onalove

onalove

nedjelja, 13. srpnja 2014.

Ljetni napitak

Prije nego započnem ovaj laganini nedjeljnji post, podsjećam na LJETNI GIVEAWAY koji je završio jučer i završio sretnom dobitnicom ---> čestitke ANTONIJA JEGER :) najavljujem još nagradnih igara, a o tome više u skorašnjem postu :) 

Na instagramu osim popularnih smootie-a sve više popularnosti zauzima i jedan vrlo jednostavan ljetni napitak! Neovisno o kojem se voću radi, bit je u tome da voće u vodi treba biti minimalno pola sata kako bi pustilo svoje sokove i tako obogatilo vodu, a uz led je idealna kombinacija za vruće dane :) 



Odlučila sam se za mango i dinju i nasjeckala ih na komadiće te popunila 1/3 čaše. Čašu sam improvizirala sa staklenkom koju poveći broj i youtuberica koristi prilikom ove osvježavajuće rapsodije :) a istovremeno je slatko i vintage :D uz neizostavnu slamčicu. Nakon toga, pola čaše sam napunila vodom i stavila sam u hladnjak da se napitak dobro rashladi i da voće pusti sokove 30minuta. Za kraj dodala sam 3 ili 4 kockice leda.





Isprobajte :) Jednostavnije nemože biti! odlična je doza vitamina i iako sam konstantno na vodi, taj neutralan okus obogatim sa nekim voćem, a ljeti je ovaj mix još slađi :D Bacite coca-cole i ostale juicy sokiće i okrenite se onim što vam majka priroda pruža :* Hoćete li isprobati ili već jeste iiiii koje voće ste/ćete umješati? :) :*

3 komentara:

  1. Obavezno pravim sutra-prekosutra :)
    Ja obozavam koristiti teglice, stavim i neke trake na vrh (zavezem masnicu) + neku slamku u pruge :) :)

    OdgovoriIzbriši
  2. tako i ja pijem! prefino a osvježavajuće :D

    OdgovoriIzbriši
  3. odlično mi je ovo za ljeto ;D
    trenutno stavljam samo limun i limetu, ali možda probam i s drugim voćem, mislim da se s ovim ne može pogriješiti :)
    odlično mi je ovo sa staklenkom, moram i ja tako da budem fancy hehe :D a i da ne moram stalno sipat novu vodu, jer će mi trebati duže da popijem :D

    OdgovoriIzbriši