onalove

onalove

subota, 10. kolovoza 2013.

Garnier - Moisture Match 24h hydration mattifying fresh cream

Sastale se nove stvari u kozmetičkoj torbici sa onim starim :)
Naravno da ne mogu proći bez recenzije. 
Pripremila sam ih nekoliko za prvo fotkanje :P









Neke proizvode sam pomno gledala kako bi odabrala ono adekvatno i što mi odgovara i mogu priznati da od svih proizvoda koji su trenutno stigli iz dm-a :) su pun pogodak za moje lice! Ovoga puta ću recenzirati Garnierovu novu kremicu - Moisture Match 24h hydration mattifying fresh cream! zasigurno ste vidjeli već reklamu gdje se spominju četiri vrste Garnierovih kremica:







U predzadnjem Cosmopolitan-u sam dobila male testere od svih četiriju kremica i zaista su me zainteresirale i svojom pričom i namjenom. Testeri su im pun pogodak i još sva četiri komada! kako onda nećeš uspjeti naći za svoj tip kože :D Najviše mi je odgovarala prva (zelena s lijeva) za moju mješovito do masnu kožu. Imam probleme sa T-zonom koja se jako masti i nakuplja mi puder bez obzira koju bazu prethodno stavim, a koristila sam ih podosta. Prištiće nemam mnogo, eventualno dobim jednog-dva.





Pakiranje dolazi u kutijici na kojoj jasno piše za što je krema namjenjena:

OSVJEŽAVAJUĆA NJEGA - ZA 24-SATNU HIDRATACIJU

Nova generacija proizvoda za 24-satnu hidrataciju iz Garniera koja reagira u sinergiji s vašom kožom i donosi joj njegu koja odgovara njenim potrebama. 24-satna hidratacija: ekstrakti biljnog soka i biljna pulpa, bogata hranjivim sastojcima, pomažu vašoj koži u ponovnom uspostavljanju hidratacije. Hidratantna gel krema neprekidno osigurava dovoljnu količinu hidratacije koja je vašoj koži potrebna. Prednosti: obogaćena ekstraktom zelenog čaja za detoksikaciju, ova krema izjednačuje i matira vašu kožu te joj u trenu donosi svježinu koja traje sve do večeri.

Bez parabena

SASTAV:

AQUA/WATER, GLYCERIN, ISONONYL, ISONONANOATE, ALCOHOL DENAT, ACER SACCHARINUM EXTRACT/ SUGAR MAPLE EXTRACT, AMMONIUM POLYACRYLDI - METHYLAURMIDE/ AMMONIUM PLYACRYL- OYLDIMETHYL TAURATE, BEHENYL ALCOHOL, BENZYL SALICYLATE, BIO SACCHARIDE GUM - 1, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, CAPRYLYLGLYCOL, CI 42090/BLUE1, CI 47005/ACID YELLOW 3, CITRONELLOL, DISODIUM ETHYLENE DICOCAMIDE, PEG - 15 DISULFATE, GLYCERYL STEARATE, GLYCERYL STEARATE CITRATE, LEMONENE, LINALOOL, MANNOSE, PHENOXYTHANOL, PRYRUS MALUS WATER/APPLE FRUIT WATER, SILICA, SODIUM ACRYLATES CROSSPOLYMER -2, SODIUM HYDROXIDE, TETRASODIUM EDTA, XANTHAN GUM, PARFUM/ FRAGRANCE (F.I.L B158083/1)




                                                     

Tubica je u prekrasnom svijetlo zelenom pakiranju sa plastičnim poklopcem i broji 50ml sastava :) mogu reći da ne znam kad sam zadnji puta našla tako dobru kremu koja matira. Pošto sam na moru većinom ju stavljam navečer (jer sam tijekom dana na zaštitnom faktoru 30 za sunce) nakon obavljenog pilinga ili odstranjivanja šminke miceralnom otopinom i ujutro mi bude koža jako mekana bez sjaja :) dakle djeluje i nakon 8 sati sna :D ne zatvara pore, ne stvara prištiće i odlično se drži kada "surađuje" sa ostalim puderima i kremicama. Lijepo stapa kožu sa puderom. Prošle godine bila sam posuta sva sitnim prištićima koje mi radi zaštitni faktor za sunce. Moram li spomenut da ove godine nemam niti jedan? :)





Pod prstima djeluje baš kao što je već spomenuta u reklami - lagani sorbet koji se na licu ponaša poput "bebine guze" -meka na dodir :D zaista sam za sada koliko ju koristim (cca tjedan dana) zadovoljna. Nije teška na licu, ne osjeća se poslije nje zatezanje, lagano se upija.

MOJA OCJENA: +4

Zašto nije petica? paaa ne sviđa mi se baš aktualna cijena od 49 kn... za koji novčić bih ju svrstala u manju kategoriju, a i 50ml uvrštenu u cijenu nije puno...

Jeste li već isprobale ove kremice?
puse svima :*

Broj komentara: 13:

  1. Nisam probala, ali svakako bih! :) Mada ne znam koju, jer je moja koža kombinovana i sve mi trebaju! xD

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da barem možeš nekako nabaviti te testeriće..hm pokušaj pronaći u tisku jer sam vidla da testere furaju i sa drugim časopisima :)

      Izbriši
  2. nisam ali bi je mogla probat nakon sto potrosin afroditinu

    OdgovoriIzbriši
  3. Iskreno,zbog cijene ju uvijek odgurujem. Nekako, lakše mi je smučkati svoju kremicu a opet bih ju volila probati. Ma ima vremena!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da cijena baš nije idealna, nekako bi je svrstala u cijeno od 30-35kn, ali možda će joj cijena laganini padati, a i ima je u dm knjižici za bodove za kupit sa 25% popusta :)
      Dobro da tebi djeluje mješanje kremica :D

      Izbriši
  4. S obzirom na cijenu, mogla bih je isprobati, iako su mi njihovi proizvodi za njegu lica malčice agresivni i dosta isušuju...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. agresivni? hmhm... prije te kreme koristila sam garnierovu sa ružom i dosta mi je bila masna, ali onako taman nakon tuširanja pa mi nadomjestila hidrataciju ...ali trebalo mi je i nešto tijekom dana, a ta mi je bila malo teža... ovaj je superiška :)

      Izbriši
  5. Meni je baš slatko pakiranje, ali nekako bježim od tih drogerijskih krema. Ne znam, ne odgovaraju mi :/

    OdgovoriIzbriši
  6. ima još di tih testera? mada bi prema opisu i meni ta zelena najviše odgovarala :D

    OdgovoriIzbriši
  7. i ja bi htjela isprobati ... ma da me strah bilo šta stavljati na lice, ali moram s nečim otjerat glupe prištiće ...

    OdgovoriIzbriši