onalove

onalove

srijeda, 3. listopada 2012.

Post nubila, Phoebus...after the clouds the sun...

Kako nas samo nagrađuje ovo lijepo vrijeme :)) još se malo možemo grijati na sunčeku :) 


Onaj jučerašnji dan bio je zaista tmuran... i baš sam jučer morala zbog više sile ići u Zagreb (eh kad fakultet zove, to svi znaju da je alarm uključen od ranog jutra, a projekt je čekao svoju ocjenu u indeksu...) priznajem, išla sam prvi puta sama u Zg i nije mi to teško palo na dušu, ali ipak onaj osjećaj da nema mojih frendica uz mene ili boyfrienda, osjećala sam se, sve u svemu, prazno... ali! naoružala sam se :D

Danas uz čajek od jabuke i cimeta (uh, sva mi soba slatko miriši :) još čitam onaj Story book koji sam jučer kupila na povratku iz Zg-a... (308stranica užitka) 


Časopise kupujem rijetko, a u poslijednje vrijeme nisam kupila niti jedan, skoro pa dva sata vožnje vlakom sa strancima u kupeu, nisam imala izbora (a ko da sam ga htjela imati :P ) stoga mi se ukazala prilika da izvršim poslijednju dužnost u Zg-u nakon kupljene karte za domeka... 


Članusinu o Ivanu Hercegu uspješno sam preskočila... časopis je prepun drugih aktualnosti i zanimljivosti... detaljno sam pročitala članak o osnovnim četkicama za make-up i mogu priznati da je i članak full osnovni (više za početnice) ali i pun samo najskupocjenijih četkica - Mac i Sephora... ima nešto i o ostalim četkicama i kabuki brush-u, ali sve je to tako napisano bazno... bolje da su iintervjuirali nekog vizažista o njima i kvalitetno napisali članak, vjerujem da bi žensku populaciju više interesiralo jer se jako malo piše o tome u žutom tisku, no ipak, možda je ovo prvi korak u svemu (bolje išta nego ništa) ... bunim se samo zato što znam puno o tome, mada sama nemam mnogo iskustva, ali svakodnevno gledam američke blogerice i njihove video tutoriale baš o ovom području :)

Ono zbog čega sam jednim djelom i kupila Story Book bio je i zbog meni tako dragih blogerica: Ljupke i Ane... volim njihove blogiće (ok, nisam još sredila listu sa strane svog bloga da se vidi koga pratim, khm kad pola toga još nisam pohvatala na blogu...) i tako su slatko ispale, ženstveno, senzualno! to je stil! (bar onaj koji mogu reći da bih si voljela jednog dana priuštiti...pa barem pola stila od svake :P) 


evo linkić za Ljupkin blogić: http://www.guerrillagirl.net/?p=9943

Ana me inspirirala za novu frizuru, jer onu koja ona fura mi je *_* stoga sutra odlazim svom frizeru rješit svoje vrhove koji trebaju hitni remont, a uz to ću ih malko i obojiti... ishod ću naravno poslikati :) 


Obje uspješno vode i svoje stranice na fb-u:
-stoga ako vas zanimaju, skoknite do njih i gledajte njihove super odjevne kombinacije koje me svaki put razvesele, pratim ih gotovo svaki dan....

Eto, Story Book mi je kratio vrijeme u vlaku...šteta što ga nisam kupila prije jer vožnja za Zg mi je tako bila dosadna i makar sam slušala svoj Ipod koji me opće više nije interesirao (jer sam sve pjesme već poslušala tisuću puta) dok je bakica od dosade zaspala na mom ramenu (nisam imala srca ju probuditi ;) 
Samostalni odlazak na put ima svoje prednosti...sam svoj gazda :) tako da...i makar je bilo tmurno,kišovito,dosadnjikavo, sve je prošlo u najboljem redu :) iii...za kraj moje cipelice lutalice za kišno vrijeme: 



 




4 komentara: