onalove

onalove

nedjelja, 16. ožujka 2014.

AVON Beauty Blog Day 2014.



AVON BBDAY 2014.(Beauty blog day) ove godine održan je u restoranu Maksimir koji je tik pred ulaz zoološkog vrta Zagreb. Uzbuđenje ovih dana nisam skrivala, to je bilo tako očito na facebook page-u. BBDAY je tzv. konferencija za beauty blogerice organizirana od strane sponzora i ponajviše urednica portala OGLEDALO.HR gdje se pobliže upoznajemo kako međusobno tako i sa ostalim beauty partnerima. Od svega sam najviše željela upoznati druge kolegice blogerice koje pratim mjesecima. Također sam se veselila i najavljenim prezentacijama koje su bile prema planu programa kao i edukacija od strane beauty partnera koja je nadmašila moja očekivanja jer je bilo i edukativno i duhovito :)






S obzirom da sam iz Koprivnice, rano ustajanje i spremanje za put teklo je po planu, ali ne i moja vožnja jer mi se često zna vrtjeti u glavi tijekom vožnje pa me to podosta iscrpljuje. Ipak, više je prevladalo pozitivno uzbuđenje pa se nisam dala vrtoglavici :D sa mnom je također išla beauty blogerica InSane Nails i kako nas je naš vozač skipal pred gotov čin, svakim korakom nam je sve više bilo neugodno jer nismo znale kojoj hrpici blogerica prije prići, pa se samo odjednom ispred nas našla Josipa by girlygrliness.blogspot.com i zaokupila mi misli sa upoznavanjem!


Prezentacije vrijedne pažnje!
Kako su tekle prezentacije i diskusije sa beauty partnerima, tako se mogla osjetiti sve veća prisutnost opuštenosti u zraku! Ponajviše je bila zabavnija prezentacija Avon-a koji nam je predstavio zanimljive statistike njihova rada kroz marketing. Vichy je predstavio razlike između idealne, savršene i zdrave kože te novi proizvod koji ću kroz neko vrijeme recenzirati, a bilo je tu i nekoliko riječi za dobrobit našeg postanja kao i poboljšanje kvalitete bloganja.













Organizacija se toliko potrudila oko cijelog ugođaja da je to zaista za pohvalu! od samog jutarnjeg doručka, ručka i slatkih zalogajčića na kraju uz neizostavnu tortu, krenuvši prema gosponu konobaru da probam tortu baš mi je -uteko XD ali je taman stigao sladoled od oreo keksića.







Željela sam sve snimiti! *.* da vidim dal su došle blogerice koje pratim toliko dugo po mogućnosti upoznam, za neke sam mislila da su full visoke, a sitne su kao npr. THEPSARA :D a za druge obrnuto...nekako stvoriš percepciju ljudi po slikama na blogu, no sve u svemu, koga god sam vidjela svi izgledaju još ljepše uživo! :)










Sa desne strane brandovi su proširili svoje mini asortimane kako bi ih pomnije mogli pogledati. Testirala sam se na Nivein testić o tome kakva mi je koža.





Testirale smo sebum i stanje kože koje nam je omogućila NIVEA. Poslije Josipe čeka me trenutak istine :P
 (ispostavilo se da, bez obzira što mi koža ima full masnu T-zonu, iako ne osjećam suhoću, da mi je dehidrirana)












Tražila sam Saru da promovira HP :P nakon čega ju je dečko iz hp-a zamolio da joj također pozira :P
(predobra uspomena :))






Najboljoj hrvatskoj beauty blogerici čestitke još jednom jer je to zaista zaslužila i neizmjerno mi je drago što sam uspjela upoznati Martinu jer je tako jednostavna i opuštena osoba, a koliko se trudi, trud se definitivno isplatio! - BRAVO! 


I još malo nefomralnog druženja sa dragim kolegicama blogericama koje su mi se u tako kratkom vremenu uvukle pod kožu i definitivno čim prije dogovoriti s njima kaficu :D 






Noktići by InSane Nails i Alexandra Nyx :) i još sa Josipa GG i THEPSARA u procesu fotkanja :D



Sara zajedno sa Airy Fairy & Le Makeup Freak...



Zahvaljujem svim sponzorima koji su nam omogućili ovako divne poklončiće i jedva čekam testirati ih i predstaviti vam svima ove krašuljce i krašotice :D zaista same pohvale od partnera koji nas tako velikog srca podržavaju: AVON, essie, Biobaza, Nivea, HP, Kerastase, VICHY, Loreal, Mak na konac, VOUGE, Alduk




I curke, jedva čekam da vas opet sve vidim :*



također će kroz nekoliko dana biti gotov i videić na mom youtube kanalu, tako da ćete moći vidjeti full doživljaj u par minuta, isto tako mi je žao što neke blogerice nisam stigla upoznati :( no opet, možda ćemo dogovoriti i izvan ovakve vrste eventa neku beauty kaficu, cure puse svima :**** ( kao i mojim dragim čitateljicama :) bdw. što vi kažete na ovako nešto, trebaju li se ostali probuditi i podržati nas? :) 

23 komentara:

  1. Wow, super postić i mrak sličice! :D Šta stvarno misliš da sam niska? hahaha :D Pa 170 cm sam. :D I jedva čekam video! :* Jako mi je drago što smo se upoznale i druškale! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. 170 si visoka? ideš... nisam mislila na visinu koliko onako kompletno...možda zato što ovi naši blizanci fotići malo sve to povećaju kroz slike pa nekako se stvori u glavi ta percepcija.. :P event je bio baš onako će-će! - već sam rekla Nikolini da mi je bila želja najviše upoznati Josipu,tebe i Nikolinu...sve želje mi se ispunile :D (samo nisam stigla loto uplatiti :P)

      Izbriši
  2. a ništa, kad budete organizirale kavicu, ima da i mene zovete! hihihi, žao mi je što sam se s nekima vidjela samo u hodu, a nisam stala i popričala, sa svima sam se htjela izbrbrljati...tak da eto nadam se da bu bilo još prilika da to ostvarimo. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. jeah, ma shvaćam, no s druge strane mi je baš žao..a i tu i tamo kad sam pričala s frendicom bilo mi je akward nekoga zaustaviti i započeti spiku, ono previše uzbuđenja u zraku :D nema veze, za kaficu ćemo svakako te pozvati :)

      Izbriši
  3. nice event

    http://prettypurple92.weebly.com/

    OdgovoriIzbriši
  4. Prekrasna objava s divnim fotkama koje dočaravaju jučerašnje druženje i hvala ti na tome. Samo jedan ispravak - Novexpert ipak nije bio partner na ovom događanju. Nadam se da se vidimo i iduće godine. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zahvaljujem mnogo na komentaru! Ispravila sam u međuvremenu greškicu, a iduće godine se svakako vidimo! skidam kapu organizaciji!

      Izbriši
  5. prekrasne fotografije :)
    drago mi je da vam je bilo lijepo :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bilo je neopisivo lijepo, u početku tipična nervozica :D ali led se rastopio kad sam se upoznala sa drugim djevojkama <3

      Izbriši
  6. Fotke su ti super, i baš ste se zabavile :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bila bi ja još no ovisila sam o prijevozu pa sam oko pola 5 već krenula kući...kažem -već jer je bilo još podosta cura možda da se još otišlo onako u miru nekamo na sokić bilo bi super... nagodinu ću da šmugnem vlakom pa odem sa najkasnijim ili ostanem u Zg-u :P

      Izbriši
  7. Ti si se stvarno nafotkala, a fotke su ti super! I nisam se pojavila iz vedra neba nego me Sanela bila zvala na mobitel i kad sam se javila taman prekinula, tako da sam zaključila da ste stigle i da me zovete gdje sam, i izašla sam van i tam ste bile :D :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. JESAM! i baš sam guštala u klikanju, no nakon podneva laganini mi je već počelo ići na živce dadiljanje fotića, a opet sad kad razmislim bolje da sam ga nunala nego ona tragedija koja se dogodila sa kolegičinim fotićem (kaj je nestal :( tak da...ugl, ti si moje sunčeko koje si mi i dugu donesla :D jer si nas samo drugima predstavljala ko neke piceke XD

      Izbriši
  8. Joj pa sad vidim da mi je i Sanela promaknula, a bome i ti si! Morat će se ukazati još koja prilika da ponovimo gradivo! Al' nek' si ti mene ulovila kako njupam maffine :)))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A onda sam i dobro procijenila da si to ti :D haha, ma dobro tko zna možda na ljeto zaista se dogodi neka BB kafa :D

      Izbriši
  9. Ja sam presretna što smo se napokon upoznale, kao i ostale djevojke. Sve ste redom predivne, a tvoje oči bih prepoznala među stotinama :))

    Hvala ti na čestitiki i divnim, divnim riječima <3

    Naravno da nas moraju svi podržati, nadam se da će mnogi brendovi prepoznati posao blogerica :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kad sam pročitala ovaj komentar, zastala sam na 10sekundi, koje riječi! hvala ti puno još jednom! Brandovi neka prvo prepoznaju tvoj potencijal, a naš će nakon pobjednice koja je to zaista zaslužila! :******************

      Izbriši
  10. Kako pozorno pratimo predavanja... :) Šteta što je tako brzo prošlo... I, drago mi je što smo se upoznale.. :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jelda? valjda sam ti već bila dosadna :D no opet, nekamo si mi pobjegla kasnije, ili sam ja, uglavnom toliko toga je bilo, ali nadam se da ćemo ostati u kontaktu i pratiti se i kavicu dogovoriti ma svašta nešto :D :****

      Izbriši
    2. Dosadna? A jesi ludica... Naravno, ja sam uvijek za... :)

      Izbriši
  11. Super su fotke, al nekak mi je najdraža ova Essie tortica! Ne bi bilo loše jednu takvu dobiti za ročkas :P
    Šta reći osim da je bilo lijepo upoznati i družiti se s novim ljudovima, a bome i doživjeti ovak nekaj :) Nadam se da uskoro opet vidimo na nekoj kafici/muffinima/sladoledu (btw onaj na BBDayu je bil predobaaar!) ;)

    OdgovoriIzbriši
  12. odlične su ti fotke, meni se najviše sviđaju ove slučajno uhvaćene, u hodu, bez poziranja :D
    žao mi je što sam te propustila, ali nadam se da nam se pruži još koja prilika za upoznavanje :D

    OdgovoriIzbriši