onalove

onalove

nedjelja, 23. ožujka 2014.

Maskara Miss Manga - L'Oreal


Poklone koje smo od dragih sponzora dobili na Avon Beauty Blog Day-u 2014 ste mogli vidjeti kako na blogu tako i na fb stranici gdje sam vas priupitala što želite da prvo recenziram...odluka većine pala je na novu L'Oreal maskaru! Stoga vam predstavljam:


MISS MANGA
- mega volume by L'Oreal -





Maskara dolazi u lijepom više onako girly pakiranju u kombinaciji crne i rozne metalic boje. I sama sam opsesivna za roznom bojom pa vrlo vjerojatno bi i primjetila ih i na policama drogerija kao noviteta :) i bombastog oblika. Na stražnjoj strani sadrži nijansu u kojoj dolazi - BLACK/NOIR MASCARA i par riječi koje ju opisuju:

- Mega Volume from top to bottom lashes - 



Također ispod navedene nijanse odlijepljujući desni dio naljepnice može se vidjeti njen sadržaj:

G787133 INGREDIENTS: AQUA, PARAFIN, POTASSIUM CETYL, PHOSPHATE, ACRYLATES COPOLYMER, CERA ALBA, BEESWAX, COPRENICIA CERIFERA CERA, ETHYLENE/ACRYLIC ACID COPOLYMER, STEARTEH-2, CETYL ALCOHOL, PHENOXYETHANOL, HYDROXYETHYCELLULOSE, ACACIA SENEGAL/ ACACIA SENEGAL GUM, ETHYLENEDAIMINE/STEARYL DIMER DILINOLELATE COPOLYMER, SODIUM DEHYDROACETATE, CAPRYLYL GLYCOL, HYDROGENATED JOJOBA OIL, HYDROGENATED PALM OIL

Prilikom otvaranja i zatvaranja maskare, sadrži tzv.kliktaj za sigurosno zatvaranje proizvoda čime dokazuje kvalitetu zaštite maskare od vanjskih utjecaja. Nakon otvaranja može se osjetiti neki onako kemijsko-industrijski miris koji me podsjeća na odjeću u dućanu (prije prvog pranja, ne znam kako drugačije dočarati, to mi je bila prva pomisao :P). Maskara sadrži savitljivi zglob koji pomaže prilikom apliciranja na trepavice kako bi stvorio bolje prijanjanje na trepke. Četkica je prilagođena i najmanjim - baby trepavicama što mi se sviđa jer tu i tamo se sa obično znam "ubosti" u oko zbog standardnog oblika. Ovaj više takozvani trokut oblik je puno prilagodljiviji za nanošenje. Dlačice na četkici također prate taj prilagodljivi oblik maskare, dosta su debele, ali i odvojene jedna od druge čime stvaraju efekt debljih i pomalo grudvastih trepavica. 





Tekstura je vrlo gusta, kao da sadrži neke sitne granule unutar te gustoće, kod nekih maskara po teksturi primjetim kako imaju više vode u teksturi, a ova mi djeluje da ima ulje unutar tog crnila. Pretpostavljam da je to zbog ulja Jojobe i Palminog ulja koje sadrži :)

Za recenziju sam pripremila kolaž - papir fotografija da vidite sloj po sloj na mojim tankim i ravnim trepavicama:




Neko popodne sam zaspala sa Miss Manga maskarom na očima cca sat vremena i obično mi se maskara preslika na podočnjacima, no ova mi to nije napravila pa mi više vuče kao neka vodootporna.


- ZAKLJUČAK - Volumizira, produžuje trepavice za 20-30% i podeblja ih svojim crnilom. Do kraja dana se ne trusi, ostaje na mjestu. Maybelline  koja mi je počela biti tako gumenasta da se taj tzv.plastelin skida s očiju zajedno s trepavicama :( 

Nedostaci: Miris(razloge sam već navela u tekstu) i malo teže se skida sa micelarnom(po meni još teže sa vodom) pa treba tom procesu malo duže posvetiti vrijeme. 

Cijena: Za sada znam da je dostupna u Bipi za 69,90kn




Nikako ne mogu ostati kod jedne maskare, možda će me ova s vremenom nagovoriti da joj ostanem vjerna jer efekt mi se zaista sviđa!
Koja maskara vaše okice krasi? :) :*

Broj komentara: 19:

  1. Ja sam ju isprobala jučer i danas... i meni se trusi nakon par sati, ali ne onako da primijetim crnilo ispod očiju već kao da nestane s trepavica, čudno nešto... evo baš danas, stavila sam ju ujutro i išla sam skidati šminku oko 6 popodne, nje skoro uopće nije bilo na trepavicama :( Ali jako mi se sviđa kako mi produži trepavice i ne lijepi ih uopće. Eto dokaz da je doživljaj maskare stvarno individualna stvar. U svakom slučaju, moram ju još temeljitije istestirati :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Daj me nemoj? meni se opće ne trusi... valjda ovisi i o trepavicama od osobe do osobe... moje su full tanke, možda nije isti efekt nekome tko ima guste/deblje.... ali da baš me je iznenadilo... ali meni se isto sviđa ovaj lijepi efekt produljivanja trepki :)

      Izbriši
  2. Sad je moram probati! :) Inače volim njihove maskare! Tereza

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ako voliš ne vjerujem da će te razočarati s obzirom na miris koji je primjetan samo prilikom otvaranja, ali ja sam ju nastavila koristiti :)

      Izbriši
  3. privlači me ova maskara i razmišljam o tome da ju kupim :)
    pakiranje je jako slatko, super što sadrži ulja i što ih pocrni :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sitni nedostaci koje sam navela nisu alarmantni a ovo mi je prva Loreal maskara... tko im je duže od mene vjeran onda zna relativno u kojem smjeru idu sa maskarama... moram priznati da nakon ove sam postala sumnjičava prema Maybelline koji mi je počeo smetati jer stara gumu oko trepavica :/ s ovom mi ne ispadaju trepke

      Izbriši
  4. Ja imam njihovu maskaru million lashes (crvena varijanta) i odlična mi je! Ti imaš jako lijepe oči, ali maskarom nisam oduševljena...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. baš ću ju potražiti čisto da vidim o kojoj se to milion radi :) malo mi slijepljuje trepke, no meni nisu baš guste, nekima baš razdvaja trepke...kako kome, očito je da trepavice od osobe do osobe su različite pa različito poprimaju maskaru.

      Izbriši
  5. Super recenzija :) mislim da meni ipak ne bi odgovarala po opisu iako mi se svidja cetkica...ali privlaci me pa mozda i probam na sebi jednom, trenutno sam vjerna Boujrois Volume Glamour Ultra Care maskari.. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, kako god, teški je odabir pokraj tolikih maskarica :)

      Izbriši
  6. Probala sam ju svega jednom otkako smo ju dobili i okej je, ali ta četkica je zlo.. djeluje totalno jeftino xD Ja ostajem vjerna žutoj Maybelline i Oriflame VeryMe.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni npr ta žuta Maybelline je koma...ne toliko na početku koliko nakon negdje tri tjedna korištenja, onda sam ga seki dala :P haha, to si navela i u videu da ti smeta XD

      Izbriši
  7. Uh ne znam, meni ne bi legla dobro, čini mi se da bi se trepavice previše slepila. :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ako ih imaš malo i to malo bi mooooglo biti problem, a posebno ako su trepke sklone tome i tanke ko moje...no svejedno sviđa mi se kak mi produlji trepke, npr ove dolje mi ne sljepljuje toliko :)

      Izbriši
  8. Ja imam previše maskara, a najvjernija sam Chanelovoj tako da ovu čuvam za prijateljicu ili neko darivanje. Još ću vidjet. Na tebi super izgleda, a kako i neće kad imaš predivne okice.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mi žene stalno moramo imati nečega previše i onda prođe tome rok trajanja... rađe daruj nego da ti nakon otvaranja zjapi u ladici... ajme hvala na komentarčiću :D

      Izbriši
  9. Nisam ju probala, ali me ni ne privlači :/ Jesi probala rozu Bipinu? Nju trenutno koristim i predobra je, a malo košta.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam probala rozu Bipinu, nažalos Bipu nemam u gradu tu i tamo skoknem u zg-u tamo ali zapisujem evo da ju čisto pogledam jer volim imati barem dvije-tri maskare različite i jednu jeftinijeg ranga ...essence narančasta čini se da se osušila a lijepo mi razdvoji trepke, treba mi neka jeftinija verzija :) thnx :*

      Izbriši
  10. 70kn?! U Austriji je 14eura, znaci nekih 105kn, isto Bipa... Leona

    OdgovoriIzbriši