onalove

onalove

subota, 5. travnja 2014.

Tekuće sjenilo - Catrice (proizvod tjedna)

Najavljeni Catrice proizvod na mojoj fb stranici zaslužio je mjesto i u postu. 
Novitet koji me primamio da isprobam njegovo djelovanje. Uvijek me privlače neobični proizvodi vjerojatno zato jer je moja znatiželja već od same potrebe za proizvodom, no nije da svaki puta nasjednem na to :P
Naravno da ne kupim odmah kad vidim već vagnem koliko mi je potreban taj proizvod. Sinula mi je ideja da ako neće dobro služiti kao sjenilo za oči da će biti odličan kao highlighter ljeti onako na ključnu kost i ramena kao bronze efekt na koži :) dosta priče, predstavljam vam:



CATRICE 
IRIDESCENT TOPPER
- liquid eye shimmer for a 3D effect -





Proizvod je staklene bočice čiji gornji dio je plastični sa gumenom pumpicom s kojom je doziranje lakše i djeluje time kao usisna snaga jer uvlači potrebnu dozu u staklenu cjevčicu koju apliciram na ruku (drugačije nisam mogla dočarati vam pakiranje :P) - cijena: 30-tak kn, 5ml (limited edition-kupljeno u Mulleru).






Ambalaža u kojoj dolazi mi je zaista kvalitetna, ozbiljna i vjerujem da kad potrošim proizvod da ću si unutra staviti neki serum za lice :) (jer volim koristiti proizvod, točnije njegovo pakiranje i nakon potrošnje) Za početak ga je potrebno protresti.





Proizvod sam prvenstveno aplicirala na ruku jer nemoguće ga je odmah kapati na oko (jer bi sve kapalo) te sam prstima nanijela potrebnu količinu na kapak oka. Prvo sam nanijela ARTDECO bazu za sjenilo a onda ovaj CATRICE proizvod. 




Suši se vrlo brzo, ne razmazuje prethodno naneseno sjenilo (isprobala kasnije i tu kombinaciju) i baš zato što je tekuće, doslovno se zalijepi za kapak pa šljokice kasnije ne ispadaju na ostale dijelove lica nimalo! Potrebna je minuta-dvije da se osuši na očima i time kao da dio šljokica se "rastopi" i međusobno čine divan šljokasti sjaj. Shimmer zlatnih nijansi divno reflektira na svjetlu, a vidla sam da čak pod ovim novim štedljivim žaruljama reflektiraju sa prekrasnim nijansama svjetlo ljubičaste :)) Dugotrajnost mu je na mojim masnim kapcima cca 3 sata, a sa prethodnom bazom za sjenila (u mom slučaju Artdeco koji koristim redovito) i po 6/7 sati, točnije traje toliko dugo do kada ne dođe vrijeme za odstranjivanje šminke. U najgorem mogućem slučaju (dužem od 7sati) šljokice se više uvlače u pregib očiju te je dovoljno ih potapkati da se malo uklone i dodati novi sloj Catrice topper-a.




Osim što ću ga koristiti za naglašavanje sjenila koje prethodno stavim na oči, time zapravo pojačavam efekt makeup-a očiju. Također sam ga odlučila koristiti u još jednu svrhu a to je - shimmer za tijelo čiji efekt možete vidjeti na ruci: 




Proizvod me oduševio i inovativnošću i pakiranjem, ovo je prvenstveno proizvod koji je namijenjen za (po meni) važnije večeri i izlaske. Na svakodnevnoj bazi je ipak prejak, ali tko voli neka izvoli! kako vam se čini? :) :***

Broj komentara: 36:

  1. Ovo nisam do sad vidjela... Nešto predivno! Gdje si kupila? :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. pametnjakovićka nisam ni napisala :P u Mulleru (budem nadodala u tekstu)

      Izbriši
  2. Odgovori
    1. thnx odlično mi je baš onako za zadnji touch :)

      Izbriši
  3. Zanimljiva stvarčica!

    OdgovoriIzbriši
  4. Diiiiiiiiiiiiivno jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!

    OdgovoriIzbriši
  5. Prekrasno izgleda i recenzija je super (i slike, ko i obično). :D Ipak, ne znam dal mi treba haha

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nemoj da ne znam pretvori se u -znam ;) nije nužno, mene je privuklo zbog neobičnog pakiranja i razmišljanja kako će djelovati na makeupu... više ga ipak nekako volim na koži kojoj daje divan sjaj :) thnx za sljike :*

      Izbriši
  6. Uopste ne izgleda lose, i vjerujem da bi mnogima lijepo pristajalo :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. za onako zadnji glow touch definitivno... sviđa mi se jer nije uopće kao ostali da se rasipa po čitavom licu... više ga vidim za ljetne dane :) hvala :*

      Izbriši
  7. Prvi put vidim ovo?! Genijalno izgleda, volim takve svjetlucave nijanse :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. To će biti tako mrak imati i na tijelu za ljetne mjesece :D

      Izbriši
  8. Nisam ovo primijetila do sada, zanimljivo :).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Priznajem da ne upada lako u oko kad je na polici, ali ja sam takva da uvijek kad dođem prvo pogledam nove limited edition serije proizvoda, a onda ono po što sam došla ciljano :)

      Izbriši
  9. ja isto prvi put vidim ovo i izgledam mi super, morat ću potražiti...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je bočica ono vrh! ne mogu pohvaliti proizvod toliko koliko mogu bočicu XD
      No...no ....i proizvod je također dobar :)

      Izbriši
  10. Ajmeee, zakaj nisam ovo vidjela? Super bi mi došao kao hightlighter, wow!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Primjetila sam ga također teško jer onaj kutak u kojem dolazi limited edition bio je skroz iza, a ispred je bio neki veliki proizvod, pa kad sam ga dohvatila rukom imala sam što vidjeti zanimljivoga :)

      Izbriši
  11. Vaaaaaau, ja bi ovo. Prvi put čujem za to :) Volim šljokice.<3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se da će se pojaviti u svim Mullerima, svakako preporučujem :)

      Izbriši
  12. Nice product and really pretty eyes makeup.
    Kisses

    OdgovoriIzbriši
  13. Ovo je prekrasno :) Nisam ni znala da postoje tekuća sjenila :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. pa..pretpostavila sam da postoje, ali nisam ih vidjela baš ovdje..bil bi red da postoje s obzirom na ona pjenasta i brašnasta :)

      Izbriši
  14. Auu, ovo nabavljam čim stigne u Sarajevo! :)

    OdgovoriIzbriši
  15. Ovo moram nabaviti, izgleda super. Nikad prije nisam vidjela skoz tekuće sjenilo. Imam Dior Eye gloss, ali je to pjenasto.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. aaaaaa vjerujem da se sa Dior ne može uspoređivati ;) Dior je ipak ekskluziva :)

      Izbriši
  16. Uopće nisam skužila ovaj proizvod, zanimljivo izgleda :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. pa kako li sam ga uhvatila vama iza leđa ;D šalim se, nezz možda nije u svim Mullerima no opet bio je podosta iza sakriven u limited edition novoj kolekciji...

      Izbriši
  17. nisam primjetila ovo čudo na policama, ali slažem se - idealno za toplije večeri kad treba pokazat malo kože i zablistati :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da...možda sad da upozorim na ovaj krasan proizvod nego da se dogodi da kolekcija koja je limitirana prođe, a onda se ne uhvati ovak dragi proizvod da sunce sa njime surađuje :)
      - thnx :*

      Izbriši