onalove

onalove

petak, 13. rujna 2013.

Swatchevi pilinga za lice + video

Nedavno (vi koji me pratite na youtube channelu :P znate) sam objavila video u kojem je tema bila: Swatchevi pilinga za lice... predstavila sam njih četiri koje sam osobno koristila naizmjenice unutar nekoliko mjeseci...tj. sve njih sam koristila kroz godinu dana i napokon došla do određenih zaključaka - kategorizirala ih u detalje dovoljne kako bi se jasno vidjela razlika između njih te kojem tipu kože pripadaju sa svojom djelotvornošću. Najbolji među njima osvojio je posebno mjesto na polici kupaonice :))) a to je BIOCLIN ACNELIA E- exfolating treatment!!! obećala sam slikice pobjednika među pilinzima pa da vas onda i počastim sa slikicama proizvoda zbog kojeg ne samo da meni lice sjaji i čisto je, već i pohvalim od strane mnogih djevojaka koje su mi slale pozitivne komentare nakon što sam im također preporučila ovu stvarčicu!











Iz priloženog je vidljivo kako piling sačinjava sitne granule breskvastih boja, ali one zaista i jesu od breskva (ili marelica nisam sigurna) točnije smrvljene granule njihovih koštica što me zaista impresioniralo jer je to odličan spoj za kožu pošto se pokazao kao moj apsolutni favorit!










Piling kojeg sam izdvojila od strane je talijanske firme -Bioclin koji uspješno spaja i prirodno i medicinsko iz dva razloga, a to je da priroda koja nam pruža toliko plodova bude od koristi onome što čovjek stvori u laboratoriju jer svi mi dobro znamo koliko brzo tehnologija ubrzava svoje korake i trči u uspješnu budućnost. Preostale moje dojmove o ovom pilingu možete vidjeti u videu kojeg sam snimila prvenstveno da vama pomogne u odabiru idealnog pilinga, od tipa kože koji ne zahtjeva pretjeranu njegu (ali je potrebno raditi pilinge) do tipova kože koji traže više spas za prištiće/akne/mitesere i ostalih problema koji su popraćeni u "suradnji" s tim gadićima... Naglašavam samo za ovaj proizvod da, ako vam se na temelju mog predstavljanja u videu zainteresirao, možete ga pronaći u ljekarnama ili se poslužiti i web shopom (link WEB SHOP-A: BIOCLIN)



Link na youtube channelu - Marisha ONA love - https://www.youtube.com/watch?v=2VzafE5crd8




Piling je potrebno činiti redovito svaki tjedan 2-3 puta kako bi koži omogućili da diše, da bude čista. Ako se pore zatvaraju nečiste bez adekvatnog čišćenja, dolazi do svakojakih upalnih procesa čime nužno ne moraju rezultat biti samo prištići i miteseri već i ostala zadebljanja,crvenila kože pa i alergija :( Pilingom štitite lice od preuranjenog starenja jer uklanjate odumrle stanice i potičete stvaranje mladih. Što reći - brinite o svojoj koži i sretno sa procesom čišćenja :) 

Kako vam se sviđa video? :) 
Koji piling se nalazi u vašoj kupaonici? :)

4 komentara:

  1. Odličan post i video! Već duže vrijeme gledam Bioclin proizvode i razmišljam o kupnji a sad si mi ovaj piling prodala samo tako. :D Imam par testera gela, mislim da si ga čak ti recenzirala, pa ću ga isprobati ovih dana. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Gel mi je nekako malo jednostavnija verzija, a ovo staviš samo malo i razmažeš prstima, nekako mi je gel više za svakodnevno umivanje a ovo je baš jače... hvala na lijepim riječima, drago mi je da ti se dojmilo :) :*

      Izbriši
  2. Sramotno, ali nemam baš puno pilinga za lice. Imam trenutno samo jedan od Vichyja, koji mi je super. Ali ovaj se čini jako zanimljiv. Idem sad pogledati video pa se čitamo tamo! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. heh, očito sam imala fazu kad nisam znala što naći za lice a imala sam potrebu...=0.o nije da sam kolekcionar ali čim dođe neka sezona bilo jesen,proljeće il ima ili nema efekta na mojoj koži i valjda zato sam išla dalje istraživat...

      Izbriši