onalove

onalove

ponedjeljak, 3. ožujka 2014.

Vaš tjedan - Ožujak 2014. Priča o anticelulitnim tretmanima by Salon ljepote VITA



Uvodim novu rubriku na blogu... nekako sam razmišljala o tome da pošto imam podosta tema u koje mi se uključe i suradnice s kojima radim ćesto darivanja na fb grupi ONA kao i ostale zaniteresirane čitateljice i vrijedne kreativne curke (koje svoj rad vole podijeliti baš putem mog bloga), baš s njima sam radila podosta intervjua i odlučila svaki mjesec izdvojiti teme pod rubrikom: VAŠ TJEDAN! U ovom postu pridružila mi se Melani Botko iz Salona ljepote VITA koju sam imala prilike upoznati prošli tjedan u salonu pa su pale i fotkice :) (iiii legnite iii uživajte :))






VAŠ TJEDAN - OŽUJAK 2014.
Salon ljepote Vita - Anticelulitni tretmani



Upoznajte pomnije razloge stvaranja celulita (neke stvari niti ja nisam znala), a Melani nam donosi ne samo tekst o tome već i pomnije obrazloženje onoga što njene vješte ruke kao i profesionalni aparati rade u tretmanima za uklanjanje celulita!

CELULIT, TRETMANI PROTIV CELULITA NA AKCIJI U VELJAČI I OŽUJKU BY SALON LJEPOTE VITA


  • Celulit je promjena na koži koja nastaje kao posljedica promjene stanica masnog i vezivnog  potkožnog tkiva. U masnim stanicama povečava se količina vode i masnoće, zbog čega masne stanice povećavaju svoj volumen. Zbog toga dolazi da masne stanice pritišću krvne i limfne žile, što dovodi do poremećaja u cirkulaciji krvi što rezultira izmjeni tvari. 


  • Zadržavanje tekućine s otpadnim tvarima, koje krvotok ne može odstraniti uzrokuje taloženje viška masnoće ispod kože, slabljenje vezivnog tkiva i deformaciju kože.Nastanak celulita mogu uzrokovati bolest ili prekomjeran rad jetre, ali i loša cirklacija limfe,jer zbog tog otežanog protoka izbacivanja štetnih tvari u organizmu dolazi do zadržavanja tekućine i gomilanja otpadnih tvari. Uzrok nastanka celulita može biti i hormonalna neravnoteža, naročito za vrijeme puberteta i menopauze. Osim toga, sklonost celulitu može biti i nasljedna, a svim uzrocima dodatno pomaže pretilost. Isto tako je mit da samo jače žene imaju problem sa celulitom.


  • Celulit nije samo estetski problem. On je pokazatelj nepravilne prehrane, nezdravog i stresnog načina života, poremećaja metabolizma. Najučinkovitiji način borbe protiv celulita je kombinirana terapija iznutra i izvana : pravilna prehrana, tjelesna aktivnost i pospješivanje cirkulacije( masaža) jer samo tako se mogu postići trajni rezultati.

Metode uklanjanja celulita u našem salonu su:


Pandhy's kofeinska anticelulitna masaža -12x


Zbog posebnosti preparata i načina rada daje puno brže rezultate nego klasična anticelulitna masaža. Radi se sa 2% kofeina otopljenog u šečernom gelu. Specifična kombinacija pokreta i preparata izaziva vakum efekt i zato je namjenjen za sve vrste celulita.

PRIJE 800 SADA 640 KUNA.






Anticelulitna masaža 10x +1 gratis


Posebna tehnika vezivno refleksne masaže koja se koristi za rješavanje problema celulita. Masažni pokreti vrlo su specifični i jako se razlikuju od klasičnih. Obrađuju se sve zone nogu, stražnjica,trbuh i ruke.


PRIJE 500 SADA 400 KUNA.






5 kavitacija+ 5 infracrvenih lampi + 5 vakuma + 5 anticelulitnih masaža


Anticelulitnom masažom potičemo brži rad limfe, potičemo cirkulaciju i rješavamo celulit. Infracrvena lampa koristi se za brže topljenje masnoće i stavljamo je na kritične djelove. Vakumom ubrzavamo uklanjanje tvrdokornog celulita, a kavitacijom smanjujemo obujam.


PRIJE 1300 SADA 1040 KUNA.








11 anticelulitnih masaža + 11 vakuma


Tretman je idealan za uklanjanje tvrdokornog celulita. Prvo se radi anticelulitna masaža a nakon toga, vakumom tretiramo noge, trbuh, stražnjicu i po potrebi ruke.

PRIJE 1000 SADA 800 KUNA.







6 BODY WRAPPINGA + 6 ANTICELULITNIH MASAŽA + 6 AMPULA ZA TOPLJENJE MASNOĆE + 6 MASAŽA



Na tijelo nanesemo kremu za body wrapping, lagano umasiramo. Na kritične dijelove umasiramo ampulu za topljenje masnoće, cijelo tijelo umatamo u foliju. Tretman se može raditi i kod osoba koje imaju proširene vene i kapilare, jer nema termičkog zagrijavanja. Kad je tijelo umotano radi se masaža lica. Nakon 30 min, skida se folija, nije potrebno tuširanje i slijedi anticelulitna masaža. 

PRIJE 1000 SADA 800 KUNA.












I evo još malo klik-klik pofotkanog Salona ljepote VITA :)
 Koprivnica -Antuna Nemčića 4a - mob: 098 494 114
 fb stranica - Salon ljepote VITA




















Zahvaljujem se Salonu ljepote Vita na divnom gostoprimstvu i ugodnoj atmosferi :))
Također moram pohvaliti Salon i njegovo "prijateljstvo" sa Argus skloništem za pse gdje se zaista trude pomoći mališanima u nevolji prikupljajući donacije za kupnju hrane/konzervica/dekica i svega ostalog potrebnog za napuštene pse! - pa ako ćete se ikad naći u blizini istoimenog Salona u gradu, ubacite koju kunicu u njihovu kasicu prasicu :) Oni su također nedavno svima koji su pružili donacije napravili i nagradnu igru te počastili nekoliko njih sa masažom leđa :))) Zaista pohvale od srca! :)

***Također svi vi koji ste zainteresirani podijeliti neka svoja iskustva/dojmove o proizvodima, njegi kose/kože/noktiju ili jednostavno željeli potaktnuti/upozoriti sve ostale na bilo kakve beauty stvarčice slobodno mi se javite u inbox na Fb page ONAlove i objavit ću vašu odabranu temu bilo da želite javno ili anonimno :) ***

1 komentar:

  1. Odličan članak i super slike, baš bi mi godila ovakva jedna masaža, čini se poprilično opuštajuće.

    OdgovoriIzbriši