onalove

onalove

petak, 19. listopada 2012.

Taškica u torbi :)

Ćao drage moje... pala je i ova mala recenzija taškice uz sve ostale gluposti koje se nalaze u torbi (kao tipa knjige, bilježnice za faks ;). Šalu na stranu, taškicu u torbi ima svaka od nas, bilo veća ili manja. evo moje:


Kupila sam ju ovo ljeto u mulleru, na polici od Essence. Koštala je 20-tak kuna. Tražila sam neku plosnatiju tako da mi stane i u one manje torbice. Privukla me kad je tak slatka :), ima svilenkastu vrpcu za otvaranje. Catrice se također trudi stavljati na tržište slične male torbice, pa ako ste u potrazi za kojom, škicnite na njihove police u dućanu. S obzirom da je bijela, ne maže se toliko koliko sam mislila, čvrstog je materijala. Pa evo što nosim većinom u njoj:


  • ogledalce (dvostruko sa povećalom)
  • kabuki brush (ecotools)
  • essence quatro sjenilo za oči
  • catrice lifter
  • essence fruity lip balm
  • catrice rumenilo
  • loccitane parfemić
  • affinitone korektor
Većinom -sam napisala zato što tu i tamo uzmem npr.umjesto essence quatro neko drugo sjenilo, umjesto lip balma labelo ili umjesto affinitone korektora uzmem she korektor u olovci...Ovu kombinaciju furam najčešće jer mi paše, ne pretjerujem u bojama tako da većinom nosim natural make up tijekom dana.Ogledalce mi je najvažnije jer mi ćesto nešto upadne u oko, a prčkati i pokušavati naći krivca u oku na slijepo (ili gledat se u stakalce u mobu) ne pali. Provjera onog prištića koji mi zadaje probleme ili kad zatreba frendici, ogledalce je tu :) ovo sam dobila na poklon iz Luxembourga tako da mi je posebno drag. :)



Donje ogledalce je sa povećalom. Lip balm od essence mi je mmmm predrag! kupila sam ga u ljeti, iako vidim da ga još ima na policama u dm-u premda je limitirano izdanje(ima i u narančastoj boji). Pretpostavila sam da daje onako jedvice laganu pinky boju,pa sam ga uzela, ne hidratizira nešto mnogo pa prvo nanesem labelo. Miris trešnje me omamljuje! :D


Catrice lifter sam već recenzirala, pa koga zanima o kojem se to proizvodu radi može vidjeti u mojoj recenziji na linku: http://onalove.blogspot.com/2012/10/eyebrow-lifter.html
iii opet catrice, rumenilo za obrašćiće je limitirano izdanje koje sam kupila negdje u proljeće stoga ga nema više na policama :( ali su dobili nove boje i nisu skupi, a dugotrajni su (cca 25-30kn)
Essence quatro je odličan jer sadrži meni sve najdraže boje-bijelkastu za unutarnji dio oka, boju šampanjca kao sjenilo i smeđe tonove za donji dio oka :)
Affinitone korektor je odličan za podočnjake i opet ponavljam oooooodličan za podočnjake (a prištiće još više) dugotrajan, prikriva čak i jače nego tekući puderi. Svakako preporučujem!
Loocitane parfem od ruže -malen, ima metalnu kuglicu, praktičan :) pakiranje mi je prekrasno i ženstveno! moje dojmove možete pročitati ovdje:http://onalove.blogspot.com/2012/09/loccitane-rapsodija.html
I za kraj mali kabuki brush ili četkica odlična za apliciranje rumenila u svega dva poteza. Stvarno je malen, ali je tako mekan da to nije normalno :P čekam preostale četkice koje su naručene sa ebay-a,kad stignu sve ću ih detaljno recenzirati!:)

Što je vama važno nositi u torbi od kozmetike?
:*

2 komentara:

  1. joj i ja si moram podhitno kupit ovak nekaj za šminku, a ne kaj mi se uvek sve rastepe po torbi pa ti najdi dok ti nekaj hitno treba :D inače ne nosim puno toga: crna olovka za oči, sjajilo, labello, roll on parfemić, ogledalo i ofc kapi za oči. e da, i rašpicu :P sve ostalo je manje bitno.

    veliš, dobar je korektor. a jel se nakuplja u boricama?

    btw ogledalo je baš kjut ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa kad se te sve vragulinje nakupe, treba ih držati na okupu jer inače je kaos negdje duboko u torbi :P
      je je super je korektor, sad je 40kn inače je mislim 20kn skuplji pa traje akcija. Ne nakuplja se u boricama već ih zaglađuje, brzo se upija i posvijetli tamne podočnjake :)
      hvala za špigl :P

      Izbriši