onalove

onalove

petak, 18. srpnja 2014.

AVON true colour - eyeshadow single


Prije nekoliko dana stigla mi je pošiljka Avona na kućnu adresu čemu se nisam nadala, pa me zaista ugodno iznenadio! :) U paketu sam dobila i pet nijansi sjenila TRUE COLOUR s kojima se susrećem po prvi puta (i općenito sa Avon sjenilima) 



Avon je u novom katalogu predstavio prekrasne nijanse sjenila čije pakiranje do sada koliko listam Avon (i ovisno kako stignem pogledati tu i tamo putem interneta) nisam vidjela ovakva poveća pakiranja jednog sjenila. Dolaze u crnim kartonskim kutijicama unutar kojeg se nalazi sam proizvod koji je od tanke, ali čvrste plastike koji sadrži također i mali aplikator što je odlično za popraviti šminku ako idete u izlazak :)








MOJI PROBLEMI SA SJENILIMA:
Kako imam velike probleme sa masnim kapcima, meni neće odgovarati sva sjenila koja se nude na tržištu. Isto tako pazim da imam adekvatnu bazu za sjenila, a tek onda mogu razmišljati o sjenilima i koje ću boje odabrati. Ali ni tome nema kraja, većina sjenila mi nestanu i izblijede, a često mi se događa i da se nakupljaju u pregibu oka. Odlučila sam stoga dati priliku ovim mališanima i testirati ih kroz ovih nekoliko dana.  



Nijansa - iris icing




Nijansa - pink petal




 Nijansa - satin taupe




Nijasa - blackest black 




 Nijansa - soft vanilla


MOJE MIŠLJENJE: Sjenila su prhke teksture, brašnaste i vrlo lako se blendaju, shimmer nije pretjeran i vrlo lijepo se stapaju sa kožom. Trajnost im je sa bazom za sjenilo koju koristim izdržljiva ako treba i čitav dan sve kada ne upotrijebim uobičajeno micelarnu otopinu sa kojom skidam šminku. Pokušala sam ih isprobati i bez baze za sjenilo, na čistu kožu i njihova izdržljivost je oko 4-5 sati, što je podosta dugo za moje probleme sa masnim kapcima, većina drugih sjenila bi mi se nakupila u roku pola sata do sat vremena u boricama, a ostatak bi izblijedio.


Kako sam ih fotkala na ruci, ispali su vrlo blijedi i ne onako kako se vidi na kapcima, pa sam se odlučila da ih prezetiram u ova dva looka da vam bolje dočaram nijanse i kako se međusobnom kombinacijom jako dobro slažu zajedno :)





Nisam niti vizažistica niti neka šminkerica, stoga mi ne zamjerajte ako sam pogriješila u nekim tehnikama šminkanja. Prvenstveno mi je bio cilj prikazati vam kako sjenila izgledaju na kapcima. Mogu reći da sam osobno prezadovoljna sjenilima i neovisno o tome što sam ih dobila, moje mišljenje Avon cijeni i poštuje, tako da sam vam zaista željela predstaviti svoje osobne dojmove i prikazati slikicama :) sjenila su također na popustu (29kn/kom umjesto 45kn) paaa zgrabite priliku ako vam se sviđaju, nećete požaliti :*

Broj komentara: 10:

  1. Nijanse su predivne, meni su njihova sjenila odlična :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Odlicno si ti to iskombinirala! Ja sam se mislila hocu li kupiti neku od ovih nijensi, ali nisam znala koliko su kvalitetni

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa ipak mislim da je najbolje da se vidi kako izgleda na očima jer i tanja je koža na očima nego da na ruci stavim nijanse...

      Izbriši
  3. Dosta dugo sam ih mjerkala, ali nisam znala vrijedi li ih kupiti. Zato ti hvala! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma nista Anita sa zadovoljstvom sam radila recenziju :) hvala tebi na lijepom komentaru :)

      Izbriši
  4. Jako lijepe nijanse! :D
    I ja imam iste probleme s kapcima, koju bazu koristiš? :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jeah meni to stvara probleme pa sad eto vec 3 i pol godine koristim artdeco bazu za sjenilo, jako je malo pakiranje i kosta 49kn ali mi traje po godinu i pol dana :))) pa svakak preporucujem!

      Izbriši
    2. Ma nema problema, slobodno me pitaj sto god trebas :*

      Izbriši