onalove

onalove

srijeda, 2. srpnja 2014.

My empties - potrošeni proizvodi


Ova vrsta posta nešto je drugačija od ostalih. Naravno da sve proizvode koje vam predstavim itekako koristim, no nisam ih stavljala na stranu nakon što sam ih potrošila već sam ih pobacala u smeće. Ovoga puta sam pazila da mi se ne dogodi isto, a ujedno i da pokažem kojim sam to proizvodima zaista vjerna do zadnje kapi ili istisnute tube :) Da bi dokazala da se zbilja radi o potpuno potrošenim proizvodima (jer pola ambalaža od proizvoda je neprozirno) stavila sam ih u ovu ultratanku prozirnu vrećicu da vidite da je zaista lagana i da su proizvodi prazni. 



Predstavaljam vam 7 veličantstvenih (ok, neću preuveličavat ;)



1. Batiste - dry shampoo ili šampon za suho pranje kose - odličan proizvod za brinete! Dovoljno je posprejati masnjikavi dio vlasišta i osvježi kosu u trenu! Koristim ga od početka godine i nisam od njega dobila nikakve nuspojave ili svrbež vlasišta. Ova bočica izdržala mi je cca 3 mjeseca, a koristila sam je uglavnom svaki drugi ili treći dan, više o proizvodu možete pročitati ovdje: onalove.blogspot.com-proizvod-tjedna-batiste-sampon - Batiste Hrvatska također je na svoje stranice predložila i postavila moju recenziju <3 (dm, 34kn, 200ml)


2. Aussie - 3 minute miracle - ova bočica je već druga po redu, iako nešto skuplji, kvaliteta mu je na vrhu! sa eukaliptusom i avokado uljem miriši posebno, pomalo breskvastog tona. Olakšava rašćešljavanje, kosa je već nakon prvog pranja mekana i poletna (sjećam se prvog ugodnog šoka kao iz salona :D) ne masti kosu i najveći efekt se vidi ako kosu fenate sa četkom ili ju ravnate jer lijepo ju zagladi :) (dm, 250ml, 59kn)


3. Apivita - propoline 93% natural ingredients - regić kojeg obožavam koristiti tijekom ljetnih mjeseci! miris badema i meda toliko je prirodan i bogat da bih ga mogla pojesti :))) štiti kosu od sunca i pomaže mi u zaštiti od figara jer ga podosta ćesto koristim, cijelu recenziju možete pročitati ovdje: http://onalove.blogspot.com/2013/06/apivita-propoline-regenerator-za-kosu.html 
(odabrane ljekarne, 150ml, 120kn)


4.Aussie - Colour mate regenerator - njega sam dobila na nagradnoj igri i stigao je kao naručen jer sam htjela neku posebniju njegu sa moj ombre na kosi, mogu vam reći da proizvodi iz ove linije neovisno o regiću ili 5. šamponu - Colour mate su nevjerojatni! dovoljno govori da me dečko u jednom trenu pitao: "ček malo, kak to da ti je ombre tak izraženiji?" -ako je muško to skužilo, a poslije su me i frendice pitale dal sam ponovila ombre, onda vam je to dovoljan dokaz da naglašava boju kose na ugodan i njegovan način (da nebi mislili da izvlači boju obojane kose ili da ju požuti/potamni) inače dostupni su u dm-u, regenerator 250ml, šampon 300ml, 59kn(svaki)


6. Biobaza - intima - ovaj ženskasti dio itekako bi trebao biti svakoj dami važan jer pH kože nije jednak pH intimnom dijelu tijela. Biobaza je hrvatski brand izuzetne kvalitete koji me ugodno iznenadi u svakom svojem proizvodu, sadrži ekstrat kadulje, gospine trave i maslinovo ulje obogaćeno sa mliječnom kiselinom (pH 4,0) i proizvod je namijenjen i muškarcima (da, tako piše na proizvodu :) također ima i karakteristiku gela za nježno brijanje bez iritacija (yep). Ne sadrži štetne sastojke poput parabena, sintetskih mirisa i bojila! Baš sam jučer kupila novu tubicu! (ova na slici trajala je ukupno 3mjeseca) (dm, 100ml, 22kn)


7. Garnier - micelarna voda za čišćenje - iako sam zaista prošla poveći broj micelarnih, od najskuplje Biodermine (100kn, 500ml) Bioclin-a, Loreal,Nivea... etogac, zaustavih se na Garinerovoj - A zašto baš na njoj? -jer mi je odličan spoj i cijene i kvalitete, a sa prethodnima sam stalno imala valove kad su mi odgovarali, pa bi se dogodilo da me odjednom lorealova pecka za oči, Niveina isuši mi kožu, od Bioderme mi se koža brže mastila.... s ovom nemam problema, također ga je par mojih frendica počelo koristiti i same su mi potvrdile da kad ju stave sa blazinicom na kožu, bez ispiranja, da im u vrlo kratkom vremenu isuši prištiće koji su htjeli izbiti kao i crvenilo (doslovce preko noći) - i opet dm, 400ml, 38kn (dostupne i u ostalim dućanima)
...

Nastojim obuhvatiti uvijek proizvode koji su nam dostupni, sama se ionako nerviram kad netko ima proizvode koji su vrhunske kvalitete, a nedostupni u Hr, pa ih naručuj preko neta, pa kad stigne već izgubiš volju za njima bla...bla... imamo i mi dragulje u dućanima, samo ih treba pomno pretražiti :) 
puse svima :*






Broj komentara: 10:

  1. Aussie - Colour mate linija mi je genijalna. Dugo sam izbjegavala Aussie šampone, ali otkada sam ih probala, obožavam ih. Iako nisam ljubitelj micelarnih, slažem se sa svime što si napisala za Garnier micelarnu :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Colour mate je stvarno najbolja za boju! Efekt se vidi od prve :)) hvala za micelarnu, zbog te zvjerke imam čisto lice konstantno :)

      Izbriši
  2. Moram si nabaviti Apivitin regenerator! :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja za suho pranje koristim baleu, iskreno ako si budes opet kupovala kupi balru. Po meni imaju jednako djelovanje, a balea kosta 19,90kn. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Eh sad ne znam dal balea ima za brinete? Nije da bas pamtim... ovaj je za smeđu kosu, baleu sam davno isprobala ali previse mi se uvlaci ona bijela boja/prah u vlasište pa moram koristiti vlazni rucnik da to maknem pa zato...

      Izbriši
  4. Kupujem Aussie šampon obavezno....stalno ih gledam u DM-u , a nikako ih kupiti

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Javi dojmove, jer ja sam zaista bila sa prvim pranjem prezadovoljna :) efekt će se maksimalno vidjeti na suncu :D

      Izbriši
  5. zainteresirala si me za Aussie - Colour mate regenerator, Biobaza-intima i za Garnier micelarnu :D :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. neka neka, i ja sam dugo tragala za dobrim proizvodima, a pošto mi je ovo prvi post sa potrošenim proizvodima do kraja nakon gotovo dvije godine bloganja, onda računaj koliko mi je dugo trebalo da stanem na kvalitetnim proizvodima, čemu preuveličavati i perfekcionizirati nešto što koristim dva tjedna, ako mi za koji dan može biti suprotan efekt, stoga ovo je provjerena "roba" :D

      Izbriši