadam se da je pomoglo ;)

      Izbriši
  3. Lijepo ti stoji, a to nije jednostavno postići na slikama iz ove blizine ;)

    OdgovoriIzbriši
  4. sviđa mi se bronzer ali ne i to sto vuče na narančasto :/

    OdgovoriIzbriši
  5. Baš me zanimala recenzija njihovog bronzera i baš mi je drago što si prvo nju napisala :) Jako mi se sviđa bronzer pogotovo kako ti lijepo stoji na licu :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Čekam da mi stigne bronzer :D Ali vidim po tebi da je odličan.

    OdgovoriIzbriši
  7. A predobar je. Šteta što imam trenutno dosta bronzera koji se jako sporo trose pa si ne smijem dozvolit da kupim još jedan :-)

    OdgovoriIzbriši