onalove

onalove

utorak, 20. kolovoza 2013.

L'Oreal miceralna otopina 3u1

Zasigurno ste već uhvatili onu reklamu na televiziji o novoj L'Oreal miceralnoj otopini za uklanjanje makeup-a. Koliko se nagutaš tih reklama tijekom omiljene serije i nije neka novost, ali je novost u mojoj kozmetičkoj torbici. Naime, na more sam išla avionom i tekućine i nisu baš dozvoljene za nositi pa sam sve svoje kremice, šamponiće i slično bila ostavila doma, kao i Biodermu (miceralnu) koju inače koristim.
Na moru sam stoga jedino pronašla za čišćenje L'Oreal miceralnu koja mi je bila potrebna...blagoslovljeni dm :D



ekipa...



Nedavno sam objavila ovu sliku na fb stranici: ONAlove i prvo sam recenzirala Garnier Moisture Match, a danas je na redu "čistač lica" Loreal skin perfection 3u1 Miceralna otopina.






Pakiranje je primamljivo, više onako girly :) plastično prozirno izdanje sa plastičnim poklopcem koji krasi 200ml tekućine. Miris je više neutralan, nepostojeći. Poklopac je dobro napravljen jer tekućinu zadržava unutar bočice pa ne može iscuriti vanka. Pribojavala sam se toga prilikom putovanja kući da mi se nebi sve razlilo po kovčegu. No nije niti kap izašla iz njega.




Eh sad ono najvažnije: Opis u odnosu na iskustvo. Opisom se predstavlja na poleđini ovako:
Iako nježna poput vode, djeluje poput odstranjivača šminke, tonika te umiruje. U trenu uklanja nečistoće i ostatke šminke s očiju, usana i lica.

Djelovanje 3u1: 
-odstranjuje šminku-
-odčepljuje pore i uklanja šminku-
-tonizira i umiruje kožu-

Koliko je sve navedeno blizu istine? - koristim ovaj proizvod ima već 2 tjedna i mogu reći da je odličan u odstranjivanju šminke, nisam dobila niti jedan prištić, a danas je iskočio jedan gadić jer miceralnu nisam koristila 3dana, dakle definitivno djeluje odlično kao tonik za lice. Ono što naglašavam posebno jest u tome što mi se ne sviđa jedna ali vrlo važna karakteristika proizvoda: pecka oči :(((( odstranit će ona i vodootpornu maskaru i one sitne grudvice od maskare, ali čim dođe u kontakt sa očima, mene pecka! moram naglasiti da sam za odstranjivanje šminke koristila i onaj jeftin balein tonik za 15kn i od njega me nije peckalo, ali me peka od Loreala :( u odnosu na Biodermu koju također koristim i ipak dajem ocjenu više Biodermi baš zato što nije toliko nježna prema očima :/




SASTAV:
AQUA/WATER, HEXYLENE GLYCOL, GLYCERIN, POLOXAMER 184, DISODIUM COCOAMPHODIACETATE, DISODIUM EDTA, POLYAMINO PROPYL, BIHUANIDE.


Za 200ml Lorealića cijena se kreće u rasponu od 35-40kn ovisno gdje je i u kojem dućanu na akciji. 
Preporučila bih ga kao tonik, ali ne i kao odstranjivač šminke na području očiju. Obzirom da ga sad posjedujem koristit ću ga za lice, a za odstranjivanje šminke sa očiju ipak dajem prednost Biodermi koja je znatno skuplja, ali kvalitetnija. 

Odstranjujete li šminku prije spavanja? 
puse svima :***

Broj komentara: 16:

  1. Preskačeeeem! Ništa me ne zanima što pecka oči!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. pa nooo... baš kad sam prošla malo jače na području oka i kraj donjih trepavica počela sam baš onako brzo treperit jer me peckalo :((( i onda mi je još nekako bilo i zamagljeno pred očima :(((
      kao tonik u suzbijanju prištića odličan, ali ovako meni ne leži...

      Izbriši
  2. uh, ako pecka oči, preskačem i ostajem pri Biodermi

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. pri biodermi i ja ostajem i koristit ću ga svaki puta kad ću skidat šminku sa očiju..
      nadala sam se da ću naći jeftiniju verziju kad mi je bioderma malo too much sa cijenom, a kad ono bolje ne -za zdravlje očiju...

      Izbriši
  3. Baš je razočarenje ako pecka oči, moje su osetljive a taman htela da ga probam :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nemoj se s tim igrati...ne bih ništa rekla da me jednom peckalo, ali svaki puta... ne hvala :(

      Izbriši
  4. Imam ju vec mjesec dana i koristim ju svakodnevno. Uopće me ne pecka za oči, nimalo. :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. al mene isto ostali proizvodi koje sam koristila isto nisu peckali, nadala sam se da neće ni ova...ali opet ne znam zašto me pecka :( a dobra je u skidanju šminke stvarno onako dubinski...

      Izbriši
  5. Moraću isprobati bez obzira što pecka :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nadam se da tebe ipak neće peckati :) možda je stvar jednostavno individualizma..

      Izbriši
  6. Drago mi je da čujem još jedno mišljenje o ovom proizvodu. Do sada su ga hvalili, ali ako kažeš da pecka za oči, nije dobro...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ha ne bi lagala, išla sam i ja preporukama da je dobra... pecka me kad hoću očistiti baš područje gdje se stavlja olovka i ove male donje trepavice... inače super uklanja i zavidno dobro maskaru.

      Izbriši
  7. Ojoj, peckanje očiju :( meni su to radile baleine maramice za skidanje šminke. Ne znam, možda ga uzmem, možda ne. I ofc da skidam šminku prije spavanja :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Koristim trenutno Biopha miceralnu i zadovoljna sam s njom, ali nakon nje isto želim probati Biderminu ABC :) Nekako me Loreal kao marka nikad nije puno privlačio, a ne znam ni sama zašto..

    OdgovoriIzbriši
  9. O ovoj micelarnoj toliko pričaju da mi je počela ići na zivce hahaha :D Necu je kupiti a ako peče za oči onda definitivno preskačem! Drzim se ja svog Avenea <3

    OdgovoriIzbriši