onalove

onalove

petak, 28. rujna 2012.

Moja škrinjica :)

Vidim kako uspješne blogerice otkrivaju čari svog kutka, mislim na make-up kutak :))
Volim ući u njihove sobice i sjesti za njihov stolić ... :))

Moja škrinjica se u posljednjih nekoliko mjeseci ugodno popunila, mogu reći više - udebljala! ćesto sam pokušala naći idealnu kutijicu u koju će mi stati svi moji proizvodi...i oni koje svakodnevno koristim ...i oni za koje nemam srca ostaviti da samuju u nekoj od ladica...stoga sam željela sve na jednom mjestu!


Stolić sam smjestila uz prozor, ogledalce sam kupila u mulleru, bilo je oko 90kn, jedna je strana sa povećalom, :)Parfemić je prolazan, svaki puta neki drugi (ovome zapravo niti ne znam ime :P bitno da fino miriši :))
Svjetiljku se ne sjećam više gdje je bila kupljena, ali volim ju ukrasit sa nekim malim privjeskom :) kad dođe ljeto gospodin mornar već zna gdje će biti postavljen, a kad stigne Božić, stavim i pokoju figuricu sa bora :)
škrinjicu sam dobila na poklon od prijateljice za rođendan, to je zapravo kovčeg iz mullera koji je bio pun šminkice :D ... patent sa zatvaranjem je odličan za putovanja! 



Moj alat! relativno imam malo proizvoda, maštam o nekom stoliću u kojem ću moći potrpati sve moguće -od lakića do parfemića :)) no za to čekam neka bolja vremena, recimo da maštam o nećemu poput ovog:

Slikala sam ga u West Gateu... (ok, nema baš puno ladica da bi sve potrpala)..stolac se izvlači iz njega, a ogledalce otvara, tako da je to zapravo mala slatka komodica koju vjerojatno nitko nebi prepoznao kao kozmetičkog stolića kad bi bio potpuno zatvoren :)) no pa kaj...košta, ono, svega 3000kn :/ no da se vratim na moju skromnu škrinjicu...


Voila :) eh s lijeve strane gore, nalaze se rumenila, lijevo dolje pripremljen je kabuki brush a ova sitno crno pokraj je artdeco-baza za sjenilo, a do njih imam  L'Oreal  tri lakića koje trenutno koristim, u sredini gore smještene su mi mini paletice sjenila, a pokraj njih je Balea aqua serum koji koristim za bazu i nakon tuširanja jer umiruje suhu kožu, zatim ispod je veća četkica za nanošenje pudera, maskara je pokraj (Maybelline Falsies-meni najbolja do sad!) i Garnier bb krema. ispod u futrolici čuvam četkice za nanošenje sjenila i tuša.
... s desne strane smjestila sam sjajila i labela, a ispod su ruževi za usne.


Proizvode za usne - trenutno koristim Labello Vitamin shake, kupila sam ga u 8.mjesecu kad sam tražila neku spf zaštitu... jedini od jeftinijih koji sam pronašla, a sadrži i vitamine... zaglađuje usnice i brzo se oporavljaju od ispucalosti.L'OCCITANE proizvode sam recenzirala nedavno, volim ih jer su kremasti i dugotrajni, a ova tri ruža su od Catrice, koristim ih većinom za izlaske, nude boja mi je najdraža, pa se nadam da će i oni za koje vrijeme imati priču na blogu.

...ok, rumenila imaju veliku priču, obožavam ih! kombiniram svaki dan drugo :P uglavnom, najviše volim Catrice rumenila, ovo lijevo je limitirano izdanje pa podosta pazim na njega, catrice pravokutnog oblika je nijansa 020 i odličnan je ovaj svijetliji dio kao highlighter pa se obrazići sjaje, sa desne strane su muller rumenila koje sam dobila sa škrinjicom...
... essence bronzer je skroz gore, pripremljen za vruće ljetne dane kojih više nema šmrc... ali je namjenjen i kao sjenilo, ili eventualno malo pošljokat ramena ili dekolte :))
... u tubici je tekuće rumenilo od alverde, mora se brzo razmazati, roza je boja kao i tubica...
...iiii essence limitirano izdanje rumenila u sticku...još od zime...dosta je masni pa još čeka hladnije dane :)


Sjenila- sva essence! sun club gore lijevo, ispod quatro, crna paleta je limitirana -vampire love za smokey look iiii limitirano izdanje -ready for boarding...

...i za kraj -puderići....ne koristim puno pudera, većinom se sve svodi na Garnier bb kremu u vrlo malim količinama, ukoliko je neki prištić na vidiku, zakrpam :P sa CV cadeavera puderom... za ljetne dane biram nijansu tamniji essence make-up to match 02... a ovu olovku koristim ako idem na trening pa samo posvijetlim podočnjake...:)

...evo to je moja škrinjica... pišite mi o svojim škrinjicama ili ako imate na svom blogu stavite mi poveznice :)


2 komentara:

  1. Predivno! Kovčeg je baš prikladan, jesi možda naišla na njegovu cijenu?

    OdgovoriIzbriši
  2. jesam...košta 109kn u mulleru :)

    OdgovoriIzbriši