onalove

onalove

srijeda, 31. srpnja 2013.

Šminka na +30

Ei hei :) eto mene na moru, točnije Hvaru, pa prvenstveno svima vama dragim čitateljicama (i čitateljima ako ih ima :) šaljem slane pozdrave :) Malo više vremena nađe se za moju ljubav u tipkaranju i fotkanju :)
Nisam nešto vješta puno sa tehnikama šminkanja niti sam ikakav profač u tome, ali malo sam razmišljala ovih dana kako bi bilo svesti ljetni makeup na svega 3 proizvoda, a da oni budu potpuna šminka cijelog lica na +30 :) Spremila sam par fotki, nisam nešto fotogenična, ali rezultat mi se jako sviđao :)





Sve što je potrebno:

BB krema
Maskara 
Maybelline color tattoo - pink gold / on and on bronze

Prvo sam pofotkala potpuno čisto lice bez ikakve kreme, vidljivo je da imam tamnije podočnjake, a pobliže imam crvenilo oko nosa i vidljive sitne kapiralice, pokoji prištić (ha uobičajeno da :)





1.Nisam naglasila da je potrebna baš Maybellinova bb krema (u light verziji, spf30) koju sam u svom slučaju koristila prvenstveno zato jer postoji mnogo tipova kože i bb-ica, stoga bilo koja bb krema će biti sasvim dovoljna za ljeto jer sadrži spf za zaštitu od sunca + tonirana da prekrije nedostatke :)

2.Maskara - također jednaki razlog, ali da je oduvijek u šminkanju totalni must have ističem i ovdje :) 
Koristila sam Maybelline great lash (black)

3.Maybelline color tattoo - e to baš u inat naglašavam najvažniju stvar u ovom makeup-u :D Imam ju već neko vrijeme, prekrasna pink - gold nijansa dovoljno romantična i prozračna boja sa shimmerom koji ostaje dugo na kapcima posebno ako imate kao ja uljaste kapke. No uglavom, ovaj proizvod sam koristila i kao:

- sjenilo za oči
- rumenilo za obraze
- sjajilo za usne

Ako niste ljubitelj roze, Maybelline color tattoo u nijansi 35 -On and on bronze -može se koristiti i na kapcima i kao bronzer na licu tzv.smeđe rumenilo za tamnoputije dame :))) kremasta tekstura, nije vodenast, razmazuje se lako prstima, šljokice ne lete po cijeloj faci (što se zna događati kod kozmetičkih proizvoda), našla sam podatak da sadrži 4 grama no neki pišu da je 6grama (38kn,dm/muller/bipa/kozmo), bilo kako bilo, jako sporo se troši, ja ga imam 2mjeseca i procijenite sami koliko još mnogo imam tog proizvoda, a koristim ih svaki drugi-treći dan :) a sad i češće...


On and on Bronze (lijevo)



 Pink-gold (desno)








...ovako izgleda na koži, s time da sam jače naglasila kako bi se mogla vidjeti jasnoća teksture i boje...




Rezultat...








 Šminkanje gotovo za punih 5minuta :))) Prvo bb-icu treba razmazati po licu, zatim krenuti na tapkanje prstima Maybelline color tattoo na kapke (za to vrijeme se bb-ica suši) i staviti malo na unutarnji dio oka, pa valja staviti maskaru, a predlažem i na donje baby trepavice :) i lice je spremno da se palcem natapka "rumenilo" iz Maybellina color tattoo i malo natapkati na usne :)
Proizvod čini i prekrasni highlighter na licu!



Eto, moje malo minijaturno šminkanje je gotovo. Prozračno, romantično i idealno za moje ljeto :)
Ne zatvara pore niti stvara prištiće. Furam ovo stalno :D
I ako vam se sviđa moja pletenica, naznačite mi u komentaru, vrlo rado ću napraviti kratki video ako ste zainteresirane :)))) 
:***


Broj komentara: 8:

  1. Supersuper, pletenica mi je baš lijepa:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala hvala :) jučer sam pokušala snimiti video sa pletenicom i šta se dogodi? spremi sve na svoje mjesto, spremim sebe za pletenje i šta se dogodi?šta? rikne ono glavno! baterija na fotiću -.-

      Izbriši
  2. Super look!

    Baš po mom ukusu, jako si lijepa :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala, a baš se ne volim nešto objavljivati sa slikama sebe tu na blogu,ali reko ajde povremeno moram :P :D

      Izbriši
  3. mislim da mi treba još koji color tattoo :D
    pletenica je <3 to neka nova boja/pramenovi il' mi se čini?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ela to ti se samo čini, pletenku sam snimala pa mi je riknuo fotić tj.baterija, pokušat ću danas ako stignem opet snimat :P
      Color tattoo je genijalna stvarčica!

      Izbriši
  4. Tako treba biti po ljeti, super makeup :D Color tattoo Pink Gold je prekrasan, obožavam ga :) <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ljeti kombinacija mi je baš super, ne treba puno a opet ga ima, pink gold više volim za sve na faci, a smeđi više za večernje izlaske :)

      Izbriši